***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(107)**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

ELTEKA !!! Wow, ce surprizaaaa !!! oare numai eu nu stiam ca esti ???

Oana, cred ca da!

Elteka, ce frumos a crescut Elias!

Revin dupa ce adorm fetele ca scriu cu Alexandra in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

deci, asa mi-au facut ochii cand am vazut semnatura ta, elteka! felicitari, si sa scapi repede de greturi, inteleg ca ai parte din plin de ele daca ai ajuns sa faci si perfuzii asa des.

vezi, kay, nu ai fost singura care nu stia de sarcina ei.

nu mai pot scrie, ca urla david ca vrea sa vada poze, dar incerc sa revin dupa ce il culc, sau maine.

va pup

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Acum am vazut si eu semnatura. Elteka, FELICITARI si sa treaca mai repede perioada asta. Poate e o fetita, si cu Elias ti-a fost asa rau?

Ella, f frumoasa camera lui Bob!

Arcadia, frumoase poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

el, am reusit sa vad si pozele ce tare e cum numara pe germana deci pe langa romana, estoniana si engleza, mai invata si germana!
aici si aici unde e, ca e tare frumos?

mama, nu vazusem...felicitari, sarcina usoara si bb sanatos cum te-ai decis?
acum am inteles de ce ti-e rau..

bety, multumesc

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 32+ Sanziana Carolina

Mergi la inceput

uitasem sa schimb semnatura

kay, asteptam poze cu soniuta
si calin ajunge la intrerupator din pat, noroc ca dupa ce a stins si aprins lumina la inceput de cateva zeci de ori, de ne faceau ochii in cap ca la girofar, si-a pierdut interesul

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 33+ Sanziana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa depasesti cat mai repede perioada grea de acum. Poate e fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Oana
Ce sa zic... nici macar buna mea prietena la care ma duc in vizita peste 3 saptamani n-are habar... Iti raspund la intrebari cat pot de repede.

Hai ca-i haioasa treaba cu microundele Cu aparatele-e periculos ce au facut... Ma bucur ca ati reusit sa stabiliti o altfel de relatie cu logopeda

Arcadia
Uite aici sunt pozele.

Vazusem toate pozele, in afara de ziua lui - pai asa a inceput birthday boy ziua de sarbatoare, plangand?? Tot ma intreb cum ati reusit voi, amandoi bruneti, asa niste ochi albastri cu stelute cum are Calin . Acu' teoria stiu eu cum e, ma intreb daca am sanse sa fac si eu un bb cu ochi negri, asa ca David de Miniuta sau Dominic de Mihamora...

Cat despre zbenguiala, pe mine ma termina... La sfarsitul zilei ma dor mainile si spatele de atata "treaba", abia astept sa aiba un partener de joaca. Azi ma uitam intr-o cafenea la o femeie care citea ziarul, cu 2 baieti, linistiti si draguti, in timp ce Elias dadea tarcoale fiecarui stalp, urla in gura mare "Old Mc donald has a farm", a mutat o masa, a tarat scaunele de a innebunit toti finlandezii, s-a bagat in sertarul de dulciuri...

Betty
Tatal lui a dat comanda de baiat, stii ca ei decid La Elias mi-a fost rau, dar nu asa tare, dar nu-s convinsa ca e relevant, maica-mea n-a avut nici o greata cu mine. Eu mereu am vrut o fetita, la prima sarcina s-au inselat si eu cumparasem o tona de chestii de fetite la reducerile din Tokyo , dar mi-a placut la nebunie procesul.

Miniuta
Pe baza principiului "cui pe cui se scoate" Ai pus deja poze de octombrie!! Eu ultimele le-am facut in iulie... Elias isi pusese cizmele mele - lui ii acopera tot piciorul - era haios de pozat. Frumos faceti voi gimnastica!!! M-am gandit la tine ieri, eram intr-o librarie si habar n-aveam ce roman sa mai aleg. Pana la urma m-am lasat pagubasa.

Didialex
Multumesc

Ella
Superba camera, imi place mobila alba, e foarte cu gust combinatia In curand il mutam si noi pe Elias, dar momentan n-am inspiratie sa-i amenajez si pe aici n-avem cine stie ce furnizori, doar niste chestii foarte scumpe din Finlanda si productia nationala de mobila de copii, de care ei sunt foarte mandri (sunt dragute, e drept) dar mi se pare aiurea sa vad aceeasi chestie peste tot..

Mamica lui ELIAS ( 31.05.2007) si 12s, waiting for the Easter Wonder

Mergi la inceput

ce dragut e tortul cu thomas
m-am amuzat cu old mcdonald...
eu cred ca o sa fie fetita poate o sa aiba ochisori de alta culoare...eu as vrea sanzi sa-i aiba verzi ca mama

aaa, poza cu plansul nu e de la ziua lui..

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 33+ Sanziana Carolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Elteka!!! Felicitari!!!! Ma gandeam eu ca ai un motiv sa nu ne mai vizitezi de atata timp :))) De Paste? E frumos ;)
Nu stiu daca mai ti minte cum vorbeam noi sa facem schimb de retete, tu cu fetita, eu cu baietel :))) Important este sa fie sanatos ;) Eu am avut greturi mari si la Mihnea si la Manu. Dar la perfuzii nu am ajuns...
Multa sanatate, statistic mai ai 2-3 saptamani de chin ;) Sa fie totul bine si sa ne mai povestesti!
Si numai bine si pentru Elias ;)

Ella, ce frumoasa e camera lui Bob... Eu am inceput sa visez sa am si eu camera mea... Unde sa pot sa aprind lumina sa citesc (de obicei domnul Mihnea e deranjat de veioza si cand doarme) sau sa vad un film sau pur si simplu sa vorbesc cu barbate'miu ca m-am saturat sa stau la bucatarie... Am descoperit si emisiunea Divine design si tot ma uit cand apuc :)))

Mi-a facut si Manuca prima raceala de gradinita (presupun ca de acolo a luat)... Bine, i-a mai curs un pic nasul si inainte dar nu se pune. Acum tuseste, are nasul infundat, imi cere sa ii fac ceva la nas si gat... In rest e vesela si vioaie, fara febra, ca nu face de genul ei. Prima raceala din octombrie anul trecut... Ma duc cu ea la doctor sa o vada. Voi va duceti daca nu are febra copilul sau ii tratati singure? Cum Manu nu prea mi-a racit eu nu prea stiu ce sa ii dau.. Adica ma gandesc eu, dar nu i-as da cine stie ce de care doar am auzit...
E foarte suparata ca nu se duce la gradinita (cu raceala). Ii place foarte mult, e si foarte rasfatata acolo... Educatoarea a terminat liceul in 2008, dar se intelege foarte bine cu copiii si pana acum imi place foarte mult cum lucreaza cu ei. Manu a devenit mai deschisa, isi exprima sentimentele, e mai comunicativa. Se trezeste cantand, rade si topaie toata ziua. Sunt multumita.

Nici eu nu inteleg cum sunt unii copii atat de cuminti...
Ma inscriu si eu la copil rasfatat cu care nu poti sa te intelegi :D Stie atat de bine sa te ignore total cand vrea :D Si cand o intrebi daca te aude sau cu cine vorbesti, zice "cu peretii" (asa ii zice mama). Face exact ce stie ca nu are voie, urla si tipa cand i se interzice. Betty, si mama imi zice ca am "stricat" fata si am rasfatat-o prea mult de cand am stat acasa... Dar ea mai zice ca dupa 3 ani o sa fie altceva, incep sa gandeasca altfel si te mai poti intelege cu ei.
Manu nu prea plangea dar de cand cu Mihnea a inceput si ea. Vede ca lui Mihnea i se da de mancare, e schimbat, cercetat ce are cand plange (o face des), si a inceput sa imite. Are un plans atat de fals (cand o apuca)...
Elteka, cand povesteai de Elias cu scaunele parca o vedeam pe Manu :D Inca mai avem trantit pe jos (dar mai putin) si tot tacamul - pentru ca in general bunica cedeaza.
Dar cred ca e normal, mai toti copiii sunt asa, sau asta e parerea mea ca am auzit si mamici care zic ca ai lor au fost tot timpul ingerasi.
Problema mea cu Manu este independenta ei... Vede ceva interesant o zbugheste singura, nu ii pasa... E foarte sigura pe ea (asta e foarte bine), si ajunge sa ia lumea de mana, sa se duca... Pe drumul de la gradinita intra in toate magazinele, vrea sa aranjeze marfa, intra in scarile blocurilor, o scot greu de acolo. In parc o ia intr-o secunda la sanatoasa. Nu ii e frica de nimic, asa am vrut sa o cresc - fara bau-bau etc - dar e periculos totusi si trebuie tot timpul sa fiu foarte atenta. Toata lumea e a ei, intr-un cuvant. Are dreptul al orice :)

Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Elteka,
ma simt tradata; si tu Brutus? felicitari! adica sa fie intr-un ceas bun si sa aveti un bebe 2 sanatos si frumos!
Sa ne spui si cum s-a intamplat minunea.

Eu raman pe pozitie, mai ales ca in seara asta l-am intrebat pe daca isi doreste o surioara si a raspuns foarte hotarat :"NU"

Deci de aia nu ne-ai mai scris, sa ne surprinzi de tot.

Pozele voastre din Barcelona mi-au trezit amintiri; au, dupa mine, cea mai frumoasa gradina Zoo, in orice caz mai frumoasa decat cea din Viena si din Londra.

Elias pare mai voinic decat il stiam; si ce trendy se poarta el; si ce frumos numara el in germana.
S-a schimbat putin si la fata, incepe sa nu mai semene cu tine si deja mai mult trage spre tati.
E foarte inalt; am vazut ca nu renuntati la Superfit; i-am luat si eu lui ghete Superfit 25 si astea chiar sunt frumoase, ca-mi ramasese gandul la alea ale voastre din iarna trecuta.

Am ales sa-i fac mobila alba lui fiindca de alb te plictisesti mai greu; am zis ca mai coloram din accesorii ca sa nu ramana alb spital.
Patul si dulapul de haine sunt pe comanda iar raftul de jucarii care nu apare inca in poze e IKEA; patul l-am facut lat de 120cm , adica m-a inspirat Liviana care facuse la baietii ei inainte si acum vazandu-l cat e de mare, sper ca sa nu ajunga pe jos prea des.
Totul a fost in graba luat asa ce-a iesit nu e chiar ce vroiam dar nu mai am ce face acum.
Am ratat mocheta, am vrut musai sa fie cu trasee ca sa-si plimbe masinutele dar intr-un moment de orbire am luat-o pe una cu nuante turbate, desi initial vazusem una cu nuante mai cuminti; ma obosesc contrastele asa ca pe lista e sa schimbam mocheta.

Cine o sa te ajute cu bebe2?unde va mutati?

Arcadia,
draperia si lenjeria de pat care sunt pe acelasi motiv sunt de la IKEA; motivul e simplu: n-am gasit nicaieri o draperie din bumbac, numai din alea din sintetic care se electrizeaza, ce-i drept frumos colorate dar eu am preferat sa le ocolesc.
Desi am pus galerie dubla, asta e motivul pentru care inca nu are si perdea fiindca n-am gasit nimic din bumbac.

Oana,
stickerele sunt dintr-un magazin de bricolaj, dar nu mai retin care, ca le-am vizitat pe toate.
Hai cu pozele cu Sonia; 13 kg? pai e foarte bine.

Mergi la inceput