Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Am tot uitat sa zic ca am vazut tuguiul Lylyanei ,am vazut-o pe Pirelia tare frumoasa si fericita alaturi de sotul ei si poze tare frumoase de la LauraG.Mi-a placut tare mult camera de bebe,burtica ta si decoratiunile personalizate de Craciun.Globul cu "my first christmas" m-a dat gata.

Bafta multa Lidia.Asteptam vestile bune si cinstea cu Coca Cola.

Pup toate fetele,ma retrag acum.Somnic dulce si odihnitor.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

LAURAG CE FAIN ARATA CAMERA LUI BEBE

Alexandra 33 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

PIRELIA ce bine iti sta in rochie rosie si draguti erati voi akolo unde va pupaceatimi sa facut si mie o pofta de o pupacealaaaa cand vine sotul a puso il pun la pupat pe unde vrea eldaca o sa imi arda ca atunci cand vine acasa sunt terminata cu durerea de spate si burta ca nu imi mai arde de pupaceala.da acolo unul mic nu strica face bine

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti

Mergi la inceput

CAMY ce butica frumoasa ai cat despre Pustache al tau tare te mai gadila.burtica mea fata de a ta e jumatate

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Mergi la inceput

JAY unde sti burtica mai da si tu un semn

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Mergi la inceput

fetelor eu nu mai rezist cu burtica asta e micuta dar ma misc cam greu cu ea si ma dor toate.imi vine acum sa nasc ca nu mai pot si problema ma doare
mai am un pik dar parca nu mai rezist

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Shtephy
Katyuscha

Am fost la dr. Am facut un sumar de urina si analiza la secretie. Voi avea rezultatele joi, cand merg la dr meu. M-a surprins faptul ca nu se face analiza pt infectie urinara la fiecare intalnire cum am crezut. Atunci testeaza doar de zahar si proteine. Eu stateam linistita ca daca e infectie urinara o depisteaza oricum, dar se pare ca nu e asa... Oricum asistenta a zis ca daca o aveam de saptamana trecuta nu rezistam pana acum netratata... La analiza preliminara nu a iesit ca as avea clar, dar e posibil, de-aia mi-au trimis urina la laborator pt cultura de 48 de ore. Mi-a facut si tuseu si colul e lung si inchis. Trebuie sa beau mai multa apa. Am impresia ca de cand stau acasa beau mai putina apa... Trebuie remediata situatia. Cam atat. si noapte buna!

Laura 33+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

BUNA DIMINEATA! MATINALA CA INTOTDEAUNA...ASA CUM V-AM OBISNUIT!

RAPORTEZ NOAPTE FARA EVENIMENTE GRAVE...CONSTAT NUMAI CA DORM FOARTE BINE PE SPATE...SI NICI BEBELE NU DA SEMNE CA IL DERANJEAZA!

MONIS MA BUCUR TARE MULT CA TI-AM CITIT POSTARILE DE ASEARA...TINAND CONT CA NU TE VAZUSEM IERI!SPER CA AZI SA TE TREZESTI MAI BINE DISPUSA!

DESPRE ANALIZE, AM TOT VAZUT CA VA INTREBATI DACA SE PLATESC SAU NU! EU NU AM PLATIT NICIODATA PENTRU CA MEREU MI SE FACEA INTERNARE DE URGENTA PE O ZI SI NU PLATEAM!

PUN DE si va invit pe toate....chiar daca stiu ca inca nu v=ati trezit! DAR FAC PARIU CA O SA VA TREZEASCA AROMA!

La catalog sunt strigate urmatoarele: CAMY - sper sa fi ajuns Pustache al tau, MIANY, MONIS, RAMONAC, ANDRECLUJ, RAMONIK, RALUCI, SIMINA, FLORICIK, IONELAMARIA, LUMI, ANCUTZA,SIMONETTE, SHTEPHY, RALIA, PIRELIA, TINONINO, LACRAMIOARA, MADALINA, DANKUTZA, DIENUTZE,KATY,LAURAG, RGAPIE, LORELIX,LYLYANA, etc....pe cine am omis sa se prezinte oricum si sa ma atentioneze!

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetele

..si eu matinala, ca doar ma trezesc odata cu Pustache...
...a venit buburuza mea...si asa imi placea...ca a venit langa mine pe la 00:30 si a stat pana l-am simtit si m-am trezit...apoi mi-a zis "hai sa faci un pipi si sa dormim"...dar4 m-am dus diresc la plasa cu cadouri...va fac azi poze la ce am primit, toate sunt faine, faine...
Azi as vrea sa spal si eu frigiderul, sa mai fac cate ceva prin casa...apoi am auzit la Pustache ca vin iar muncitori azi...iar noi mergem sa dam comanda de geamuri pt usi si ferestre....
Azi e miercuri ....inca putin si e sambata si o sa merg la cumparaturi...abia astept..

Mi-a zis o prietena ca bebe nu ar avea nevoie anul asta de pilora si pernuta...si sa cumpar doar aparatori..stiti ceva de asta?
Mi-a zis ca sa-l las sa doarma in sac de dormit...sa nu cumva sa pun pilota pe el...iar pernuta sa nu-l pun inca sa doarma pe ea..
Voi ce stiti de asta????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

34+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 4 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

neatza Camy, fain de tine ca primesti asa multe cadouri

referitor la pilota si perna eu am luat pentru bebele meu deja o sa vad daca va fi nevoie sa folosesc sau nu! pupici!

Lavi, 34+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 6saptamani pana o sa il vad pe Raresh!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput