***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(107)**
Raspunsuri - Pagina 7
bettyR spune:
Oana, ce frumoasa e Sonia si ce parut lung are! Si Andreea vine sa ne pupe pe gura, noi ne ferim un pic, discret ca sa nu se supere.
Ana, e buna catina, dar sa aveti grija ca e cam tare pentru stomacelul lor. Depinde cred cum e facuta, anul trecut nu stiu cum a facut mama, i-am dat Andreei si a durut-o rau burtica. Poate un produs gata preparat pentru copii e bun. Eu ii dau cand se raceste Imunogrip care are catina, macese, afin si ii trece repede si vad ca il tolereaza bine, ma refer la raceli simple.
DidiAlex spune:
Elteka, ai dreptate..dar noi stim ca increderea e buna, dar controlul e si mai bun, asa ca pot sa merg in paralel la cati vreau, nu?!
(in 2006 mi l-a lasat pe R in asteptare, cu toate ca stia ca Hoden in abdomen dupa 2 ani, e cancerigen si poate deveni steril)
Vali5 spune:
Neata!
Oooo, Elteka, felicitari! Ma tot intrebam eu ce tot vorbeau fetele de o semnatura noua ca nu vedeam nimic schimbat. Iti doresc sarcina usoara de acum incolo, ca vad ca ai ceva de tras. Si bebe sanatos!
Cat despre companie la joaca si Andrei era asa – vroia sa stam mereu cu el (si mi se pare normal), dar de cand a aparut C sta si se joaca la el in camera singurel, adica e cu C in camera. Cum se trezeste aia mica il aud pe A „bebe, Aie”, adica s-a trezit bebe si Andrei vrea cu ea. Si e super, ca A stie ca e cineva cu el acolo, iar aia mica se uita la el cum se joaca. Mai nasol e ca trebuie sa fiu cu ochii pe A, ca mereu vrea sa ii dea din jucariile lui si i le tranteste in patut. E ok daca sunt jucarii de plus, dar daca ii tranteste un camion in cap...
Si noua ne plac mult filmulete cu Thomas.
Wow, 15 kg si 97 cm?! Ce mare e! A are 90 cm si pana la 13 kg. Are cu cine semana asa inalt?
Hmmm, unghii rosii... capcaun.... Nu te bufneste rasul cand iti da replici din astea? Cand il cert si mai face cate o chestie haioasa de abia ma abtin sa nu rad, ca de, trebuie sa fiu dura in momentul ala
Ce tare faza cu „old McDonald had a farm”
Ella, mi-a placut mult camera lui Bob. E asa de luminoasa. Mi-a placut si lustra cu norisori. Uff, abia astept sa facem si noi camera copiilor ca acum e o ingramadeala de corpuri de mobilier adunate din toate partile, dar mai asteptam un pic.
arcadia Ce putin mai ai pana apare Carolina. Cum se poarta Calin cu burtica ta? Andrei ma pupa mereu pe burta si imi zicea „bebe, nana” (bebe face nani acolo)
Am vazut pozele. Ce pleata avea Calin la ziua lui Si ce bine iti sta cu burtica!
kay, ai vazut ca nu e fata slaba? 13 kg! Bravo!
Am vazut pozele, ce mare s-a facut. Imi place mult cand iti trimite un pupic, are un botic asa de scump.
Nici eu nu sunt pt pupat pe gurita copilul, dar pana acum nu ne-a cerut.
poohy, sanatate printesei tale! Cand A are o raceala de genul cum ai descris tu ca are Manu il tratez fara medicamente (cel mult ii dau Osccilloccinum): ceai de coacaze negre pt gat, miere cu lamaie, suc de lamaie/grapefruit/portocale (vitamina C), supita de pui. Si toate aste sunt recomandate de doctora lui. De cele mai multe ori functioneaza tratamentul asta.
Legat de crizele de rasfat si declararea independentei pe mine m-a ajutat mult ce am citit aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138629 Stiu ca titlul e „Sa chem exorcistul?”, sunt convinsa ca Manu nu e asa, nici A nu e asa, dar metode date de parintii trecuti prin asa ceva au inceput sa dea roade cu A.
madaiulia, mie mi-a spus dr sa ii dau Vigantol pana in aprilie ( toate lunile cu „r”) cate 4 picaturi pe zi. Ce bine ca ii place lui Andrei la gradinita. Abia astept sa il dau si eu la gradi, sa intre in colectivitate ca e cam salbaticut.
Imi pare rau ca are carii. Il doare?
An@, de ce vroiai sa iei o pauza de dc?
Didi, ce e „Hoden in abdomen”?
Hai ca de cand am scris eu „neata”, s-a facut aproape pranzul
Poze
lbelciug spune:
N-am reusit sa citesc in ultimele 2 zile, dar ma grabesc sa va fac o propunere:
Haideti la Teatrul de Papusi!
Va propun sa vizionam impreuna MICA SIRENA sambata ora 11, Teatrul Tandarica.
http://www.teatrultandarica.ro/articole/21/MICA-SIRENa.html
Amatoare? As vrea sa rezerv bilete din timp.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
andradap spune:
Neatza... spre pranz...
Am avut o dimineata ingrozitoare. Abia am reusit sa ma ridic din pat. Am niste ameteli ingrozitoare. Sper sa nu ajung la perfuzii, desi putina glucoza, nu cred ca mi-ar strica...
Am vazut ca ELTEKA este gravida. Felicitari. Sarcina din ce in ce mai usoara iti doresc, sa treaca starea asta de disgravidie si sa te poti bucura pe deplin de sentimentul de mamica la patrat (nu la dublu) -ador expresia aceasta folosita de Didialex - L-am vazut si pe Elias. E un haios.
Arcadia, parca tu intrebasei de VIGANTOL. Ei bine, toamna-iarna-primavara(respectiv in lunile care contin litera R)nu prea putem sa-i expunem pe copii la soare si deci sinteza de vit D (necesara absortiei Calciului)va fi scazuta. Prin urmare, ea trebuie suplimentat cumva, in vederea profilaxiei rahitismului. Asadar, pana la 2 ani se da in fiecare zi, indiferent de anotimp. Iar dupa 2 ani, se da in lunile cu R (in septembrie nu i-am dat ca am fost la mare ). Eu ii dau 2 picaturi pe zi.
Ninutza, Kay, aveti niste fetite minunate. M-am delectat cu poze de fetite cu codite. In ultima vreme, ma tot uit dupa fetite si imi plac la nebunie. Cred ca stiu din ce cauza: presimt ca eu nu voi avea decat baieti si imi mai clatesc si eu ochii cat mai pot pe strada sau pe pozele voastre
Ella, imi place la nebunie cum i-ai facut camera lui Bob. E nemaipomenita mobila alba. Si draperia este superba. Ai gasit mobila direct desenata, sau ai lipit tu abtipildele? Sper ca nu e prea prosteasca intrebarea...
Fug sa mai stau in pat... sper ca nu am omis ceva.
de Antonio (12.05.2007)
8+
doxinu spune:
Clem super camera lui BOBO.Felicitari!
ELTEKA felicitari pentru burtica.Iti doresc o sarcina usoara fara greutati si sa fie totul bine
Oana io sunt proMicrobii sunt peste tot(in batul pe care il baga in gutita,nisipul de pe maini si tot felul de lucruri ce le gasesc in parc/starda si ajung in gurita) si nu mi se pare nimic anormal sa-mi pup copilul pe gurita.Este copilul meu si nu am forme admise si forme interzise prin care sa-mi exprim dragostea.Copilul creste asa de repede si devine atat de repede independent incat mi se pare absurd sa spun "nu-l culc cu mine in pat ca trebuie sa stea in camera lui,nu-l iau in brate ca trebuie sa mearga singur,acum este mare,nu-l pup pe gurita ii dau microbi.........." Io incerc sa profit de tot ce ma lasa sa -i fac la maxim.ESTE PAREREA MEA
Vali5 spune:
Andrada, sper sa te simti mai bine
Sa stii ca eu eram 100% convinsa ca o sa am tot baiat (mai ales cu istoricul familiei sotului – nici o fata), si cand am facut eco si mi-a zis doctora ca o sa am o domnisoara am pus-o sa se mai uite o data ca nu o credeam. Asa ca orice e posibil. Sanatos sa fie!
Poze
ella_74 spune:
Oana,
am vazut si eu Soniuta mare; are niste tinute, e adevarat ca nu prea vad rochite, dar e trendy tare in jeansi si conversi
Si am vazut ca aveti rafturile de jucarii de la Ikea; am oscilat si noi daca sa le luam pe alea dar am ales pana la urma rafturi simple.
Andrada,
multumesc; stickerele sunt lipite de mine, asa mai pe la jumatea dulapului ca sa nu traga de ele.
Am preferat mobila la comanda si din considerentul ca dulapul nu are manere, ca noi aveam o grija ca ajunge cu capul in ele inevitabil; asa ca toate usile se deschid prin apasare, e un sistem pe care l-am vazut la Ofe la LO si de atunci am zis ca o sa-l folosim si noi; aceeasi solutie si la dressingurile noastre.
Liv,
daca terminam de aranjat casa, de fapt lucrurile, am vrea si noi la teatru.