Buna
Sunt printre voi persoane care si-au facut analize la medlife, si au iesit aiurea? Ma intereseaza mai ales Testul Papanicolau.
Astept parerile voastre.
Simo
Ce intelegi prin "au iesit aiurea"?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
UNIQUE BIJOUX
Da scuze. Am formulat gresit intrebarea. Ma refeream daca ati facut analize in alta parte si ati depistat ca aveati ceva anume, apoi le-ati repetat la medlife, si au iesit ok...desi stiati sigur ca aveti ceva
sper ca m-am facut inteleasa...
mie la medlife in urma cu 2 ani mi-au dat rezultatele altui copil decat al meu... il chema la fel si mi-au dat rezultatele lui... am cazut pe spate, ne-am apucat de tratament si dupa cateva zile am vazut, uitandu=ma iar la ele ca au alta data a nasterii. m-am dus la ei si am cerut analizele copilului meu. mi le-au dat si si-au cerut scuze... dar mi-au reprosat ca nu am verificat.. noroc ca era vorba de exudat si nu de altceva ca sa fac si infarct..
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului
Eu am tot facut la Medlife si nu mi s-au parut neseriosi, iar rezultatele erau asa cum ma asteptam de fiecare data. Se poate, insa, sa mai apara incurcaturi din cauza traficului mare de persoane. In fond, e o ditamai clinica.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."