Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)
Raspunsuri - Pagina 17
luminita2008 spune:
veste mare: Edi nu a uitat sa mearga! ma tot gandeam aseara la soricelul Babytzei, cum a mers el putin si apoi a facut un pic de pauza, ma gandeam daca o fi si la noi la fel... heheh... si merge si afara! e adevarat ca nu are atata siguranta, dar merge, eeeeeeeeeeeeeeee! sigur, acum nu vrea sa faca altceva decat asta, de manute, de o manuta, fara manute.... cand va merge si Edi chiar nu stiu cum o sa ma impart
laura, multumesc de aprecieri! Edi a fost cel care a plans, ca l-a ciupit tanti aia, la inceput tare cuminte a stat.
mamaligutza a iesit super buna, sosul la fel, au mancat binisor, nu s-au extaziat, dar mai e vreme si pentru asta.
ange, laura, nausica, giuli, nocom, babytza, alina(alexa si mami), elly, lidia, claudinna, lavida, anca, va multumesc din suflet pentru aprecieri. sunt asa de fericita!
babytza, m-am tuns imediat ce am venit de la mare, nu-l mai suportam, si-mi cadea tare rau. acum s-a mai ameliorat situatia, desi nu de tot, dar e spre bine. iti intorc complimentul cu drag!
nausica, tango zici? ce biiiine suna!!
daca Ania ne invata tango, promit ca noi s-o invatam vals!
ange, felicitari pentru pupic!
claudinna, si eu ca Ada: copilul care e mai nazdravan, pe diagonala mea.
cristineescu, felicitari pentru progresele puiului, ce multe stie sa faca!! ia zi, cu ce a infundat WC-ul?
felicitari si multi lui TA!!!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."
luminita2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nausica
Zyrtec nu-i antihistaminic? Parca da. Nu au fost somnolenti? Nausica si Ania poze "(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing, Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash) |
Este.
Nu au fost somnolenti. Ba mai mult, noi am fost pe Zyrtec la un moment dat 7 zile, cu 5pic de 2 ori / zi, o alergie la piscaturi de insecte... nici atunci nu au fost somnolenti.
prima aniversare
beculete
_
Si nu uita:
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babytza Lumi tin pumnii vineri pentru voinici sa fie curajosi si sa nu aveti reactii !!! Si le pup beculetele tare furmosi mai sunt Babytza si puiiValentina David |
iti multumesc mult, mult, draga mea.
Citat: |
citat din mesajul lui mamidestefan Luminita FELICITARI PENTRU PROGRESELE HUNILOR...si pentru petrecere......hunii sunt deliciosi..si cu si fara par...iar tortuletzele au fost la dublu .. LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=990be2d9621797e852b848&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BIRTHDAY PARTY :IZABELLA si STEFAN www.onetruemedia.com/shared?p=990efcd5419f99be4eb8de&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MOTZ IZABELLA |
daaaa, imi place de ei de mor, mai ales cum se cauta de par si nu-l mai gasesc, sunt mortali. desi mie imi lipsesc momentele in care ii alintam trecandu-le mana prin par....
prima aniversare
beculete
_
Si nu uita:
laureta spune:
Astept sa se trezeasca Biancu si sa papam. Dupa aia iesim la Inisu la gradi. Biancu stie ora cand tb sa iesim si sta la usa sa o imbrac si sa mergem.
I am inceput lapticu junior. M am speriat un pic aici din ce am citit asa ca am luato foarteeee usor cu o masura adaugata 2 zile si tot asa.
Biancu a invatat sa sufle nasu si acum dupa ce i pun ser sufla si hop mucusor buclucas afara. Si arata mandra intruna cand o intreb cati are Biancu cu un degetel in sus .
La mers ne am perfectionat mai ales sa fugim cand facem o prostie si ne vede mama. O taie imediat si imi dau seama ca face ceva
Am vazut poze superbe de la petreceri cu bebei frumosi foc si mamici sexy.
angelynna82 e bun siropul pt tuse da cu il faci cu zahar sau miere? Il folosesc si eu cand tuseste Inisa da ea este mai mare.
elly ai ales super compozitia tortului
claudinna e dulce foc Razvan
Babytza pupam frumosul sa nu se chinuie mult timp cu masuletza. Si sa nu uit, imi place la nebunie culoarea parului tau
Lumi mi au placut mult "beculetele" si tie iti execelent noua tunsoare
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
luminita2008 spune:
cadou la 1 an: depinde de copil si de ce stie/ii place sa faca la varsta respectiva.
daca de ex. copilul merge binisor in picioruse, f atractive sunt jucariile pe care le poate trage dupa el. sunt unele tare haioase si care mai scot si sunete.
daca nu merge in picioruse dar experimenteaza mersul biped un antemergator poate fi o solutie buna. sunt f sigura ca Edi asa a invata sa mearga, Robi asa se perfectioneaza. tare multe le-au placut si le utilizeaza la greu.
o tricicleta, o masina cu sau fara pedale, un cal tip balansoar.
o jucarie mai sofisticata muzicala, gen orga/pian/chitara/catelus vorbitor, dar aici depinde f mult de copil, il poate atrage doar pentru 10 min sau poate fi dragoste la prima vedere.
o jucarie/jucarii care sa ii permita sa construiasca/demoleze, sa potriveasca figuri si forme, ceva gen educativ, repet, daca copilul are inclinatie catre asta.
prima aniversare
beculete
_
Si nu uita:
claudinna spune:
exercitiile de indepartare pe care le-am facut cu Razvan:
-pentru ca nu-mi dadea drumul de mana, i-am dat cate un mar in fiecare mana si l-am tinut de bluza...a mers fara probleme, nu l-a mai interesat de mine. asha am trecut usor la ham, pe care inainte nu-l puteam utiliza, pentru ca-i era teama sa merga singurel. ideea este ca acele 2 obiecte sa fie ff iteresante pentru el, ca inainte, cu jcarii, nu prea a mers...asha ca i-am dat mere, roshii...cu mare atentie sa nu muste
- pentru ca daca il chemam nu vrnea la mine, am aranjat in fata coltarului vreo 5 scaune, cu mica distanta intre ele, sub forma de semicerc. m-am indepartat (eram amandoi in interiorul spatiului creat) si l-am chemat la mine. a mers initial dela un scaun la altul, apoi a venit alergand la mine in brate, dar cand a ajuns suficient de aproape cat sa se simta sigur. apoi venea la mine de la o distanta din ce in ce mai mare.
- a mai spus cineva aici despre exercitiul ala cu coltul camerei si am considerat ca acum ar fi momentul si la noi, asha ca l-am pus in coltul camerei si l-am chemat la mine, eu indepartandu-ma mereu...uite asha a ajuns sa strabata singur sufrageria in diagonala si a capatat incredere in fortele proprii. eu am stat in imediata lui apropiere, in fata lui, gata sa-l prind daca se dezechilibreaza.
exercitiul asta cu coltul camerei nu a mers la noi inainte de a capata independenta de mana mea...se prapadea de ras si se apleca spre mine sa-i dau mana
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
luminita2008 spune:
de ziua lor hunii n-au primi jucarii f multe si sufar mult din cauza asta. finantele le-am cheltuit pe petrecere si haine, le-am schimbat complet garderoba, nimic nu le mai venea, au crescut ca fat frumos... de la rude si prieteni au primit bani, nu cadouri... asadar cadourile/jucariile, luna viitoare.
jucarii preferate ale hunilor:
- sticle de plastic - le-am umplut pana la jumatate 2 sticle de nes tea, care au gura larga, cu castane. e uimitor cum le place sa agite sticle, pentru a face zgomot, sunt fascinati.
- cutii goale de LP, neaparat cu lingurita inauntru, sa faca zgomot cand le agita
- borcanele/castronase/cutii mici/medii de plastic. le place la nebunie sa le arunce pe gresie sau pe parchet si sa faca zgomot.
- antemergatoarele
- baloanele
orice cu sunete/butoane/muzica nu e interesant mai mult de 5 min...
carticelele sunt bune doar de ros.
prima aniversare
beculete
_
Si nu uita:
claudinna spune:
Bravo, Edi!!!!
Bravo, Harri!!
Bravo, Mihail!!
si aporpi, Didididi, cred ca merge orice poza cu baietelul tau frumos, la un an,a dica nu enaparat de la petrecere!!
haide-ti cu pozele, ca abia astept sa vad clipul!!
noi iesim la plimbare, ca am schimbat programul!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
gaia.nevia spune:
multumesc de raspunsuri, mai vin si altele, da?
eu intreb, pentru ca avem cam de toate pentru Teo si nu stiu ce i-as putea lua lui Radu de ziua lui...
casuta, avem, balansoar avem, laptop, este, catelus si telefon, bifat... leagane vreo trei... masinute de toate calibrele... burse deja le-am facut... haine urasc sa iau cu ocazia zilei de nastere...
ma gandeam la antemergator, dar nu stiu daca are rost.
Vad ca butoanele nu-l pasioneaza prea tare, desi ii place muzica, se plictiseste repede si nu sta mai mult de 2-3 minute cu un obiect.
deci.... dilema.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
laureta spune:
re cineva jucaria asta? Mie mi a picat cu tronc
http://ak.buy.com/buy_assets/spotlights/screens/2009/08/S1740017.jpg
SEBI!
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole