Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza fetelor si o saptamana excelenta va doresc,

Azi nu m-am dus la serviciu. Nu m-am putut ridica din pat. In ultima vreme mi-a fost din ce in ce mai rau. Sper sa nu ajung chiar la perfuzii... desi putina glucoza iv nu cred ca mi-ar strica, la ce ameteli am. Asta este. O sa treaca si cele 12 sapt. si totul va fi mai bine... sper eu.

Aleesicoo, desi am ramas efectiv masca citind mesajele din urma , sunt de parere ca oricine merita in primul rand iertare si apoi incurajare si sustinere atunci cand se afla la ananghie. Asadar, ma rog sa fie bebe mic acolo in burtica si data viitoare, eventual la o eco transvaginala, sa se vada. Doamne ajuta!

de Antonio (12.05.2007)
8+

Mergi la inceput

Maitrey, de la mine si un . Si, nu in ultimul rand, pt ca data viitoare sa fie pentru 40 de saptamani duse la bun sfarsit cu bine!

Moni_or, mi-aduc aminte ce am “invatat” cand eram gravida cu An tonio. Si anume: Dumnezeu este iubire. Si cine iubeste, spera... Sunt convinsa, ca cu credinta se poate trece peste orice “hop” in viata. Imi doresc din tot sufletul sa vii peste 2-3 sapt si sa ne spui ca nici tu si nici copilul nu ati facut varicela. De fapt, sper si cred ca: ASA VA FI!

de Antonio (12.05.2007)
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Flory, tu nu ai dat pt listuta datele tale(UM, DPN, DN )?. Acum ma gandeam ca daca esti in perioada cand ar fi trebuit sa vina urmatorul CM se poate de acolo sa fie acel firicel de sange. La unele femei apare cateva pete de sange la nidatie sau la data cand ar fi trebuit sa vina urmatorul CM.
Andrada, ce pacat ca te simti asa rau....ai si varsaturi sau doar greturi? La Antonio cum a fost?
Cristina, da' le doarme flacaul tau, nu gluma!
Moni si eu o sa-l intreb pe nenea dr diseara cum e cu 3D, ca e f deschis si daca nu e sa se vada vreo diferenta sigur nu mi-o recomanda doar de dragul de a-mi lua niste bani in plus.

Ioana 7+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc din sufletr pt iertare!!!
am facut inca un test si au iesit a doua linie ff rosie... martea viitoare sunt programata la dr.

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Neatza fetelor si o saptamana excelenta va doresc,

Azi nu m-am dus la serviciu. Nu m-am putut ridica din pat. In ultima vreme mi-a fost din ce in ce mai rau. Sper sa nu ajung chiar la perfuzii... desi putina glucoza iv nu cred ca mi-ar strica, la ce ameteli am. Asta este. O sa treaca si cele 12 sapt. si totul va fi mai bine... sper eu.

Aleesicoo, desi am ramas efectiv masca citind mesajele din urma , sunt de parere ca oricine merita in primul rand iertare si apoi incurajare si sustinere atunci cand se afla la ananghie. Asadar, ma rog sa fie bebe mic acolo in burtica si data viitoare, eventual la o eco transvaginala, sa se vada. Doamne ajuta!

de Antonio (12.05.2007)
8+

4+ cu o

http://lbdf.lilypie.com/r9rEp1.png

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

fetelor, am cotrobait prin arhiva personala si am dat peste niste site-uri pe care le vizitam eu si care mi s-au parut utile:

- aici, in mod special despre masuratori - cam cat are bebe sau sacul gestational la diverse varste ale sarcinii:
http://babymed.com/Tools/Ultrasound/
(si eu eram stresata - o fi suficient de mare? nu e prea mic? o fi bine, o fi rau... apoi verificam ce scria aicisi ma linisteam )

- http://www.justmommies.com/pregnancy/pregnancy-week-week

(aici o gramada de informatii interesante despre fiecare luna de sarcina)

- http://3dpregnancy.parentsconnect.com/calendar/5-weeks-pregnant.html

(aici puteti sa il vedeti 3D pe bebe, cam cum arata el la diverse stadii de dezvoltare in fiecare saptamana. aveti nevoie de JavaScript, dar e minunat )

Mami de pui nazdravan (2/9/07)

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Ioana, la prima sarcina nu am avut absolut nimic. Nici greturi, nici pofte. Acum, in schimb, mi-e si greata, dar si vomit. De-aia ma si simt asa slabita. In speranta ca nu am o sarcina toxica cu disgravidie pana la termen, astept cu nerabdare sa treaca cele 12 sapt.

Vivela multumim pt site-uri. In asteptarea ecografiei de 12 sapt, ma voi delecta cu imaginile 3d de pe ultimul site pus de tine.

de Antonio (12.05.2007)
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

andrapap, uff, sper sa-ti treaca greturile sau cel putin sa fie suportabile .
nu pot decat sa-ti zic ce-mi zicea si mie doctorul: "cu cat ti-e tie mai rau cu atat ii e lui bebe mai bine" . nu stiu daca e chiar asa, dar pe mine ma ajutau aceste vorbe.
ca adjuvate, sunt bune suplimentele cu ghimbir (se gasesc la plafar sau chiar ghimbir proaspat de la piata, eu am vazut), cica mai ia din greata. plus tratamentul homeopat, pe care eu o sa-l iau daca apar nesuferitele de greturi.
ce e nasol cu greata asta de gravidie e ca nu dispar daca vomiti. ca in mod normal, zici ca te duci sa dai la boboci si scapi. dar nuuu, acum nu-i asa...

Mami de pui nazdravan (2/9/07)

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella_t spune:

Salut burticute..
nu am reusit sa va urmaresc in weekend ca am tot umblat de ici colo si nici nu am avut starea necesara.In schimb azi am intrat si vad ca a-ti fost harnicute tare.Imi sunteti dragi toate si cred ca o sa invatam multe unele de la altele si sper din tot sufletul sa o ducem in pace si prietenie pana la termen.
Le urez sanatate si noroc noilor venite....
Eu am ramas la aceeasi stare de ultima data...am reusit sa mananc foarte putin in ultimele 3 zile dar incerc sa combat cu greata si starea asta de voma permanenta si sper ca in cateva zile sa ai dau de capat...deja mananc putin si des si parca parca e un pic mai bine, si daca stau linistita 10 min dupa ce pap deja e si mai bine.
Noi avem programare joi la eco sa vedem inimioara si miercuri iau rezultatul la bhcg...sper sa fie bine.
In rest va doresc la toate o saptamana excelenta
pui mic 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna burtici fericite

Revin si eu la apel dupa un weekend de groaza. Sambata mi-a fost rau... prima zi de greturi serioase, ca sa zic asa. Nu am vomat, insa am stat toata ziua la orizontala pentru ca mi-a fost imposibil sa ma ridic din pat. Am si dormit foarte mult, timp in care al meu sot smotruia prin casa de mama foculuiStie cat de mult ma indispune dezordinea, si s-a gandit ca fiind deja indispusa de o stare naturala, ma scuteste el de alti stimuli neplacuti... dragul de el... Duminica m-a durut capul de am crezut ca-mi ies creierii afara... Si cum pastile nu puteam sa iau, tot sotul meu mi-a facut o mie si o suta de ceaiuri ca sa-mi revin... azi sunt mai ok, desi cam obosita...

JassyFelicitari pentru intalnirea cu bb. Si pe mine ma impresioneaza perseverenta ta. Sa dea Dumnezeu sa duci sarcina pana la capat cat mai usor.

Discordia, m-am emotionat foarte tare cand am citit despre afectiunea pe care a aratat-o micuta ta fata de bb

Vivela si eu imi doresc sa alaptez cat mai mult posibil, pentru ca stiu cat e de important pentru sistemul imunitar al copilului. Si nu numai... Totusi, din cate stiu, asta nu tine numai de mama, asa ca nu pot decat sa ma rog sa-mi dea Dumnezeu cat mai mult lapte. In ceea ce priveste nasterea, si eu voi naste la Giulesti... am auzit si eu multe lucruri urate despre aceasta maternitate, insa incerc sa ma gandesc ca trebuie sa am incredere in doctorul meu si totul va fi bine. Plus ca din cate am auzit, se poate da ceva pentru o rezerva mai curatica. Pana atunci, noi sa fim sanatoase, impreuna cu bebeii nostri si vom trece cu bine si de nastere Multumim de link-uri, by the way!!!!

FloryEu iti tin pumni ca totul sa fie ok. Si asa o sa fie pana la urma. Vei vedea! In ceea ce priveste secretia, si a mea e mai abundenta si are o culoare mai galbuie, iar din cand in cand consistenta gelatinoasa, ca albusul de ou.

Veronica, din cate stiu eu, 3 in 1 are ness, nu cafea naturala, iar nesul e cafea sintetica... nu stiu cat de ok e in sarcina, dar mai intereseaza-te, pentru ca nu bag mana in foc.

Ale si eu cred ca sarcina ta e prea mica pentru o ecografie abdominala. Eu la 5 si la 6 saptamani am facut intravaginala. Asteptam vesti bune dupa ce mai faci o intravaginala.

Ioana, sa ne spui cum a fost la eco

andrada, chiar ma intrebam ce ti s-a intamplat, ca nu ai mai dat demult pe la noi. Imi pare tare rau sa aud ca iti e atat de rau, insa sper sa nu fie nevoie de perfuzii pana la urma. Citeam ce spuneai tu in legatura cu Dumnezeu, si nu pot decat sa-ti dau dreptate, pentru ca m-am regasit in ce ai spus: Dumnezeu inseamna iubire. Eu cred acelasi lucru... si mai cred ca daca toti oamenii ar intelege asta, am trai intr-o lume mai buna.

Va pup, burticute! Sa aveti spor in toate si sa nu va mai fie rau...

Mira 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna dimineata

Roxana....m-am speriat cand ai scris......bine ca ai mers la medic si ai vazut ca bb e acolo si e bine. Ramai optimista in continuare, te rog

Discordia dupa numarul de batai ale inimii....ar fi baiat la tine acolo in burtica. Felicitari

Carla casa de piatra, sa va iubiti toata viata si sa aveti 2 BB-i sanatosi, frumosi si mancaciosi.

Flory, sperante ca va fii bine trebuie sa ai in cuntinuare....eu aveam sperante si dupa test negativ...dar acum!!! Stiu ca majoritatea sarcinilor care se sfarsesc in sapt 5-6 au ebrioni cu malformatii, neviabili. Chiar daca suntem nefericiti ca se intampla trebuie sa vedem si partea buna a selectiei naturale.

Andre, te asteptam cu vesti bune de la doctor

Jassy, felicitari pentru saculetz....am observat ce varsta ai de cand te-am trecut in listutza si vreau sa te felicit pentru tot ce ai facut pentru a-ti implinii visul de a fii mamica. Esti de apreciat. Felicitari inca odata!

Ioana, te aspeptam cu o pozica cu BB deseara Imi place prima pagina.Poate mai sunt fete sarbatorite luna asta, dar nu stim noi....

Ale, le echo abdominal eu am vazut la 5 saptamani sacul ovular si la 6 embrionul cu inimiora batand.....intr-adevar la echo intravaginal de vede mai devreme

Monica, la echo 2D se vede foarte bine inimioara.....adica ca ceva care palpaie....nu cred ca e cazul de 3 sau 4D si e si mai scump, decat daca te linisteste pe tine. Poate se vede totusi la 2D

Andrada sper sa-ti treaca starea de rau cat mai repede. Poate e fetitza, daca ai simptome total diferide fata de sarcina cu Antonio....

Gabriela, imi pare bine ca nu mai ai asa probleme cu greata....

Roxy 9+

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput