Albinutze de Mai-Iunie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

..sebastian face kk de 2 ori pe zi, dimineata tot timpul si inca o data in cursul zilei...si eu mananc foarte multe fructe si beau cafea 3 in 1 latte machiato 1 cana pe zi..si acum 5 minute am baut un pahar de pepsi si mie pofta de inca unul!

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Lucky, voi cat timp primiti alocatia? Sau ai zis si eu nu am fost atenta...

Hmmmm ... inca nu stiu exact (am auzit un zvon ca pana la 18 ani), trebuie sa ma interesez.

Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luckyblue spune:

Merg si io la nani ... ca fata mea chiar si-a schimbat programul si parca vad ca o sa avem o noapte grea.

Noapte buna tuturor! O zi buna, philip, cat a mai ramas din ea!

Irina, mami de www.flickr.com/photos/40416303@N08/" target="_blank">Sara Magdalena (19.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laura, am mai ras si eu cate un pahar de pepsi (doua...), tot asa, cand iesim pe undeva. Si nu s-a vazut la somnul fetei nimic. Insa ma abtin cat pot de la pepsi (cu toate ca imi place mult de tot), din cauza proprietatilor lui. Fructe mananc, legume mai putin... mai putin rosia, care tot fruct este, de fapt...

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ioana, ia apuca-te de baut cafea, macar si fara cofeina :)
lucky, merci, la mine e abia 2, am tras o tura de carut, micutul doarme, mai casc gura pe aici pana la 3 cand ma duc dupa Philip. unde ai stat in State? cu ce ocazie? ti-a placut? da, mai, aici cutiile cu pampers is mari ca americanii sunt mai cacaciosi.
ioana, eu cred ca poate prefera un anume patut, asa cum N prefera scaunul de masina in care nu-l mai las sa doarma decat daca adoarme in masina. el pur si simplu se lupta cu somnul, ma tot intreb, la Philip cum am facut de-a dormit in patut din prima...

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ioana.........si eu daca schimb locul de nani la brotac s-a zis cu noi..ca nici un ochi nu mai inchide

Fetelor,eu nu ma abtin de la nimicabeau apa minerala(de fapt nu pot sa traiesc fara ea)beau cafea,mananc si ciocolata cate o tableta odata(asta cand sunt singura ca altfel trebuie sa o impart cu sotul)si bebe nu are nici o treaba..

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

cris si eu am bagat o ciocolata intreaga azi si vai ce buna a fo eu cica vreau sa slabesc

ma duc si eu la un si dupaia in patut..sunt rupta de oboseala! noapte buna!

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna seara mamici!
am reusit cat de cat sa citesc, asa ca va iau pe rand:

Clody, sa va intoarceti cu bine si cu forte proaspete!

Cris pupam dolofanica! sa nu fie de deochi, cred ca ne-ai intrecut pe toate!

AnaMicu felicitari si merci ca m-ai anuntat! o sa fim mai "parfumate" de-acum
cum ai cumparat de pe ebay? ca stiu ca astia nu prea trimit in romania..
cum ai platit?

Beca, daca gasesti ceva ne dai si noua de stire?

Lucky brrr...mi se pare atat de mica pentru cresa ...alta modalitate n-ai? s-o lasi cu cineva?

DanaMi..daca o pui in somn la tzatzuca...tot nu vrea?

Picky...e o frumusete Alessia! trebuie sa te apuci de impletit la codite

Kiralina ...o dulcica si Ada

Laura sa-ti traisca finutul, sa va bucurati de el!
referitor la raceala, incearca sa porti o masca cand o alaptezi; asa am mai auzit de la mamici! insanatosire grabnica!

Beca merci!
incearca si cu pepene rosu, acum cat mai este pe piata! daca nu, eu zic sa te mai consulti cu dr; prea se chinuie mititica!

LauraOana, Lucky..ce sume vehiculati voi acolo...la noi alocatia e mai putin de 50 de euro...si aia numai pana la 2 ani

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna seara!

Azi ati avut limbarnita,nu gluma!
Dici..spor la pregatirile pt botez si abia te asteptam cu impresii despre micul crestin si poze,sa nu cumva sa ne uiti!
Ioana..si noi am avut o noapte horor ,nici nu mai stiu nr trezirilor...
Roxi..felicitari Ruxandrei pt greutate si cm!
Luckyblue..pasaportul lui Darius il vom face tot prin consulat,dar inca nu am intrebat cat va dura.La certificat au zis ca poate dura pana la 3 luni,dar intr-o luna a fost gata.Cand vom merge sa depunem actele,te voi anunta cam cat zic ca dureaza.Noi avem nevoie cat mai repede de el,ca sa rezolvam si cu rezidenta lui Darius si oricum in urmatoarele luni,nu ajungem in tara.Daca vrei sa il faci in tara,cand va hotarati sa mergeti in Ro ,trebuie sa ceri de la consulat,o foaie de drum pt Sara,care e valabila 7 zile.
Otiliap..stai linistita cu greutatea lui Matei,oricum nu va mai lua asa mult ca pana acum!Si Darius avea la 4 luni(fara 2 zile),65 de cm si 7,480kg!Pediatra ne-a zis ca e super ok si sa continuam asa deoarece creste foarte bine si frumos!Da,i-a trecut roseata si locul tare de la vaccin,cam intr-o saptamana!Multumim pt urari!
Picky..cum sa nu acceptam un asa zambet?E adorabila...si are perisorul asa mare,maine-poimaine trebuie sa ii faci codite deja
Kiralina frumusica foc Ada!
Ana_micu si Alic..felicitari pt premiu si la mai mare!
Laurraa..felicitari pt finut,sa fie sanatos si mancacios!Multa sanatate si tinem pumnii sa nu ia si Maya ,raceala!
Philip..azi i-am dat si eu cereale lui Darius,pe la ora 18(de fapt tati i-a dat,nu a vrut sa ma lase pe mine)A papat cu placere,cred ca vreo 20 de lingurite..si era tare nerabdator si dadea din maini si din picioare,scotea sunete de fericire,pana se indrepta tati iarasi cu lingurita la gurita lui!Deci,un real succes..apoi a mai papat inainte de nani,pe la ora 21!Se pare ca i-a tinut ceva la stomacel..ca pana acum cerea mai des sa pape,mai ales ca a dormit si jumatate de ora in timpul asta!Sa vedem insa diferenta cand i le voi da inainte de nani!Te tin la curent!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, eu sunt cam necajita, din cauza ca Natalia nu mi-a luat decat 300 de grame intr-o luna , pana acum lua aprox 800..acum nu stiu ce s-a intamplat;
e drept ca productia de lapte a mai scazut...dar ea tot suge si e vesela, vioaie, deci nu stiu carui fapt se datoreaza scaderea asta si ce am de facut in continuare...
nu stiu..dar parca ne-a lovit pe toate odata scadearea lactatiei

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput