Burtici fericite de septembrie-octombrie (212)
Raspunsuri - Pagina 6
selen80 spune:
FELICITARI ADRIANA_M, GIULIELLA SI TULIBU! BUN VENIT PE LUME BEBICILOR VOSTRI, SA FIE SANATOSI, PAPACIOSI SI NECOLICIOSI
FILIP GEGEA, SA-TI TRAIASCA PRINTISORUL, LA MULTE LUNITE SI ANISORI!!
Doro, am zis ca numai eu sunt mai cu motz si elimin fire da ce m-am speriat prima data cand am vazut pe hartie un firisor albastru!! ma gandeam ce naibii oi fi mancat dup-aia a mai iesit si unu verde si am facut si toanta de mine legatura
Kinga incepem galeria?
si cateva preventive si pt Manga, Dana si Kemsy, chiar daca ele se tin inca tare fetelor, sa stiti ca nici eu n-am avut nici un simptom pana in ziua aia...cand au venit toate o data: cazut dop, diaree, contractii BH, ca in tr-un final sa se rupa apa...deci puteti sa va asteptati oricand..
Mai, dar fata mea a devenit exemplu de fatza de "betivan"?!
Luci insista, insista, cu patutzul, ca tot tu o sa ai de tras mai tarziu....si la cum sa prezinta Gogo, nu stiu cat o sa mai poti sa-l adormi in brate si sa stii ca cel putin un NE poti sa-l stergi de pe lista, neinteleasa nu esti in nici un caz, ca de aia suntem noi pe aici, nu? in rest, le simt si eu pe toate neatragatoare, neingrijita, ne dar trec toate cu optimism, voie buna si haz de necaz, ca asa te stim si asa vrem sa ramai
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
lutoniana spune:
Luhtien felicitari si apreciem sfaturile. Pacat ca te doare operatia dar mai sunt cazuri si de naturale dureroase
E adevarat ca pot sa fac orice prin casa, sa ma aplec, sa ma misc...nu ma tine nimic.
Refacere rapida
Fiului vostru ii vor trebui ceva formulare speciale in viata cand va trebui sa completeze numele...numai la asta ma pot gandi. sper sa nu te superi.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
selenico dar te-au cusut multicolor ?
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Fetelor, odihna placuta !!!! Eu vroiam sa va spun ca am reusit .....va multumim pentru sustinere Si vroiam sa va mai zic ca eu ma plang ca o baba sclerozata pe aici si mi-am amintit azi de Miha74 care este acasa cu 3 copilasi. Sa-mi fie rusine, tot respectul mami Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
BRAVOOO!! tineti-o tot asa! deci fetelor, SE POATE!
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana selenico dar te-au cusut multicolor ? Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
pai v-am zis ca am avut multe cusaturi...niste vase sparte pe acolo...nu le-o fi ajuns doar ata de o culoare din dotare...au trecut si la sulul nr 2
POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
FELICITARI LUHTIEN, SA-TI TRAIASCA BEBICUL! SI BINE ATI REVENIT ACASA
POZE URSULICA
nunta
diamar78 spune:
[quote
Eu vroiam sa va spun ca am reusit .....va multumim pentru sustinere
[/quote]
Bravo David, i-ai facut o bucurie mamei tale care tocmai se plangea de tine ca nu vrei sa faci nani in pat si uite ce frumos dormi tu acolo.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
pai v-am zis ca am avut multe cusaturi...niste vase sparte pe acolo...nu le-o fi ajuns doar ata de o culoare din dotare...au trecut si la sulul nr 2 de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA! POZE URSULICA nunta |
lutoniana spune:
diamar multumesc tu cu ce te mai lauzi ?
lutoniana spune:
ce ma amuza pe mine gravidutele astea...cum au fugit ca potarnichile toate la nani ....eheee...ce vremuri