Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (118)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Pup fetele!
In special pe Stefita pt grija pt noi toate si pe Lavinia pt cafeluta de fiecare dimineata!
Nu stiu cum aveti rabdarea sa va ganditi la noi toate!

Eu sunt un pic in butoi, am de luni niste rezultate la analize cam proaste. Dupa ce am batut netul in lung si in lat am ajuns la concluzia ca sunt semne de preeclampsie.
marti am fost la medic, nu am reusit sa intru, astept ziua de sambata... Sunt cam stresata, am dat intr-o minidepresie, ma rog sa fie totul bine pana la capat.
Partea buna.... am slabit jumate de kg :)
O sa intru cand o sa am moralul mai ridicat!

Va pup pe toate si aveti grija de voi si comorile voastre din burtica!

31+ cu Ingrid Alexandra AMR 6 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Simonette deci azi noapte n-ai vrut sa intri-n hora.Trebuie sa scoti astazi parleala

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

O prajitura de fata ca de obicei Da....imi scot parleala acum de dimineatza ca in curand intru in priza si nu stiu cand mai apuc Chiar asa......tu de ce bantuiai azi-noapte ca nu mai tin minte? Uite inca un mare ptr tine si o

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
28+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

am dormit mai mult...si m-am trezit cu dureri de cap...de la ce ar putea fi????
medicul de fam spune ca nu-i d ela tensiune...

Poate e de la prea mult somn... eu am mai patit... cica oxigenarea creierului este mai slaba in somn... si daca e mult somn... pot apare dureri de cap. Apa, aer... si rabdare
28 de zile.... waaaauuuuuuuuuu.... sa fiti sanatosi toti 3

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare fetelor! Intru sa mai dau un semn de viata, dar tare nu ma trage ata la scris...
Azi fac 33 de saptamani, mai un pic... de fapt deabia astept sa nasc odata...

Pupici la toata lumea!

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(33+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

ultimul post si ma apuc de treaba.........

Dienutze imi pare rau de stresul tau dar incearca totusi sa iesi afara din butoi ca nu face bine mai ales acum.... Si n-am inteles ..a cui e concluzia ca sunt semne de preeclampsie.....? Dr ce zice? Curaj..o sa fie bine!

Ramonik vreau sa iti spun decat sa fii ingaduitoare acum, gandindu-te ca mai ai doar 2 zile si stai acasik cu pisicutzele tale asteptand cuminte sa apara bb

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
28+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

of, asa e fetelor, aveti dreptate
dar cum zicea ionela, deja mie toate mi se par inutile cand stiu ca mai am o zi de stat. insa ei totusi vor continua, deci au treaba.
si dupa ce toata vara s-a frecat menta, din motive de concedii in principiu, acum e greu sa reintri in actiune, mai ales fara motivatie.
ca oricat m-as da peste cap acum, peste 2 ani oricum te uita toata lumea...

ma duc sa pap ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Vorbeam ieri parca de neuronii nostri de gravide, ca scapam diverse chestii pe jos, ca uitam o gramada de lucru, dintre care oale pe aragaz, oua la fiert ...
Se pare ca si soacra-mea intra in randul nostru... a pus aseara la fiert niste sfecla rosie pt salata si a uitat de ea acolo. Cum de la 5 dupa amiaza o tine tot in telenovele...e greu sa mai tina minte ca are ceva pe foc. Si aseara la 9 oala era inca pe aragaz, cu capacul pe ea si ardea in voie. Un fum de nedescris, noroc ca era geamul la balcon deschis si fumul iesea direct afara si nu a ajuns la noi in camera. Mi-am adus aminte de ouale lui Tinonino parca, am , am dat oala la o parte si am lasat-o acolo fara sa-i zic nimic. Abia azi dimineata cand a vazut oala arsa si-a adus aminte de ea.

Nu m-o lasat sa o ajut la varza, ca zice ca o face ea asa incet pe razatoare , ca pana la 5 cand incepe telenovela si asa nu are ce face si se plictiseste...asa ca m-am retras iara in patut. Se pare ca incepe sa se dea si ea pe brazda, ca tot se lauda in stanga si in dreapta ca mai e putin si vine barza, s-a oferit sa ma ajute sa-mi fac bagajul de spital...si daca o mai tin toanele astea bune, cred ca o sa profit si o sa o pun la calcat, ca de cand a plecat mama hainele ce le-am spalat asteapta sa fie calcate, da eu nu ma incumet. Acuma ma mai gandesc, ca daca o uita fierul incins pe ele..nu am facut nici o afacere, dar totusi poate ii acord inca o sansa .

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Dienutze iti inteleg supararea.Si mie imi e tare teama de preeclampsie.Pe langa TA uneori desi rareori 14/9 sau 13/8 am mai avut si acidul uric 4,66 si medicul zicea ca e cam mare in sarcina.
Daca vrei si poti spune-mi te rog ce analize ai facut tu si ce valori proaste ai avut.Cu cat rascoleam si eu mai mult netul ,ma ingrozeam ,dar m-a linistit medicul,zicea ca nu e cazul cel putin deocamdata sa vorbim de asta.Tu ai mai facut eco?Era totul ok?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

dienutze, e concluzia unui medic asupra analizelor? nu te alarma.... veti fi bine... iesi din butoi

Diana R, usurel... unde te grabesti... vrei sa ne dai emotii mai devreme?

Ramonika.... si ce impresionati vor fi peste 2 ani cand ne intoarcem ca deja au trecut 2 ani... de parca s-ar ruga sa nu mai venim

30+ AMR 10 sap Mihnea
aniversarea nuntii noastre
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

ca oricat m-as da peste cap acum, peste 2 ani oricum te uita toata lumea...

Te uita mult mai repede.
Eu din mai nu mai merg la birou si de atunci am fost de vreo 4 ori in spital si toti de la birou au stiut asta de la sotul meu ca tot mergea dupa adeverinte si de atunci nici macar un telefon (ca sunt telefoane platite de firma cu minute incluse) nu au dat sa intrebe cum ma mai simt.
Luna trecuta si-a adus aminte de mine o colega, care avea de mers la o nunta si nu avea in ce sa se imbrace, a venit in vizita pe la mine chipurile, si mi-a cerut rochia imprumut. Da vad ca si de adus inapoi a uitat .
Asa ca ma bucur ca am plecat direct pe nepusa masa in concediu medical, ca la fel urmau sa ma frece si pe mine pe ultima suta de metri, la fel cum faceau de fiecare data cand mergeam si cate 1 sapt in concediu.

Ramona,
35+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput