Albinutze de Mai-Iunie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 13
Picky_toto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Eduard Luca..bebe de Oana_mvt Natalia..bebe de Alic Erica Andreea..bebe de Violetta_81 Cezara Ilinca..bebe de Serialbastre/b] Rebecca Maya si Theodor..bebelusi de Cata14 mami de [b] Darius Nicholas(20 Mai 2009) Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
La mai multe lunite is din partea noastra, sa cresteti mari, sanatosi si mumosi
Am scris si eu cat un carnat de lung si am apasat din greseala pe nu stiu ce tasta si mi-a disparut totul
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
anaela spune:
Eduard Luca..bebe de Oana_mvt
Natalia..bebe de Alic
Erica Andreea..bebe de Violetta_81
Cezara Ilinca..bebe de Serialbastre/b]
Rebecca Maya si Theodor..bebelusi de [b]Cata14
La Multi Ani sa cresteti mari si sanatosi
Darius Stefan ( 29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/BotezAna?feat=directlink
DanaMi spune:
[quote]citat din mesajul lui anaela
Eduard Luca..bebe de Oana_mvt
Natalia..bebe de Alic
Erica Andreea..bebe de Violetta_81
Cezara Ilinca..bebe de Serialbastre/b]
Rebecca Maya si Theodor..bebelusi de [b]Cata14
La Multi Ani sa cresteti mari si sanatosi
hehe, iar a ramas Ana logata la calc meu
ALIC eu nu pot sa-i dau lui Bubu sa pape in somn pt ca ea doarme numai pe burtica si daca o intoc pe spate se trezeste si urla de ma stie tot blocul si nici nu vrea sa manance ( am incercat de cateva ori )
KIRALINA , imi place ideea cu intalnirea dar din pacate abea ma tin pe picioare si nu pot sa merg, chiar mi-ar fi placut , sa ne povestesti si noua cum a fost, daca te duci.
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
ancy_2405 spune:
Buna fetele.
La multi ani si multa sanatate sarbatoritilor de azi
Picky noi nu luam aici alocatie ptr puiut ptr ca nu avem buletine italienesti,chiar daca Alex e nascut aici,e cetatean roman.
Maria bunica puteti primi alocatie din romania chiar daca Darius e nascut in spania? De ce acte aveti nevoie?
Anca mami fericita de Alexandru George /07-05-2009/
strunfita spune:
La multi ani bebeilor sarbatoriti azi!
Ancy, pai daca bebele e cetatean roman n-ar trebui sa conteze unde sta, nu? Ar trebui sa se poata primi alocatie.
Andreea, esti tare
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
luckyblue spune:
citat din mesajul lui philip lucky, merci, la mine e abia 2, am tras o tura de carut, micutul doarme, mai casc gura pe aici pana la 3 cand ma duc dupa Philip. unde ai stat in State? cu ce ocazie? ti-a placut? |
Am fost de doua ori. Prima data cu sotul ne-am plimbat pe ambele coaste vreo 3 saptamani si a doua oara am fost eu singura 3 luni la un internship in San Jose, California. Da, au fost multe lucruri care mi-au placut insa poate si pentru ca am fost singura am simtit cumva ca nu m-am putut integra asa usor.
da, mai, aici cutiile cu pampers is mari ca americanii sunt mai cacaciosi. |
Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)
luckyblue spune:
citat din mesajul lui alic Lucky brrr...mi se pare atat de mica pentru cresa ...alta modalitate n-ai? s-o lasi cu cineva? |
Da, stiu ... e mititica tare pentru cresa dar din pacate n-avem rude aici care sa stea cu ea si o bona m-ar costa tot salariul meu. Aici concediul de maternitate este de 4 luni, deci alta optiune n-am
LauraOana, Lucky..ce sume vehiculati voi acolo...la noi alocatia e mai putin de 50 de euro...si aia numai pana la 2 ani |
Cum spunea si LauraOana si cheltuielile sunt pe masura salariilor/alocatiilor. Desi, sa stii, cand vin in Romania mi se par foarte scumpe toate.
Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)
cris_82 spune:
buna fetele...
La multi ani sarbatoritilor de azi sa crsteti mari si frumosi
Kiralina.................multam de cafelutaeu de abea acuma am pus de-o cafea ca a venit sora-mea sa ma ajute cu dosarele si azi de dimineata am plecat cu noptea in cap la piata si nu am avut timp
Beca....................as patesc si euuit fira-r sa fie cate ceva pe jos si iar ma car cu copilul dupa mine,si iar urca scarile...dar uite si partea buna...fac sport
alic................daca e sanatoasa si vioaie eu cred ca nu trebuie sa iti faci probleme..asta e ritmul ei de crestere
mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
luckyblue spune:
citat din mesajul lui maria_bunica Luckyblue..pasaportul lui Darius il vom face tot prin consulat,dar inca nu am intrebat cat va dura.La certificat au zis ca poate dura pana la 3 luni,dar intr-o luna a fost gata.Cand vom merge sa depunem actele,te voi anunta cam cat zic ca dureaza.Noi avem nevoie cat mai repede de el,ca sa rezolvam si cu rezidenta lui Darius si oricum in urmatoarele luni,nu ajungem in tara.Daca vrei sa il faci in tara,cand va hotarati sa mergeti in Ro ,trebuie sa ceri de la consulat,o foaie de drum pt Sara,care e valabila 7 zile. |
Mersi fain pentru informatii! Da, stiu ca imi trebuie o foaie de drum care aici dureaza o luna pana e gata si cica e valabil o luna. Noi am rezolvat cu rezidenta deja, ne-au dat permisul Sarei cu mentiunea sa le aratam pasaportul ei cand e gata.
luckyblue spune:
Fug inapoi la cresa ... m-au sunat ca nu vrea sa pape