mini vacanta Praga
Raspunsuri - Pagina 2
valentinag spune:
Si noi am platit parcarea,12 E pe zi.Vezi sa nu lasi masina pe strada,majoritatea locurilor sunt pentru localnici si daca o lasi ti-o ridica politia.
Distractie placuta!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
cait spune:
Fetelor am si eu o intrebare credeti ca, in prima saptamana de noiembri eo sa fie f frig la Praga? Eu una rezist dar sudistul meu nu prea suporta temperaturi aproape de 0.Merci
Cait
Home is where heart is...
Christel spune:
Salutare,
Tocmai ce ne-am intors din Praga, mi-a facut o impresie buna, am vizitat centrul istoric, cu castelele de prin jur, o zi am petrecut-o la gradina zoologica, frumos si aici si impresionant de mare, am colindat prin ea vreo 4 ore si nici nu stiu daca am vazut chiar totul, singurul dezavantaj a fost frigul asta, erau vreo 10 grade si a plouat, mai iesea din cand in cand soarele dar tot frig era.
Asadar oras frumos, dar il recomand totusi de vizitat cand e vremea buna,pentru ca e o placere sa mergi mult pe jos si sa admiri totul.
Si la hotel a fost bine(hotel Na Belidle), este aproape de centru, la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Andel, circula in zona multe tramvaie, deci poti vizita cu usurinta tot orasul.
Nu a fost nici scump(45 euro/noapte +16 euro/zi parcarea) fara mic dejun, dar are avantajul ca are camera dotata cu o mica bucatarie cu aragaz, frigider, vesela tot ce trebuie pentru a pregati ceva rapid, sunt in apropiere si 2 centre comerciale, pizzerii.
Asadar abia astept primavara sa mergem iar!
Cait, cred ca o sa fie frig la inceputul lui noiembrie, daca mergeti luati-va haine groase, zile calduroase n-or sa mai fie pana la primavara, ieri de exemplu se anunta ninsoare in zona.
cait spune:
Merci Christel ma uitam pe yahoo meteo si cand ma vazut cate grade erau acolo parca mi s-a cam luat.Eu nici macar nu mai am haine groase, gen geci sau cizme si cred ca fara nu se prea poate.Inca ne mai gandim daca nu gasim ceva mai la soare ne ducem la Praga.
Cait
Home is where heart is...
carine.l spune:
Buna! se apropie mini-vacanta mea ...deabia astept sa ajung in Praga si sa ma apuc sa o vizitez ; dar am nevoie si de sfaturile celor care au vizitat acest oras.
Multumesc tuturor pentru sfaturi, o sa tin cont de ele.