noi, sagetatoarele (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alison spune:

http://i468.photobucket.com/albums/rr49/alisonss/aniv115.jpg

noi ne-am sarbatorit ieri.

toate cele bune,andreea ma bucur ca totul e ok!un week-end minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hello,hello, si de la mine!
am avut zile grele, de nu prea am intrat pe aici

s-o luam metodic:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

fetelor, eu sunt z.7..............
o zi buna,si vesti bune de la toate fetele!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

asteptam, asteptam... cand incepi actiunea??? ar cam trebui, nu?

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

deocamdata, doar de amorul artei...
ne ies ochii
treb sa mg la cluj, sa vedem ce stabilim cu dct, in fct de analize si tratamentul,banuiesc........

Mergi la inceput

alisooooooooooooon!
sa va traiasca puiu mic, sa va bucurati de tot, si de de toate!!!!!
si uite,culmea, rusine noua, nici una nu am fost aici pt tine!
ne cerem iertare, si speram sa compensam cumva....
pupici pt voi toti!!!!!!!
ce baiat mare are mama, cu papion,inca!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui nma

Andreea am intrat sa te intreb ceva si ....m-am descarcat .
Vineri o sa fiu in Cluj si asi vrea sa merg la un ginecolog bun, la privat. Poate imi recomanzi tu pe cineva.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

mai, mersi ca ne-ai impartasit experienta ta, aici... mi se pare de-a dreptul revoltator sa faci niste afirmatii, ca medic, mai ales daca nu te bazezi pe ceva clar...ori e alba ori e neagra, ca daca e gri nu bagi omul in sperieti degeaba, ci il trimiti sa repete niste analize... multi ar trebui sa plateasca pt ceea ce fac! dar din pacate sistemul asta al nostru prost e vai de mama lui...

eu ti-o recomand cu caldura pe dr asta la care merg eu acum, care de fapt m-a si ajutat sa raman insarcinata atat de repede(sunt convinsa ca tratamentul ei a dat roade)... o cheama Rotaru Daniela, are cabinet privat in cartierul Buna ziua, cum cobori Calea Turzii faci dreapta pe langa o benzinarie...asta daca vii cu masina... uite aici linkul pt programari si alte detalii:

www.rotmed.ro

acum nu stiu exact daca vrei un simplu control sau ceva mai amanuntit... ca sa ma gandesc si la alti medici... daca te mai pot ajuta, spune-mi!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

felicitari inca o data!!
povesteste-ne mai pe larg, andreea!
tratament, chestii.....pls.....
eu una, sunt interesata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nma

Andreea probabilitatea sa faci una din boli in timpul sarcinii e mica si apoi .... daca nu ai imunitate ce faci? Eu nu aveam imunitate la toxoplasma dar cum iubesc animalele tot timpul m-am jucat cu pisicute, catelusi, etc. Acum nu inteleg de unde rezultatul asta.
Stiu ce se intampla daca faci una din boli dar .... nu o faci, trebuie sa gandesti pozitiv.
Eu nu inteleg de ce medicii pt orice chestie vine repede cu solutia chiruetaj. Daca rezultatul nu e ok la analize le mai repeti, faci mai multe investigatii, nu stresezi biata gravida. Dr mea de familie la ultima sarcina mi-a recomandat de 3 ori sa renunt la sarcina .
In sala de nasteri sti ce mi-a spus dr neonatolog dupa ce a aflat ca am avut varicela? Si acum cand ma gandesc imi vine sa o strang de gat. Daca eram in sala de nasteri, cu sracina la termen, ar fi trebuit sa stie ca mi-am asumat niste riscuri. A doua zi dupa nastere, cand am mers sa-mi vad fata si sa o alaptez, dna dr a fost foarte "draguta" si mi-a spus ca nu ma intereseaza ca am un copil plin de malformatii. Nu pot sa iti spun ce am simtit, cum a fost noaptea. A doua zi mi-a spus ca nu e chiar asa dar .... am ajuns cu fata la spitalul de neurochirurgie din Bucuresti (avea 13 zile de la nastere cand ne-am internat) pt ca nu am mai avut incredere in medicii de aici. Nici urma de malformatii, doar noi deja ajunsesem sa ne gandim la ce era mai rau. Sa mai spun ca sotul a refuzat un job foarte bun ca sa poata sa fie alaturi de mine si de fata? Sincer imi pare rau ca nu am avut puterea sa o trag la raspundere pe aceea doamna care se crede medic.
Am inteles ca au mai patit si alte mamici asa cu doamna in cauza dar ... la mine chiar a atins o coarda sensibila. Varicela la mine a fost destul de agresiva si atrebuit sa iau si tratament pt a evita alte complicatii.
Acum sper ca nu te-am speriat cu mesajul meu .... asi vrea sa intelegi din asta doar ca unele persoane au "intentia" sa te puna in garda dar iti fac sistemul nervos franjuri.
Daca asi mai avea o sarcina sigur asi fi muult mai linistita.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

nico, eu cred ca as fi strans-o de gat,asa, instantaneu!!! sincer!!!
in rest,no comment!!!!

Mergi la inceput

andreea, incearca sa nu te mai stresezi atat!
dragaica, elvie, restul fetelor,!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

va doresc un week end cat mai frumos,si plin de iubire!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Eu am o migrena... groaznica.... si nu-mi trece cu nimic. Stefy e mai bine... Azi am fost si s-a plimbat cu tricicleta muuuult si a fost tare incantata... Acum doarme....

Andreea si eu am trecut printr-o spaima de genul asta cu triplutest... si ginecologul meu a zis ca nu trebuia sa ascult ce mi-a zis de la laborator... A zis ca el stie pacientul si contextul si dupa dansul rezultatele sunt ok.... Insa samburele nesigurantei a fost plantat si am stat cu teama pana am vazut-o "mica si durdulie si frumoasa...."cum numai copilul meu putea sa fie.... Deci capul sus ca astia sunt pusi sa bage spaima in noi... sa mai facem niste analize si sa le mai dam nicte bani...

Mergi la inceput

Nico, dar ce ai mai tras si tu...
Stefy a avut clavicula rupta la nastere si asa spaima a bagat in mine desteapta ai de neonatolog... De parca era ceva iremediabil... Doua zile pana ne-a externat si m-am dus cu ea la radiografie... unde am constatat ca deja se sudase osul.... n-am fost om. Oare cum pot unii sa faca astfel de afirmatii fara nici o baza... Si am inteles ca a fost si reclamata pentru astfel de cazuri... ca n-am fost eu singura... dar nu s-a luat nici o masura...

Andreea, ma bucur ca acum esti mai linistita.

alison, sa va traiasca minunea multi ani si fericiti.

galliciana, sa dea DD sa fie asa cum vreti voi.

Mergi la inceput

Va astept sa continuam laCAPITOL NOU

Mergi la inceput