Aspirante optimiste (427)
Raspunsuri - Pagina 8
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Valentina_D cosminutza, se pare ca ai aceeasi problema ca si mine..cu ovare polichistice, dar ai in continuare tratament, da? ![]() |
Vale mie mi-a zis sa nu mai iau nimic!!!Numai pt candinda mi-a dat tratament!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta

YLARI spune:
Beluistef eu am luat si acid folic si napraznic si vit e si sotzul a luat vit c si degeaba 
danutza, acidul folic e contraindicat in neoplasme (cancere) ptr ca el ajuta la inmultirea celulelor (de orice fel - inclusiv cele canceroase
) dar nu duce la cancer.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Edit: fetelor mama m-a suparat si mai tare
Mi-a zis ca (date fiind problemele mele cu endometrioza si fertilitatea) daca Dumnezu mi-a dat sa o am numai pe Eva? Of......... o iubesc tare mult pe Eva, e lumina mea, viatza mea, dar mai vreau bebelusi, vreau sa am 3 copii, of... 

Stiu ca i-as iubi la fel de mult, stiu ca e greu dar eu asta vreau, vreau sa am copii multi sa i vad zburdand, jucandu-se prin casa, razand, lumninandu-ne viatza si mai mult. Intr-o seara, sotul se uita la Eva cum se juca si cum radea si mi-a zis, uite Iuby ce frumoasa e, e si pacat sa nu mai facem si alti copii... dar ce sa fac daca io sunt stearpa asa........... 

Alinutzaa spune:
Ola dragelor
Ylari imi pare rau de Z1. Plangi daca asta te face sa te simti mai bine dupa care scutura-te si gandeste-te cu optimism la luna care urmeaza.
cosminuta important e ca ai scapat de ovarele polichistice. Candida nu te impiedica sa ramai insarcinata, ovarele polichistice cam da. Bravo, hai cu optimism inainte
beluistef de ce zici ca esti intr-o doaga ca mai vrei un bebe? Mie mi se pare foarte foarte tare. Si eu mi-as dori 3 pitici, deocamdata suntem la nr.2.
Mda, mai vroiam sa zic ceva si m-a lasat neuronul. Mi l-a stors Tudor de tot azi.
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
5+
Handmade by Alina
danutza2783 spune:
Multumesc de informatii. In ultimul timp am ajuns sa fiu foarte precauta cu medicamentele, eu care eram un picutz ipohondra si luam pastile la cea mai mica durere. De cand cu incercarile nostre le-am redus considerabil, practic anulat si cand am citit de cancer...
In fine, o sa trebuiasca sa-mi cumpar si eu. Data trecuta mi-a luat al meu sot, sa vad daca-l mai conving sa ia, ca vreau azi si nu am chef sa merg la oras plus ca masina e la el
Zambeste, maine va fi mai rau!
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui Alinutzaa Ola dragelor Ylari imi pare rau de Z1. Plangi daca asta te face sa te simti mai bine dupa care scutura-te si gandeste-te cu optimism la luna care urmeaza. ![]() cosminuta important e ca ai scapat de ovarele polichistice. Candida nu te impiedica sa ramai insarcinata, ovarele polichistice cam da. Bravo, hai cu optimism inainte beluistef de ce zici ca esti intr-o doaga ca mai vrei un bebe? Mie mi se pare foarte foarte tare. Si eu mi-as dori 3 pitici, deocamdata suntem la nr.2. Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+Handmade by Alina |
Alinutzaa...ai o familie fff frumoasa si tudor e frumos foc...Cand am vazut pozele cu el din primele luni mi-au dat lacrimile...
Vreau si eu un bb
beluistef spune:
| citat din mesajul lui YLARI vreau sa am 3 copii, of... ![]() ![]() dar ce sa fac daca io sunt stearpa asa........... ![]() ![]() ![]() |
Vai ce bataitza iei
nu mai vb asa, nu poti sa spui ca esti stearpa, ca Domnul ti-a dat un copil.Daca erai stearpa nu aveai nici unul. Si eu tot 3 bebei vreau, cu toate ca este greu in ziua de azi, dar imi place sa-i vad cum misuna pe langa mine, dar uite ca nu se mai ramane asa usor cum credeam.Deh, atunci cand am ramas cu cea mare aveam 19 ani(m-am casatorit de tanara
)(am nascut-o la 20) si cu cea mica la 21 (am nascut-o la 22)si atunci eram mai fertila, de aceea cred ca si varsta are un cuvant de spus in ce priveste fertilitatea.Hai draga mea capul sus si tot inainte.
Si cu acidul folic eu v-am spus ce am citit si eu pe net ca da rezultate...nu dati cu pietreeeeee.....
Alinutza sa te ajute Domnul sa ai 3 bebei si pe cel din burtica sa-l duci pana la termen si sa fiti bine amandoi.
de Beatrice Stefania ( 02.06.2003)
& Luisa Andreea ( 23.07.2005)
Valentina_D spune:
cosminuta, fara un tratament continuu, pana la o posibila sarcina, ovarele redevin polichistice
eu zic sa incerci un alt medic...endocrinolog...se fac foarte multe analize si echografii
chiar sub tratament iti mai poate aparea cate un chist si atunci e nevoie de tratament local (am patit-o si eu)
cred ca subiectul dedicat PCOS te va ajuta mult, incearca sa scrii si acolo
Valentina
onybony spune:
fetelor eu am luat acid folic 3 luni dar luna asta cand am vazut ca imi vin uratii m-am oprit am zis ca nu mai are rost, daca tot iau si nu raman la ce rost sa ma tot infund.........
offf cat de suparata sunt ca nu raman, daca nici luna asta nu se prinde nimic, am sa fac niste analize suplimentare, si sotul vrea sa faca daca tot nu apare nimic..
va pup dragelor 
Vom avea mereu luna viitoare
cos_minutza spune:
| citat din mesajul lui Valentina_D cosminuta, fara un tratament continuu, pana la o posibila sarcina, ovarele redevin polichistice eu zic sa incerci un alt medic...endocrinolog...se fac foarte multe analize si echografii chiar sub tratament iti mai poate aparea cate un chist si atunci e nevoie de tratament local (am patit-o si eu) cred ca subiectul dedicat PCOS te va ajuta mult, incearca sa scrii si acolo ![]() Valentina |
Sicer nu stiu ce sa zic!!!Mie mi s-a spus ca ovarele polichistice cu PCOS sunt diferite
Sper sa nu ma insel!!!Am citit acel subiect si chiar am postat de cateva ori!!!Acolo am aflat de diferenta dintre cele doua!!!Sper sa nu mai apara

Alinutza

in devenire mamica
Doamne ajuta

Valentina_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cos_minutza
Sicer nu stiu ce sa zic!!!Mie mi s-a spus ca ovarele polichistice cu PCOS sunt diferite Sper sa nu ma insel!!!Am citit acel subiect si chiar am postat de cateva ori!!!Acolo am aflat de diferenta dintre cele doua!!!Sper sa nu mai apara![]() ![]() ![]() Alinutza ![]() in devenire mamica![]() Doamne ajuta ![]() |
atunci iti tin pumnii
, eu asta o stiu din ce imi povesteste mie doctorita...onybony, fruntea sus

Valentina