Albinute & bondari de mar-apr'07 (128)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor!
Sper sa ne mai primiti si pe noi in stup la voi.
Laura sa va dea Domnu multa sanatate si curaj sa depasiti incercarea asta sa va cresteti puiutii sanatosi.
Despre Robert va spun ca merge la gradi si ii place f mult dar din pacate ne incadram si noi in grupul muciosilor ,deja suntem la a doua raceala.
Are vointa sa manance singur sa se imbrace dar il mai ajut si eu.Pamparsi am scapat de mult timp de ei si ziua si noaptea,face pisu singur dar nu prea ridica bine chiloteii.Nu este sclifosit la mancare are 14.5 kg ,fructe imi pare rau ca nu mananca mai multe.
Sanatate multa voua si puiutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Buna dimineata,

uffff, eram sigura ca nu o sa uitati de mine.Nu am nicio veste inca.De doua ore, daca nu si mai bine asteapta.Este omor acolo.Ce m-a linistit a fost faptul ca doctora i-ar fi spus"Va chinui degeaba,doar asa, ca vor cei de la servici de la d-stra." Sper asa sa fie.De fapt am o liniste sufleteasca inexplicabila.Mama plange de dimineata dar am trimis-o cu Ana afara(sa aibe preocupare) Am sunat-o si era mai bine.
Adrian avea mari emotii dimineata.Era agitat,nervos. L-am inteles.Numai in locul lui sa nu fi fost!Sunt sigura ca abia de azi se va linisti si el.Azi-noapte am venit special sa vad daca doarme.(doarme in sufragerie) Dormea chiar linistit.

Va pup si sper sa pot intra sa va dau vesti.Nu stie nimeni ca am vb cu voi.Trebuie sa o fac pe pitite(doar i-am promis nu?)

Multumesc mult pentru toate mesajele de incurajare.

Sa nu uit.Multumesc fetelor cre mi-au oferit pompa.Mama a ramas paf cand a vazut cat de unite suntem.Si nici macar nu ne cunoastem(cel putin eu pe voi)

Multumesc mult Gabrielei(Gabi 78) pentru pompa si Martuzei pentru ca desi afara e frig vine ea sa mi-o aduca.Nici cea mai buna prietena a mea nu stiu daca ar fi facut asta pentru mine.

Va pup si sper sa vin cu vestile cele mai bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

next

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

La capitolul imbracat/dezbracat/incaltat/descaltat singurica - stam foarte bine deocamdata ... intampinam oarece dificultati la imbracarea tricourilor cu maneca lunga, pe care le imbraca cu modelul pe spate desi i-am explicat ca atunci cand isi trage bluza, aceasta trebuie sa fie cu spatele la ea si modelul in jos, dar perseveram!

Noi inca nu am dat drumul la centrala si avem intre 18 si 20 de grade in casa. Caterina sta imbracata cu maieu si tricou cu maneca lunga, pantaloni de treining si sosete....zice ca nu-i este frig asa, si o cred, caci ea este crescuta "mai la rece".
Pana alaltaieri a purtat o palariuta cand ieseam afara, dar am trecut de ieri la caciulita. Fular nu accepta, doar un baticut pus ca la cowboy la gat (de ala din bumbac colorat care vara il folosim ca bandana).

scriu in salturi caci imi face fitze calculatorul si nu vreau sa pierd ceea ce scriu, ca io nu am rabdare sa repet

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput