blonda sau bruna?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Buna,fetele! E, da, acuma sunt si mai rau in ceata! Chestia e ca asa cum spunea cineva mai sus, am si destule fire albe, care se vad tot asa, cam la 2 saptamani dupa vopsit, adica acuma trebe sa ma fac in fiecare luna neagraM-am saturat de negru, parca vreau sa am o nuanta mai dulece, asa, mi-a aratat mama o suvita de par dela motul meu, era un saten deschis asa...foarte frumos! Nu cred ca mai ajung la nuanta aia in veci!
Imi place nuanta aia aluna, arata frumos, nu e nici blond, e calda, cred ca asa ceva imi trebuie si mie. Cred ca astept sa ma mut in Bucuresti-in 2-3 luni-si ma duc la Cristi Pascu, am auzit si eu de el, parca nu as mai incerca la coafezele din Cta, nu zic ca nu sunt bune, dar eu vreau par mai deschis si lung, si asa ceva mi se spune peste tot ca nu se prea poate1 Eu vreau sa se poata! O sa incerc sa pun poze aici sa vad daca ini iese cu parul negru si cu unul mai deschis, ma facusem acu'cateva luni, dar m-am speriat de ce-a iesit! Nu e chiar blond, eun decapaj dupa negru...dati-va cu parerea!http://picasaweb.google.ro/arazuconstruct/Blonda#

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Eu m-am vopsit aseara si mi-a iesit o nuanta cam inchisa. Eu am fost blonda - pana aseara o nuanta de blond paios, mai inchis. Aseara am combinat doua nuante de blond, blond inchis si blond clar, in ideea sa fac o schimbare ca tot vine iarna si parca nu merge blondul deschis, eu fiind mai palida. Mi-a iesit ceva gen aluna dra am senzatia ca nu ma prinde deloc, am ochii verzi si foloseam nuante deschise, pastelate pentru machij. Ei, azi dimineata mi se parea ca arat asa aiurea .. parca mi-ar trebui niste nuante mai inchise pentru machiaj si o nuanta mai aplida pentru buze. Daca as avea o poza v-as arata-o. Ce ziceti voi ca merge la un blond aluna pentru un ten deschis, cu ceva pistrui mititei si ochi verzi? Ma refer la nuante de farduri si rujuri, sa fie in ton cu sezonul rece ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Si eu ti-l recomand cu caldura pe Pascu. E un super profesionist, el a avut salon si in Constanta, insa l-a inchis.
Daca mergi la el, sa fii sigura ca o sa te faca atat de blonda cat ai nevoie. Nu e genul care sa te vopseasca blond daca nu iti sta si bine. Eu n-as renunta niciodata la el. Acum am un blond murdar, natural, foarte foarte reusit, pentru ca se apropie sezonul rece. Vara mi-l vopseste mai deschis.
Mergi la el ca merita.
Off topic: iubi meu zapacit vrea sa puna nuante de verde in dormitor si baie si movul in living si bucatarie. Imi place ideea in sensul ca se leaga cumva camerele. Dar verde in dormitor? :(

Mergi la inceput

tot of-topic:Stii cum e Carrye...depinde de verde uite iti dau niste exemple de nuanta de verde potrivite pentru dormitor: cum are tanti aia din tablou rochia,mai intens, sau un verde pal, depinde mult ce faci in dormitor:) cat timp petreceti acolo...verdele e o culoare mai energizanta, si depinde mult si de mobila pe care o aveti...http://picasaweb.google.ro/arazuconstruct/DesignerulDeInterior?authkey=Gv1sRgCL6UucXjsoyuNA#
On topic: voi cum ziceti ca imi sta mai bine, neagra sau mai deschis? Io atata m-am holbat la mine, ca nu mai imi dau seama...

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Iti sta mai bine cu o culoare mai deschisa.

Negrul te inaspreste. Satenul iti lumineaza mai bine fata.

Poti incerca satenul din pozele de mai sus cu cateva suvite mai deschise.(saten deschis-blond inchis) Apoi, la urmatoare vopsire, poti deschide putin tonul de saten. Pana la urma, daca nu ti place, o nunata mai inchisa e usor de obtinut.

Mergi la inceput

Multam frumos, ladyJ!

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Aaaa! Acum am vazut pozele! Fa-te ciocolatiu, satenul ala ciocolata care straluceste frumos. Cred ca ar trebui sa renunti la negru si sa faci ceva mai deschis. Daca e vopsit, fa o decapare si apoi mergi din aproape in aproape. Mai zicea cineva aici de Pascu, ca e foarte priceput in a deschide asa. Si eu m-am dus la el foarte foarte inchisa la par si m-a facut super blonda, dar intr-un an. Si asa am experimentat si diverse nuante. Ma plictisesc repede de parul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Eu nu-ti recomand! Am incercat si eu anul trecut si sufar si acum. Parul a devenit aspru si fara stralucire. Nici macar balsamul nu mai actioneaza asupra lui. Eu sunt satena si am inceput cu niste suvite mai deschise pentru ca treptat sa ajung la o culoare saten foarte deschis dar imi pare rau. Mi-am disrus parul. Acum sper sa-si revina mai ales ca am fost nevoita sa-l si tund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

, unde?
eu nu m-am vopsit niciodata, si acuma trebuie, se vede ca am par alb, desi n-am decat 30. insa e mostenire genetica.Eu as vrea exact culoarea mea, cu niste ape mai deschise.dar f putin.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

La salonul Baroque, pe o strada pe langa Mario Plaza, nu mai stiu exact adresa, da-l gasesti pe net. Eu merg acolo la o tipa Alina de multi ani, de altfel.

Mergi la inceput