Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

hola gasca!

ne-am intors si noi din voiaj...a fost frumos si cu peripetii...o sa fac o selectie de poze...ne-am distrat si am fost si la plaja, acvariu, zoo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Msbb: Mersi de cafea, ness am mare nevoie.

Prag, DanaH: ce ma asteapta la anul...si eu credeam ca acum e greu. ce razboaie or sa fie brrr
A mea e la fel: mananca doar ce doreste ea, dar eu nu ma mai enervez asta e. E greu cand ma chinui sa-i fac ceva nou si-mi scuipa in fata.

Socrate: Saracutii de voi. Sper sa fiti bine.

Ce de mamicute din Cluj s-au strans. Felicitari.

aLEX@sARA: felicitari pentru soricica mergacioasa.

Anisiap: uff, asa e iau unii de la altii; Vestea buna e ca vor avea sistem imunitar inainte de gradinita. A mea cea mica ia virusei de la cea mare una doua. Cea mare nu are nimic a 2-a zi iar cea mica muceste de aproape 1 saptamana. Acum am luat si eu.

Deci: Declar deschis sezonul virozelor. La o parte,........vineeeee

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Neatza (la mine)!

Ylari eu zic sa faci conopida, daca nu te-ai hotarat deja la altceva

DanaH, Prag, sa stiti ca aceleasi probleme le am si eu cu ei cand se joaca, fiind 5 ani intre ei, e greu sa-i impaci pe amandoi. Razvan vrea sa faca nu stiu ce lego, Olivia vine si efectiv ii ia piesa din mana, asta tipa: Oliviaaaaaaa, maaaaaamiiiiii ia-o de aici ca ma incurca , la scris aceeasi poveste, exact cu creionul cu care scrie Razvan vrea si ea, si apoi il ia si scrie pe pereti cu el, si tot asa.
Deci daca vreau liniste trebuie sa-i separ, dar mai trebuie cineva ca nu pot sta cu amandoi Razvan se mai joaca singur dar f rar, tot timpul vrea un spectator macar.

Sanatate bolnaviorilor si pupici la burtici! mai scriu eu

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

BUna fetelor,

Am intrat doar sa va dau un PUPIC tuturor. Suntem la curte, aici e bataie pe calculator, am citit pe scurt, ma bucur ca au raspuns fetele la apel si imi pare rau de bebelusii bolnaviori.

Sper sa intru maine mai mult.

O dupa amiaza placuta!

Vlady

Mergi la inceput

Vreau si eu povesti de succes pentru copii din bucatarie cu conopida.
plizz, pizzz

M-am hotarat sa nu mai pun la suflet racelile....pana cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Belleane, eu conopida ori o fac mancare clasica cu pui si sos de rosii (adica calesc putin ceapa si puiul, apoi pun conopida si la urma suc de rosii si verdeata, ori fac cous-cous cu legume, si legumele (ardei, dovlecei, conopida, morcovi, ciuperci) le fac pe toate innabusit intr-o tigaie mare, adanca, nu stiu daca au aparut si pe acolo, ori foloseste un ceaun si le innabusi putin cu un sos de care va place voua, noi folosim de soia, apoi adaug cous-cous fiert si le amestec pe toate si gata mancarea. Imi place cous-cous asta ca se face f repede 5 minute fierbi apa si apoi il torni acolo mai lasi 5 min si gata e fiert. Pofta buna! hai ca mi s-a facut foame

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Si eu ma gandeam la asta dar nu stiu ce gust o avea? Ca n-am incercat. Dar este conopida peste tot. Si varza?
Voi ati dat varza la puiul mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Belleanne, Victoria papa conopida ori simplu fiarta, ori facuta pane.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Si eu ma gandeam la asta dar nu stiu ce gust o avea? Ca n-am incercat. Dar este conopida peste tot. Si varza?
Voi ati dat varza la puiul mic?

Eu fierb un pic buchetele de conopida (15-20 min) apoi le scot cu o paleta, rad branza telemea si le bag la cuptor...mai spre sfarsit pun si smantana si e f buna!

Decat asa imi placa sau murata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Belleanne, nu am dat varza inca. Nu ca as stii eu ca Nu e voie, ci ptr. ca nici noi nu mancam varza decat daca fac sarmale. Si, spre marea mea rusine nu am mai facut de la Craciunul trecut, desi daddy le adora!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput