Am inceput azi dimineata sa scriu ceva. As vrea sa continui. Dar as vrea sa continui ceea ce am scris, nu am o alta idee. Nu e vorba de un alt capitol....
Cum fac? Multumesc.
Incearca asa: intra in meniul din stanga, la BLOGURI. Gasesti acolo subiectul scris de tine dimineata. Intri in el si vezi daca poti edita mesajul initial (nu mai stiu exact si nu gasesc acum un subiect scris de mine, ca sa pot verifica). Daca nu poti edita, scrie continuarea ca un raspuns la prima postare.
Ceea ce ai scris mi-a placut foarte tare . M-ai facut sa ma gandesc la mine peste cativa ani. Ai scris simplu, frumos si emotionant. Sa-ti traiasca "bebelusul" si sa voteze cu intelepciune
Editez, ca acum am vazut. Ai deasupra textului scris de tine, un link " Vizualizare ca mesaj normal (pentru editare)". Faci click acolo si iti apare in forma in care e un subiect normal pe forum.
Multumesc, Laura. M-am descurcat.
Dar acum m-am incurcat din nou! Am inceput sa scriu altceva si m-am gandit sa nu mai postez incomplet asa ca am dat "salveaza ca draft". Si acum nu stiu unde e de fapt, unde pot sa continui....
Poate in "profil personal" in sectiunea "drafts"? Zic si eu
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei