* * * Bazar pentru Bogdan * * * (4)
Raspunsuri - Pagina 7
ellinia spune:
Licitez eu geanta de la nushulica, pentru 20 de lei.
Edit: kid, avizul era de la alt bazar, probabil o sa-mi puna avizul in cursul zilei de maine, oricum, te anunt.
andru_mami spune:
licitez si eu pozitiile 122 si 123 ,cele 2 inele de argint de la ralualexandrei pentru 10 ron bucata
POZE
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Licitez eu geanta de la nushulica, pentru 20 de lei. Edit: kid, avizul era de la alt bazar, probabil o sa-mi puna avizul in cursul zilei de maine, oricum, te anunt. |
numai bine,iti trimit atunci coletul impreuna cu celelalte lucruri cu care am ramas datoare
de David
kokiy spune:
Mai intram si noi cu cateva produse http://community.webshots.com/user/samodanski
Nusha ,unele produse din cele licitate de tine sunt la Dodo ...asta ca sa nu te sperii ca nu vin toate gramada
Dodolina,daca vrei sa oprim jocul Clemi pentru Isa sa-mi spui, sa-l scot din bazar...
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
danyalo spune:
Buna
Licitez si eu urmatoarele:
nr.5 body cu catei ( Ayla) 4 lei
nr. 837 ( kokiy) 10 lei
si de la nushulica
2 tricouri barbatesti : unul cu maneca scurta cel cu rockstar 8 lei
cel de-al doilea tot marimea m parca are niste rachete pe el 10 lei
Multumim
nushulica spune:
mica cred ca nu s-a inteles bine dim mesajul meu,am pus toate produsele in bazar nu numai prima poza,toate din acel album,ca vad ca ai bagat in bazar doar geanta
de David
szivarvany spune:
Cine castiga licitatiile de la mine, va rog pm cu linkul spre produs si adresa sa trimit coletul
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
aici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !
Dodo-pui spune:
elliniaieri am pus coletul pentru tine
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Anca, astept adresa,
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
aici produsele noi
*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !