Inca il mai iubesc...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alison7 spune:

Toate bune si frumoase, dar totusi:

Justme, ce te-a facut sa ii spui sotului tau asa ceva ????!!!!!!
Stii, se spune ca sunt unele secrete cu care trebuie sa te duci in mormant…... Asta era unul din ele la tine, dar ma rog poate tu iti cunosti mai bine sotul si anticipasei ca poate sa treaca peste asa ceva. Orice barbat are un orgoliu care nu trebuie deranjat niciodata…...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky spune:

Spui ca esti maritata cu un om extraordinar, ca ai o casnicie minunata si ai si copii...ce-ti lipseste ? oare dragostea ? Fosta ta iubire iti spune ca inca nu si-a revenit, ca inca te iubeste...Nu crezi totusi ca sunt doar vorbe ? Daca te-ar fi iubit vreodata cu adevarat, nu te-ar fi lasat sa te casatoresti cu altcineva, si nu ar fi dat bir cu fugitii dupa o noapte de amor cu tine, fara sa mai dea vreun semn de viata. Deschide ochii, priveste realitatea si incearca sa ti-l scoti din minte si din suflet !Stiu ca e greu, dar trebuie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alana spune:

Justme, tu spui:
Il iubesc totusi, din toata inima si as face orice pentru el.

Ce inseamna acest orice ???
Poate, Doamne fereste,sa insemne ca ti-ai sacrifica copiii, fericirea lor?? Pentru ca asta esti/erai pe cale sa faci.
Cred ca intr-adevar l-ai iubit mult si ai fi dorit sa mai traiesti acele focuri de artificii, dar, daca asta ar fi facut sotul tau si ti-ar fi spus-o, cum te-ai fi simtit?
Ai fost probabil slaba si ai cedat amagirii, si apoi ai mai facut greseala, zic eu, sa-i spui sotului tau. Sau nu, poate nu a fost o greseala, poate e mai bine asa caci macar nu traiti in minciuna, iar daca sotul te va ierta, povestea ta e cu Happy End.

Ce sa spun, fiecare om face greseli in viata, din greseli invatam, doar ca unele aduc multa nefericire celor dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giullia spune:

Buna , eu intru de putin timp aici si acum am vazut povestea ta . Parerile sunt impartite si e normal. Nu trebuie sa te superi , nu trebuie sa condamni pe nimeni! Suntem oameni , toti diferiti, si e normal sa reactionam diferit.
Parerea mea : nu te condamna singura ! L-ai iubit si poate inca il mai iubesti. E minunat sa iubesti si nimeni nu trebuie sa te acuze pt asta. Stii , viata asta e asa cum e , dar niciodata nu uita de tine , nu uita sa traiesti!Nu "muri" inainte de vreme!
Gindeste-te la ce ai drag linga tine , iubeste-i , ai grija de ei , dar (vezi , tot timpul exista un dar ) nu te "minti" pe tine insuti!
Invata sa te bucuri de fiecare dimineata si fii fericita ca traiesti!I
Iti doresc numai bine si stiu ca nimeni nu-ti va putea influenta deciziile viitoare!

Sa auzim numai de bine.
giullia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Si poate ca viata ta nu e chiat atat de "roz" din momentul in care alegi acest drum. Dar merita??? Ce vei face "dupa"??? Crzi ca vei fi mai fericita???
Lasa mai bine trecutul in trecut, traieste prezentul si vezi-ti de viitor.
Si eu am ganduri din trecut ca si tine doar ca eu nu am inca ani si ani de casnicie si copii frumosi. Mi-e mi-ar fi poate mai usor dar....
Cum va fi viitorul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cioara spune:

Buna!

cred ca deja s-au cam spus toate cite se puteau.
dar ca sa concluzionam: exista acest efect bine demonstrat la femei: ni se uraste cu binele, cind avem tot ce majoritatea femeilor nu au si-si doresc zi si noapte (sa citim numai ziarele sa vedem cite femei sunt maltratate , traiesc vieti de cosmar alaturi de "alesi"...). Si atunci facem astfel de "prostii" si nu vreau prin asta in vreun fel sa jignesc, ci o spun cu simpatia si intelegerea mea maxima.
Eu te-as sfatui sa incerci sa aprinzi ceva pasiune in relatia cu sotul tau (care a dovedit ca este deosebit de vreme ce este dispus s-o luati de la capat...nu multi ar fi facut asta , indiferent de cita iubire ar fi existat), sunt metode :lasa-ti copiii la parinti pleaca cu el la munte , petreceti timp de calitate impreuna sau imagineaza-ti doar ptr o clipa ca el ti-ar fi facut, sau ca iti va face asa ceva (la inselat ma refer), asta sigur iti va da fiori si te va pune in priza , te va decide sa cauti si sa dai foc la artificii. In astfel de momente de criza se intimpla acel click.
Esti o fercita , te-a iertat. Fa ceva sa meriti iertarea lui! scoate-ti din cap ex-ul. el nici nu merita comentarii
La o anumita virsta (si ai vazut asta tu singura--sexul cu acel nemernic ex nici nu a mai fost asa de grozav cum obisnuia sa fie ) trebuie sa depui ceva efort sa simti foc , iar daca nu-l mai simti, inca e in regula, incearca sa "lucrezi " la alte sentimente : prietenie , incredere.
Ex-ul a dovedit ce poate (probabil ca e fericit ca a "scored" si e foarte plin de importanta lui :"uite o femeie care are totul m-a vrut pe mine , sunt un trofeu grozav"), iar sotul tau a dovedit ca e un barbat cum nu multi sunt : te-a iertat , cind tu ai persistat in greseala si i-ai si marturisit.
Daca pina acum alegerea era greu de facut, acum chiar ca e simpla.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shalimar spune:

Am citit toata povestea de la inceput. Recunosc ca m-a captivat. Ca o prima observatie este faptul ca aceasta experienta te-a schimbat. Ti-a schimbat personalitatea. Cred ca acum esti mai sigura pe tine si putin mai matura. Se simnte din felul in care scii: la inceput mai timid, ca si cum ai spune in soapta, dupa care ajungi sa fii mai ferma, sa ripostezi, chiar sa ii spui sotului...
Este ceva ce nu inteleg: spuneai ca ai o viata monotona si tocmai ai avut o aventura. Cred ca daca as reusi sa am o aventura nu as mai simnti monotonia de acasa. Iar faptul ca i-ai povestit sotului despre amant... mi se pare...distructiv.
Daca va impacati si sotul tau poate sa treaca peste ce s-a intamplat si sa va fie bine, perfect, dar de regula nu se intampla asa. Cred ca o umbra de indoiala il va insoti tot timpul in ceea ce te priveste. S-ar putea sa-l faci sa uite dar iti trebuie mult tact si foarte multa daruire. Oare tu cum te-ai fi comportat in locul lui. Ai fi fost la fel de ingaduitoare? De fapt, noi femeile suntem mai intelegatoare...Iti doresc numai bine si imi pare rau ca in aventura ta nu au fost si artificii, sau poate ca este mai bine. Sau nu. El oricum este un cretin, macar cu atat sa fi ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vale spune:

buna,
Sunt Vale si...tb. sa-ti spun ca oarecum povestea ta este a multor femei.Nu esti singura care a ales si mai tarziu a regretat.Inteleg perfect ce simti.Uneori si eu ma gandesc...Mereu ma gandesc la casnicia pe care o am,greseala mea ca ma gandesc si fac referiri la relatia anterioara , care a durat 7 ani, trebuie sa ne gandim ca alegerea care am facut-o a avut un suport.Am ales barbatul cu care suntem casatorite si asta pune punct.Virgula nu exista in aceasta fraza, mai ales cand sunt copii la mijloc.regret ca nu pot sa-ti dau sfaturi, ceea ce pot spune e ca tb. sa mergi mai departe, viata ne incearca sub multe feluri, pe tine te-a incercat, tb. sa dovedesti ca esti puternica.

Mergi la inceput