Bobocei de sept-oct 2008 IN SARBATOARE!! (191)
Raspunsuri - Pagina 16
lavida spune:
Claudinna, super tare Razvanel cum face ca cioara ! Si ce frumos merge, e foarte sigur pe el!
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
Nocom spune:
Salutare,
andy.p dar de mancat cand mai mananci?!?! mamica ocupata rau!!! E super ca Andy face tenis, si eu am facut 10 ani si mi se pare cel mai frumos sport de pe pamant!!!
angelyna putere puiului sa nu ia crocobaurii de la mami si matusa mica. Apropos de ea, LMA pentru maine, sa fie sanatosa, frumoasa si norocoasa pana la 100 de ani!!!
elly pana la urma ce tort ai ales? adice ce umplutura? Stiu si eu bine cum e cu dormitu pe muchia patului si in plus mai primit cate un picior in burta sau un cap in gura in toiul noptii... pupicei frumoasei
babytza saracutzul soricel, cum il chinuie pe el dintisorii astia.... Pup sa sparga repede gingia si sa plece de pe capul lui durerea!!! Iti vine sa crezi ca noua ne ies 4 masele si inafara de mana in gura non stop si bale la greu nu zice gaza nici pas?! Sper sa o tina tot asa pana reusesc sa sparga. ma gandeam s-o ajut cu niste calciu...
claudinna abia stepts a vad filmuletul cu Razvi, acuma doarme Daria si am interzis...
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
elly_16 spune:
claudinna ce scump e Razvan cand face ca cioara... si ce bine merge, se si intoarce... scump foc...
nocom, am ales tort cu umplutura Afrodita (ceva cu fructe de padure, ca noi avem o fixatie cu asta) si imbracat in martipan... sper sa fie bun
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
Pentru mamicile de fetite, voiam sa va intreb daca se taie ceva mot si la fetite, ca nu am habar, am auzit ba ca se taie, ba ca doar se rupe turta
PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca
claudinna spune:
despre mers, ca intreba Dyanira: pana la un an jumate, nu e cazul sa-ti faci probleme. daca copilul se ridica singur in picioare de obiecte, daca merge sustinut de manute, e f clar ca va merge si singurel, fiind o chestiune de timp.
eu am facut cu Rzavn cateva exercitii de indepartare si am scris aici care au fost. la noi au functionat f bine!
daca nu ai citit, o sa mai scriu o data
spalatul pe dinti: am luat pasta de dinti de la chicco, 1+. am luat periuta mea si m-am apucat sa ma periez pe dinti in fata lui. f curios, a intins mana dupa periuta, asha ca i-am dat-o pe a lui...data urmatoare i-am pus si pasta...asha ca se spala singur acum si ma lasa uneori si pe mine sa-l spal. nu face el cien stie ce periaj, insa da si el acolo cu peria pe dinti, mai mushca din ea, mai invarte pasta prin gurita...tot e ceva
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
s-au anuntat castigatorii la Lenor!
c.valy, esti pe lista, trimite repede e-mail
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
blog cu basca
Razvan
claudinna spune:
calutul se pupa cu girafa
blog cu basca
Razvan
lavida spune:
Claudinna,te rog sa mai scrii o data exercitiile de indepartare sau sa-mi dai linkul unde le-ai scris, sunt interesata. Eliza merge tinuta de manute dar daca incerc sa-i dau drumul la una, e jale. Imediat se prinde de mine si se opreste. Nu stiu de ce ii e asa de frica, nu a cazut sa se sperie, nu stiu de ce e asa de nesigura. Nici in 4 labe nu merge. Singurul mod de deplasare fara ajutor e taratul pe fund
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
andy.p spune:
Claudinna e mortal Razvanel cu pupatul animalutzelor,nu mai zic de mers si ce cuminte e,merge unde-i spui tu,bravooooo
Nocom sa ma vezi ce sirena sunt
Ange,eu zic ca daca e bolnavioara oricum nu-i face vaccin,tin pumnii sa nu ia nimik de la voi.
elly deja cu gandul la tortul vostru.
Babytza uff soricel mic,sa iasa cat mai repede maselutza
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Elly multumesc mult , sincer nu stiu ce sa iti raspund la intrebarea cu parul… turta se rupe in 4 parti si se imparte la fiecare sa manance din ea…sper ca asa este
Claudinna m-a topit Razvan ce bine merge, e tare sigur pe el si face asa frumos ca cioara . Abia astept sa ii cumpar si eu pasta de dinti…moa . E mortal cu pupatul calutului si girafei
Nocom multam si tie mult
Lavida ii poti da un bat in maini sa il tina de la ambele capete, poate asa merge. Mai zicea o fata ca a pus bb in coltul peretelui si si-a dat drumul la mers
Andy.p sper si eu sa nu ia nimic
I-am cumparat lui Trambitel bomboane pentru scoala si normal sa ii ramana si ei (una ii iau si eu), plus lumanare si balooane…maine vrea si placinta de ziua ei, clatite si sampanie pt copii
Iar Crinei i-am cumparat susan cu miere un baton...deja a papat putin din el
Am cumparat 2 ridichii negre si fac una cu zahar (sirop natural pentru gat) as putea sa ii dau si puiului?
de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam