FIV245

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Kora si eu cred ca te-ai suparat prea tare, cred ca fiecare are nervii intinsi din cauza stresului sau suferintei.
Vorbeai de alegere. Da, fiecare are dreptul de a alege unde isi cheltuie banii, dar de ce sa nu ne ajutam sa-i cheltuim corect? De ce sa nu primim servicii mai bune? Si daca noi nu ne ajutam cine o s-o faca? Pe mine m-au ajutat infinit sfaturile pe care le-am primit aici, pe forum, lucruri pe care nu le-as fi auzit de la doctorii mei pentru ca nu am stiut ce sa intreb. si daca n-am intrebat, nu mi s-a raspuns. Dar, de la tine poate am invatat ceva, de la alta fata altceva si uite asa le-am pus cap la cap. Ideea e ca puterea de a schimba sistemul ne apartine si noua. Si daca blaman Giulestiul sau Medlife-ul sau orice alta clinica pentru erori grosolane, eu personal as face asta, gandindu-ma ca poate salvez pe altcineva de la o tristete infinita.
Cred ca ultimul lucru pe care ar trebui sa-l facem este sa ne suparam intre noi!
Pace tuturor!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

off topic:de ce nu mai vad efectul glow la nume?(la toate fetele)cred ca s-a intimplat ceva in calc meu?

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

off topic:de ce nu mai vad efectul glow la nume?(la toate fetele)cred ca s-a intimplat ceva in calc meu?

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Si eu am patit la fel, ai umblat cumva la calculator, gen reinstalat sistemul de operare?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

pai de 2 zile imi face numai minuni si cred ca am umblet pe undeva,poate ii dau de capatmerci

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

nici eu nu mai vad glow - probabil ca e de la admin ceva
dandanutz - Clinica Genesys - Denisa Protopopescu - am zis ok e cea mai scumpa de aici dar poate merita - nop - et 7700 ron icsi vreo 14.700 ron... + ore la cozi e drept ca la et nu am prea stat dar am fost foarte ferma cu toata lumea - si ca sa scape de gura mea nu am mai stat la coada ... nu ca altele nu stateau - era holul plin. NU cred ca d-na dr. are vreo vina insa am mari dubii cu embrioloagele. Cum spuneam eu pot face galagie sa fiu tratata cum trebuie dar embrionii nostri nu pot!!! Oare nu suntem datoare sa facem ceva si pentru ei, nu doar sa-i lasam asa pe mana unor biologi incepatori care invata pe ei? si care spun asta e fiv-ul "iese bine nu iese mai incercati"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyluka spune:

Dragi fete, am facut ET-ul, acum vreau sa incerc sa-mi ocup timpul si mintea si cu altceva, sa nu stau cu sufletul la gura doua saptamani.
Imi pare rau pentru toate dezamagirile suferite in ultimele zile, dar eu cred ca cel mai bun lucru ar fi sa le incurajam pe fete sa-si stearga lacrimile si sa mearga mai departe.
Le ofer cate o floricica parfumata si optimista
Am vazut ca in ultimele pagini s-a vorbit mult despre incompetenta si nepasarea medicilor din Romania. Cred ca parerea formata despre unul si altul poate fi subiectiva, formata in functie de experientele avute de fiecare dintre noi.
Eu am avut o experienta foarte neplacuta cu un medic care avea un grup mare de fane in randul pacientelor, imi venea sa intru pe forum si sa strig in gura mare cum s-a comportat cu mine acel medic "extraordinar", dar am renuntat pt ca ma gandeam ca poate sunt un caz izolat si e foarte neplacut sa afli lucruri urate despre medicul in care ai atata incredere.Daca problema ar fi fost pe parte profesionala as fi scris despre asta, dar a fost doar un biet om arogant si nesimtit.

S-a vorbit despre Giulesti. Eu am cunoscut acolo un medic fata de care am doar cuvinte de lauda si singurul motiv pentru care am renuntat la el au fost niste probleme care au aparut la acea vreme si pentru care am intrerupt proiectul "bebe".Pe urma m-am orientat spre altineva pt ca el nu face FIV.

Eu cred ca fiecare dintre noi are dreptul de a alege clinica si medicul in care sa investeasca incredere (si nu numai), trebuie sa respectam alegerea fiecareia, dar pe de alta parte sunt de parere ca in cazul in care avem informatii despre incompetenta profesionala suntem datoare sa tragem un semnal de alarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivoase spune:

Va invit la cap. nou aici

Doamne ajuta!

Mergi la inceput