ce zona sa aleg?

ce zona sa aleg? | Autor: lia popescu

Link direct la acest mesaj

Am o prietena care isi cauta teren pt casa, undeva in Pantelimon, in afara orasului. Sincer, stiu ca nu este bine sa-mi bag nasul in treburile altuia, dar parca nu ma lasa inima sa o las sa ia un teren in camp in ideea ca POATE se va face acolo un cartier , ca a mai cumparat CUTARE VIP in aceeasi zona...
Aveti idee unde ar fi mai bine decat in Pantelimon? Poate stiti din experienta voastra ceva despre Cernica, Moara Domneasca, Ganeasa, Afumati etc. Ma refer la zone accesibile ca pret si nu foarte departe de Colentina, pt ca are copii mici, care trebuie dusi la gradi.
Ma intereseaza si cum te poti descurca daca stai in afara Bucurestiului, dar intr-o zona nu atat de dezvoltata ca Pipera, de ex.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Dobroiesti e f. aproape de Bucuresti. 7 km pana in centru.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Eu stau in Dobroiesti si este 1 km pana la strada in Pantelimon.
Aproape de Colentina poate sa gaseasca Fundeni, Dragon, Dobroiesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia popescu spune:

Va multumesc de sfat. Ce coincidenta... si eu stau tot in zona voastra si este intr-adevar super OK pt toata lumea, in special pt copii care au si mijloace de transport in comun.
Din pacate pt prietena mea, este cam scump terenulin Dobroesti. Din cate am studiat eu ajunge la peste 150 E/mp, iar ea nu-si poate permite.

Oricum, multumesc mult.

Mergi la inceput