HEEEEEEEEEEEEEELP!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandraru spune:

Felicici, sar na de urari, da ma astept la ce i mai rau. L am crescut lipit de mine si acum culeg ce am semanat. Bafta si voua! Inca un sfat: du te inca de pe acum si vezi cine, ce si cum. Sint locuri putine, batalie mare. A, si NU da telefon, du te personal. La tel ti se spune doar ca nu s locuri. Du te, imprieteneste te, cadoriseste, dar toate din timp ca sa nu ti se poata raspunde ca ai venit prea tirziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natali spune:

Buna fetelor.
Fetita mea a fost la gradita din Piata Romana a fost acolo de la 3 pana la 7 ani. Acum suntem in clasa a doua .Si fetita mea a fost lipita de mine, foarte timida. Pana sa descoperim Waldorf am incercat doua gradinite de stat cu sistem obisnuit - este de groaza!
Daca alegeam din nou alegeam numai Waldorf si daca toti copii faceau gradinita Waldorf cred ca nu mai aveam probleme cu violenta in scoli!
Nu am avut probleme la scoala nici noi nici alti copii de la gradinita noastra. Copiii de la Waldorf stau cuminti la ore pentru ca intaleg responsabilitatile si nu pentru ca sunt dresati de la sistemul de stat.
Si sistemul Waldorf nu se potriveste cu sistemul de stat nu pentru ca Waldorf nu e bun , nu se potriveste pentru ca sistemul de stat este prea rigid , prea brutal , este un fel de dresaj - sistemul impune anumite reguli dar nu explica pentru ce si de ce aceste reguli ar trebui respectate.
Copilul din Waldorf sa descurca in orice sistem pentru ca Waldorf dezvolta sufletul si creerul.
Fetita mea stie sa citeasca de la 4 ani , scrie de la 5. Cla a I am terminat cu F.B. la toate. Am luat excelent la cungurasul matematica si lumea povestilor.
Dar doamna educatoare despre care este vorba nu are legatura cu sistemul Waldorf, daca grupa sau gradinita se numeste Waldorf asta nu inseamna ca si sistemul practicat este Waldorf.

Mergi la inceput