Copilasi de Iulie - August 2004 * (30)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Polux, mi se pare fantastica Adela, scris in doua limbi, matematica, face de bunavoie acasa Ce-ti poti dori mai mult de atat
Rox, Giulia a rins sictir cand tot vroia MagicEnglish. Si cum nu intelegea si nu ii reusea nimic, evita pc-ul si prefera orice altceva, desi mai are o groaza de alte cd-uri, degeaba.
De dimineata era preocupata sa deseneze ... pantofi
Alice, nu ma supar incerc sa ma obisnuiesc cu mutenia asta

Se trezeste Giulik la 7, pen`ca in premiera mondiala a cazut in somn adanc la 8 juma` aseara, si ma ia la rost, ca ea a visat ca eram noi doua in parc si n-am vrut sa dansez cu ea tango

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Daria adik ati pierdut episodul din "inlocuitorii"?...ti-l povestesc io...mandra a adormit pe la 11 si s-a trezit la 6.30...la pranz s-a smecherit,adoarme cu bona...cand se trezeste sta si asculta,citez"pe gaura cheii"...ce vorbeste unul din noi cu bona...cand aude ca a plecat bona,deschide usa si zice"uauu ce bine am dormit,abia acum m-am trezit"
Liliana sa stii ca-s o eleva constiincioasa...pupacim Adelutza isteata foc...da' ce program incarcat aveti...
Vivia si io cred ca este o perioada la Uka...eu nu o las la pc decat rar...dar nici ea nu se cere prea des...aseara a jucat sah cu tacsu...l-a invatat un nou dans pe o melodie de-a lui Belafonte...cu mine a exersat la cifre ca nu prea-i ies 2 si 5...si am facut concurs de masini
Noricico si cand zici ca se intalnesc fetele la un martini?...btw de carti,da' bibliotecile nu mai functioneaza...io cand eram in liceu,numai de acolo citeam carti...(cand am fost in Frantza am ramas profund impresionata de faptul ca toate bibliotecile si salile de lectura erau arhipline de copii de toate varstele...)
hai sa avem o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

da, Ioana este o perioada..nu-i place la gradi aici..inca plinge in fiecare dimineata sa-l luam la prinz, am fost informata ca nu maninca absolut nimic, nu vrea nici ajutat...ca lui nu-i este foame! Banuiam eu ca nu papa, dar nu ma gindeam ca nimic..de aia are doua bete infipte in poponeata!..si ca sa vedeti ca nu-s nici nebuna , nici exagerata, azi educatoarea mi-a zis ca Luca vorbeste prea mult ,si cind trebuie si cind nu,ca este drept ca are si idei buna, interesante..acum miine sa intreb si daca asta aduce dupa sine o indisciplina,deci nu asculta ..

mai stiti ca Uka nu a vorbit pina la 3 ani..mai stiti ce ingrijoarata eram???...cred ca acum vrea sa recupereze!!!..ne zic amicii, prietenii..acum si gradinita, numai asta auzim..mey copilul vostru nu tace niciodata??? NUUUUUU...de asta ma mai pling la voi ca nu mai rezist, cu probleme pe toate planurile si cu un pisalog pe cap..asta este si unul din motivele pt care nu-l iau la prinz acasa ,nu am mai putea rezolva nimic...v-am spus ca noi ne ascundem ca sa vorbim intre noi?..in garsoniera unde sa ne ascundem?..asa Daria..aviz amatorilor!

Roxa este chiar culmea cu Pat..el care este 99% genetic vorbind Mugur???

Nora , te cred cu liceul..copii mari, probleme mari Totul scump pe aici..16 ron /sedinta este cel mai ieftin! Deci ma costa optionalele la gradi 1 mil, inot vrem ..alt milion..si 2,25 mil Fastrackids,la care din pacate cred ca vom renunta..

Mergi la inceput

Kim, eu deja fac cu nervii sa aud educatoare / invatatoare ca se plang de copii
Prietenul nostru, Arian, a fost tinut in alta clasa - la grupa mijlocie - la lectia deschisa Mi se pare groaznic. El este energic, nu-si incape in piei, dar care nu e asa la un moment dat ??? Si da, vorbeste multe si e istet de te lasa fara replica.
Finul meu, clasa I: scos in fata natiunii ca ... vorbeste mult.
Doamne iarta-ma, sunt COPII.
Mi-am spus oful, ma scuzati
Vreau ca toate acriturile ramase fara simt al umorului sa ramana in casa, sa nu mai mearga la lucru in gradinite si scoli

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!

Liliana, woaw, ce program aveti! bravo Adelutei, e un copil super inteligent si plin de energie!

Matei nu stie sa scrie, doar recunoaste literele. Ieri au inceput la gradi sa faca liniute si puncte, educatoarea i-a aratat lui petro caietul, cica era foarte frumos, corect si curat spre deosebire de alte caiete mazgalite. Acasa ne-a cerut un caiet si a stat toata seara si a facut tot liniute si puncte, asta ma face sa sper ca isi va face constiincios lectiile.

La noi optionalul costa 13 lei/luna, eu l-am inscris initial la engleza si micii exploratori, el ne-a spus ca ar vrea sa merga si la sah, asa ca va incepe de saptamana asta.
El vrea la PC rar, l-am lasat tocmai in ideea sa stie si el cu ce se mananca, dar nu se joaca mai mult de 30 minute pe saptamana, uneori nici atat.

Ma uit si eu cum zboara banii: haine, carti, DVD-uri, jocuri, taxa la gradi (de stat, nu dam vreo 600-700 RON ci platim doar 7 lei pe zi hrana copilului), optionale, caiete speciale, rechizite si ma gandesc cum Doamne se descurca familiile cu 2-3 copii si venituri sub medie??

Fetele, mai vorbin de cuconada, stau cuminte deocamdata, am tot iesit cu englezii mei si cu colegii, acusi plec in team-building, poate vine iar o plecare in Anglia pana la sfarsitul anului si Petro nu pleaca nicaieri fara mine... Mai vorbim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, cum sunt eu mai ocupata la job si nu pot intra pe DC, cum vorbiti citeva pagini...pai se poate??

Apropos de program matinal - pina acum ariciul incepea sa se foiasca ca vrea laptele de dimineata undeva pe la 4.30 , mai nou, adica de vreo saptamina si ceva, i s-a facut mila de mine si i se face foame pe la 6 - pb este ca dupa ce ii dau sa manince pe mine ma ia un somn asa de adinc incit la 7.15-7.20 cind ma scol de plecat la servici imi dau seama ca am dormit lemne - sotul meu a plecat azi de dimi de acasa pe la 7 si nu l-am auzit nici cum a umblat la sifonier sa-si ia hainele (sifonier care e la capul patului...), nici cum s-a imbracat, nici cum a iesit pe usa...eram convinsa cind m-am sculat ca el era la baie... Stefan se trezeste si el atunci cind ma trezesc eu, nu prea are probleme cu trezitul, dar noi i-am format programul asta de cind era mititel de tot, dat fiind ca de atunci locuieste la noi in pat... Ariciul si el e matinal cam pe aceleasi considerente...

ieri am fost la gradi unde am avut o intilnire cu miss pentru evaluarea de inceput de an - de data asta au ales sa fie mai transparenti si sa ne dea si noua o copie dupa aceste evaluari - ma cam temeam de evaluarea asta, dar pina la urma am fost surprinsa in mod placut si pentru asta ii multumesc educatoarei ca in toate aceste rezultate se vede munca si dedicatia ei!

Si sa nu uit ca am ramas in urma cu urarile: LA MULTI ANI pentru Paul de Roller si Ionut de Carmen!!!!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222
Roxa este chiar culmea cu Pat..el care este 99% genetic vorbind Mugur???

as indrazni sa zic 99.5 %, ca nici el nu suporta jocurile la computer . de la mine au ramas lovitul cu capul in orice si faptul ca bea multa apa. ma consoleaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ziua buna !
Da ce de ati scris ... ati avut chef de vorba !
Daria, inca o data !
Liliana, bravos Adelutzei ! Chiar ca aveti program incarcat, inseamna ca i-au placut mult lectiile facute, daca a mai dorit sa continue si acasa !
Olivia, sa stii ca si Andrei vorbeste mult, nu stiu daca il "bate" pe Luca la acest capitol, dar uneori simt ca imi zbirniie creierii, si cel mai mult imi place cind dispar din peisaj doo minute si vine dupa mine sau striga "maaaamiiii" si eu trebuie sa inrreb "ce este ?" si abia apoi povesteste/intreaba ce si cum !
Despre gradi, eu tot cred ca educatoarea este cea mai importanta, cum stie sa relationeze cu copiii, cita experienta are ! Chiar aseara vorbeam cu Florin, dupa ce a fost la sedinta cu parintii, ca lui nu ii place deloc educatoarea asta noua, i se pare rece si acum inteleg mai bine de ce gizmoul tooot se plinge in fiecare dimi ca nu vrea sa mearga la gradi ! Din nefericire, educatoarea veche, de anul trecut, in virsta fiind, s-a pensionat, noi am fost supermultumiti de ea, chiar stia meserie si cum sa se faca placuta de catre copii, chiar si exigenta fiind ! Degeaba asta noua a venit cu o tona de cunostinte din carti, de pe bancile facultatii si cu phisologia infantila in dinti, daca nu e placuta de copii !! Exact de ce ma temeam cind am aflat ca s-a schimbat educatoarea ...
E usor sa te plingi ca si cadru didactic ca cei din grupa ta fac asta/aia ... dar tu ce faci ca sa le schimbi comportamentul ?? Cum ii aduci pe o alta linie, mai buna decit cea pe care sint ei atunci ?? Ca asa hai sa ne plingem la parinti ca alea-alea, nu ??
Pfff, m-am enervat ! Si am mai citit si de cazul Dariei ... sa fii scos in fata clasei ca ... vorbesti prea mult ! Bleaks, uneori asa le-as stringe de git pe cadrele astea didactice ?!
Revin dupa ce-mi trag suflul ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxa, eu le zic jocuri dar nu-s chiar jocuri online din alea in care te lupti..etc..la astea de ex ..eliberaza niste animale..este urmarit de lup, trebuie sa raspunda la niste intrebari gen..ce cifra este asta, cite cercuri sint in imagine etc..
Daria si Alice,una din educatoare (asta care s-a plins), este in negru de cind a inceput gradi, in lumea ei..nu zimbeste..eu banuiesc ca este in doliu, deci abatuta ..numai bine sa nu o placa Luca
Robi bravo! Mergeti la scoala la anul?

vad ca a inceput muzica,una dintre optionale..si-i place!

edit Ioana super tare Maria!!..carticele de activitati avem , chiar din usa groase de cite 2 degete ..dar cum este Uka ,mi-e frica ca daca stie prea multe in clasa I o sa i se para plictisitor si o sa deranjeze ora.

azi vazut ce vrea Boc?..chestie nerealizabila..

Mergi la inceput

Ce a zis Boc ???

Ioana, ce tare e Maria mare smechera
Kim, deci clar nu e vina lui Luca
Leeloo, felicitari lui Stefan Cred ca esti foarte multumita
Alice, culmea, invatatoarea finului e tot una tinerica ... probabil stie teorie multa, mai greu cu practica
Roberta, poate se va lipi si de noi cheful de munca !

Patrick de Roxana merge la scoala la anul si mai cine ?!

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput