Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

ooo ... marta ... uelcom. dupa ce iei camera pui si poze, da?

laura eu nu stiu dc sa rad sau sa ma crucesc cand citesc mesajele tale ... . bine ca acum e bine zuzu.

tratament homeopat si eu sunt multumita pana acum de dr nostru. am avut 3 reprize de muci, in scurt. adica saptamana de gradi si mucii. au trecut in 2-3 zile. minune! as zice eu ... nu ma grabesc. cine s-a fript cu ciorba ...

o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Laura, stiu cum este sa ai o asa surpriza...Pt ca si noi am patit-o...Intr-o vineri dimineata, mergeam la cresa, teodora se opreste o secunda la gadul viu de langa bloc...eu o iau , ne bagam in masina si aterizam la cresa.In timp ce o schimbam, se tot scarpina la nara dreapta...Nu era racita, nu avea nimic. Si din senin, baga o repriza de stranuntat, de vreo 7ori, de ne-am minunat...Eu care vad raceala/muci/tuse in orice manifestari , zic "iar vine peste noi raceala.."
Mai stranuta si acasa dupa-amiaza...gata, a venit raceala...mama imi confirma ca teodora e racita(bine,mama e mai panicoasa decat mine), dupa cum stranuta...incep sa apara si niste muci transparenti...
Stam cu "raceala" si sambata...Duminica de dimineata, fiind mai multi muci, scot aspiratorul...scot ce scot, si insist...cand colo, sa-mi cada aspiratorul din mana, mi s-au taiat picioarele...teodora isi bagase pe nas o frunzulita impaturita in doua,de la boschetii din gardul viu...
Am intrebat-o cine i-a bagat frunza pe nas(voiam sa vad daca recunoaste)...mi-a confirmat ca si-o bagase singura...

O nepoata la fel s-a invrednicit, cand era mai mica, si si-a bagat in nas bucatele de servetel...si-a rezultat o ditamai infectia

Mergi la inceput

Marta, bine ai revenit!
Intr-adevar. piticii astia sunt ceva...
Intr-o zi imi spune Teodora:
-mami, megem a dotol?
-nu , nu mergem (nu reauseam deloc sa prind fir liber sa fac o programare), asa ca o sa iei siropel...si i le insiram pe toate...
la care fi-mea:
-mami, tu esti dotola???

Mergi la inceput

Tiii, ce durere de cap am...plus raceala asta turbata...
Offf, de-abia astept sa ma bag in pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Carmen tu esti dotola pentru fata? pai fi si pentru tine....o dulceata Teo iar pentru mami Vosept cu propolis si penicilina V ar fi un inceput...sa te faci bine

Ioana mersi de primire.Asta seara pun poze de la mare ca am........eu sufar ca nu am filmulete...are una din surorile mele dar nu prea reusim sa luam camera de la ei sa descarcam.....va tin la curent oricum.
azi Victor nu a vrut pe masamare.Manacre cu tataie,la schimbat tataie,la plimbat - tataie...Masa mare necajita "da'de ce nu vrei sa iti dau sa mananci>?"...Fimiu :"penca,finca.....esti ulata" si jur ca nu i-am inoculat astfel de idei ....ma lasat masca...m-am scuzat la soacra mea dar nu cred ca ma crezut ...trebuie sa stau de vorba cu el ac se face obraznicutz;e drept ca l-am invatat sa riposteze dar nu sa jigneasca....

cam atat de p efrontul de lupta.
revin deseara.
va pup.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

din ciclul cum percep copiii bunicii are si matei perle. denumeste jucarii, carti, haine ... ata e de la mamaie babi (mama mea), ata e de la tataie tin (tatal meu). intr-o seara a avut o revelatie: de la mamaie dica (mama sotului) oale care e? i-am scos repede o carte si i-am explicat ca asta este cumparata cu banii de la mamaie rodica.
cred ca de-acum sa ne tot asteptam la episoade din astea "jenante"

marta ... totusi nu trebuie sa-ti ceri scuze prea tare de soacra. zi si tu in gand: merci victor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Laura ... ce peripetii!

Fetelor si eu i-am dat anul trecut lu Tudor niste granule homeopate si i-a mers f bine. Chestia e ca astea isi fac efectul in timp.

Sper sa nu zic intr-un ceas rau dar de cand a fost internat in spital cand a avut un an Tudor nu a mai luat nici un fel de antibiotic. Doamne ajuta sa mearga asa!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ne inscriem si noi in clubul muciosilor,traseul a fost asa:Gradinitza-Maria-Edy-Robert-mami-Radu-tati,asa ca-i dam cu ceaiuri ,miere cu lamaie,pe Edy l-am bagat pe oscilococinum si Vibrocil ca el tuseste de scoala toata casa in picioare.
Ultima faza este ca e musai sa ma trezeasca noaptea ca sa mearga la wc,apare in toiul noptii si "ai mami a pisu",nu vrea oala langa pat,nu se multumeste sa aprind doar lumina ,e musai sa-mi sprijin dosul pe chiuveta si sa motzai de-a-n picioarele pana termina el.

Laura bine ca ai descoperit la timp ,Doamne feri de se ajungea la infectie!

Martutza
m-a induiosat cum povestesti tu de Victor.

Ioana ,Patei e istet nu-l vei pacali mult timp,stiu ce vorbesc ca am trecut cu Robert prin fazele astea.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!Haideti la cafea!
Am inviat !Bine , inca tusesc de trezesc cartierul...

Marta si cum iti spunea si Ioana, da-i baiatului o ciocolatica, pt ca ti-a facut o favoare

Noi de vreo 2 sapt avem niste fite, cum o cearta tati vine la mine, ma ia in brate(desi eu n-o iau)si acum tati e balaur si eu sunt de miere.
Teodora mea a devenit fan camera web, vrea in fiecare zi sa vb cu cineva , intr-o zi a deschis fereastra la Eliana, si-o tooot suna...

Aseara ne-am uitat la emisiunea cu schimbari extreme de la pro, ne-am culcat un pic mai tarziu...pe la 22.30-23.00. Ehhh, nu va spun cat de adormita era fi-mea cand o schimbam de dimineata! I-am pus caciulita si apoi cand sa-i bagam hanoracul...n-am avut sanse de reusita, am luat-o in brate si am invelit-o cu hanoracul...Intr-un final s-a trezit...in masina

Mergi la inceput

neata. eu ... eu vreau cafea!

carmen ... 22.30-23 ti se pare tarziu??? babo!!! atunci 00.30 cum ti se pare?? dar am zis ca in seara asta ma bag in pat cand il culc pe matei, adica pe la 21-21.30. sper sa reusesc.
si tot pt tine mai am azi o observatie (am ceva cu tine, vezi???): cum adica va duceti la cresa cu masina? cat sa fie? 500 m?

sanatate bolnavilor si bolnaviorilor!

a inceput si matei sa tuseasca putin. sa vedem ...

Mergi la inceput