Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 8
rgagapie spune:

Va spun si eu noapte buna 

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+32
Maya Paula
AMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!
krelia spune:
da rgagapie..e o mga absurditate....asta nu ne arata decat..si anume...ce verze unt la ghiseuurile astea....unele dintre ele..
edit...noapte buna, burtix!
krelia
33+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
monis5 spune:
Imi insusesc critica... asa e, nu-mi sta in fire sa nu dau toata ziua pe aici, dar azi n-a fost ziua cea mai buna. Nici pentru mine nici pentru multi din jurul meu, inclusiv pe la voi vad cate ceva....
Dar probabil a fost o simpla zi de marti...
Hai sa va scriu ceva funny, sa ne amintim cand o sa fim la foc continuu cu copilutii:
Intr-o zi sotul vine de la serviciu si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeepul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta.
Intrigat, intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul. Intra in
bucatarie, nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmutze de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat.
In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia prin toata casa..
Era un vacarm... televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum... Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta
de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti,
tavan, prin cada si pe manerul de la usa.
In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi.
O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde: "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Eehh.... astazi nu am facut nimic!!!" ![]()
monis
34
cu poze noi
shtephy spune:
Monis nu am vrut sa sune a critica ,dar eu chiar imi fac griji pentru fiecare absenta a multora din noi.As vrea sa cred ca e doar chiul sau lipsa de chef dar stiu ca de obicei e altceva la mijloc.Imi pare tare tare rau ca nu te simti bine.

In alta ordine de idei ,a fost cea mai tare si amuzanta poveste pe care am auzit-o/citit-o in ultimul timp.

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Monis nu am vrut sa sune a critica ,dar eu chiar imi fac griji pentru fiecare absenta a multora din noi.As vrea sa cred ca e doar chiul sau lipsa de chef dar stiu ca de obicei e altceva la mijloc.Imi pare tare tare rau ca nu te simti bine. ![]() ![]() In alta ordine de idei ,a fost cea mai tare si amuzanta poveste pe care am auzit-o/citit-o in ultimul timp. ![]() ![]() ![]() _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 30+ ![]() |
Exact de aia am si zis ca mi-o insusesc pentru ca lipsa de aici inseamna de multe ori probleme (si e stresant pt unele dintre noi sa se intrebe cine ce a mai facut/patit) si cum eu nu am patit nimic, doar am avut o stare mai neprietenoasa, frumos era sa zic macar buna ziua la comunitate

. Am inteles exact ce ai spus. 
monis
34cu poze noi
lylyana.ion spune:
la ceas tarziu
tocmai ne-am intors de la carciuma
, si nu puteam sa nu trec pe aici sa recuperez...dar vad ca nu prea a fost activitate azi, sa dam vina pe ziua de marti...![]()
edit: Noapte buna tuturor
Lili
33 cu
Alexandru
RamonaCopot spune:
Monis si eu am avut stare din asta naspa astazi, dar nici macar nu am stiut ca e marti pana acum cand am citit la tine
. Zici ca is pe alta planeta.
Mortala povestioara
si am resusit sa vizualizez tot tabloul cu ochii inchisi.
Noapte buna la burticile ce se indreapta catre patutz!
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
shtephy spune:
Monis cand mai ai stari neprietenoase,desi eu sper sa nu, scoate-l pe asta
si aratani-l.![]()

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+ 
shtephy spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion la ceas tarziutocmai ne-am intors de la carciuma , si nu puteam sa nu trec pe aici sa recuperez...dar vad ca nu prea a fost activitate azi, sa dam vina pe ziua de marti...edit: Noapte buna tuturor ![]() Lili 33 cu Alexandru |
Deci ati chefuit pana la urma.Bravo voua,nu se putea altfel
Somn usor.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
30+
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui monis5 Imi insusesc critica... asa e, nu-mi sta in fire sa nu dau toata ziua pe aici, dar azi n-a fost ziua cea mai buna. Nici pentru mine nici pentru multi din jurul meu, inclusiv pe la voi vad cate ceva.... Dar probabil a fost o simpla zi de marti... ![]() Hai sa va scriu ceva funny, sa ne amintim cand o sa fim la foc continuu cu copilutii: Intr-o zi sotul vine de la serviciu si nu poate baga masina in garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trantite bicicletele copiilor. Da sa bage bicicletele in garaj si gaseste jeepul deschis si cainele plin de noroi intins pe bancheta. Intrigat, intra in curte unde vede copiii intr-o balta de noroi, piscina era si ea plina de noroi, copii se jucau cu furtunul. Intra in bucatarie, nu fara a observa ca geamul de la usa era plin cu palmutze de ciocolata, clanta imbracata in felii de sunca si gaura cheii infundata cu un carnat. In bucatarie curgea apa, frigiderul era deschis si continutul lui varsat pe podea, farfurii si pahare murdare peste tot. Pe masa o balta de suc. Pe jos nu se putea calca altfel decat pe mancarea catelului sau in continutul borcanelor de muraturi. Incepe sa isi caute sotia prin toata casa.. Era un vacarm... televizorul si calculatorul cu jocuri erau date la maximum... Intra in baie unde prosoapele pluteau pe podea intr-o balta de apa murdara si sulurile de hartie igienica erau derulate pe pereti, tavan, prin cada si pe manerul de la usa. In sfarsit isi gaseste sotia in dormitor relaxata cu o masca pe fata, bigudiuri in par. Citea o carte si asculta muzica cu castile pe urechi. O intreaba ce s-a intamplat. Ea ii raspunde: "Iti aduci aminte cand te intorceai acasa si ma intrebai ce am facut toata ziua? Eehh.... astazi nu am facut nimic!!!" monis 34cu poze noi |

cred ca asa ar trebui sa facem si noi
Alexandra
33 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 7 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!