Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (116)
Raspunsuri - Pagina 7

rgagapie spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui camy_pus nu am chef de nimic ![]() ![]() ![]() il vreau pe Pustache.. ![]() ![]() ![]()  | 
Of, of, of c o sa ne facem cu tine?

Las k ajunge
 cat poate de repede

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
 +32 
 Maya PaulaAMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!

floricik spune:
 Rgagapie ai fost sa faci analize date de medicul de familie si nu au fost gratuite ?
Eu asta vroiam sa va intreb: daca ati facut de curand analize si chiar au fost gratuite. Parca vad ca ajung acolo si tre sa le platesc. Din nou

Eu ma uit la meci si mananc seminte![]()
Camy hai ca nu mai e mult si acus vine sotul. 
 30+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

rgagapie spune:
| citat din mesajul lui floricik Rgagapie ai fost sa faci analize date de medicul de familie si nu au fost gratuite ? Eu asta vroiam sa va intreb: daca ati facut de curand analize si chiar au fost gratuite. Parca vad ca ajung acolo si tre sa le platesc. Din nou ![]() ![]() Eu ma uit la meci si mananc seminte Camy hai ca nu mai e mult si acus vine sotul. ![]()   30+ ![]() http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png  | 
Ba da sunt gratuite, doar k nu au fonduri pana in decembrie
. Cam asa stau lucrurile in Romania. Am fost pe la vreo 3 lab. si am intrebat d tarife, sunt niste discrepante ....... Pai unde am facut eu ex. urina a costat 10 lei, aceasi analiza la un alt lab a fost 35 lei si la celalalt 25 lei, deci cel mai bine e sa te interesezi din timp. cel mai bine e sa dai tel. k sa nu t plimbi asa d la un lab la altu.Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
 +32 

Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui floricik Rgagapie ai fost sa faci analize date de medicul de familie si nu au fost gratuite ? Eu asta vroiam sa va intreb: daca ati facut de curand analize si chiar au fost gratuite. Parca vad ca ajung acolo si tre sa le platesc. Din nou ![]() ![]() Eu ma uit la meci si mananc seminte Camy hai ca nu mai e mult si acus vine sotul. ![]()   30+ ![]() http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png  | 
si eu le-am platit pt ca era jumatatea lunii si nici un laborator nu mai avea fonduri...daca te duci in primele zile din luna gasesti cu siguranta sa le faci gratuit...azi e 29 deci numai bine te incadrezi

Anca
 34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!

lacramioara2 spune:

LAVINIA, hai ca m-ai amuzat cu povestea taticului lesinat. am ras cu lacrimi. 
Sa ii traiasca puiul grasunel prietenei tale, si sa fie sanatos.
STEPHY multumesc de gandul bun.
PIRELIA, ai niste poze foarte frumoase, esti sexi si radiezi. CASA DE PIATRA si multa fericire.
Va urez noapte buna si linistita tuturor.
Saptamana 28

rgagapie spune:
| citat din mesajul lui Ancutza_Bro si eu le-am platit pt ca era jumatatea lunii si nici un laborator nu mai avea fonduri...daca te duci in primele zile din luna gasesti cu siguranta sa le faci gratuit...azi e 29 deci numai bine te incadrezi ![]() ![]()  | 
Nu stiu cum e pe la voi prin orase, dar eu am fost in 1 septembrei si mi s-a spus k nu mai sunt fonduri decat pentru luna decembrie si daca vreau tre sa ma programez d p atunci.

Ramona
 +32 

crissa13 spune:
referitor la analize,in c-ta nu am mai gasit plafon pe nicaieri, s-a epuizat pe tot anul.eu am reusit a le fac compensat 50% la medicul de familie care are contract cu un lab de analize. Asta e sistemul din Romania - de ...

vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rgagapie
 Of, of, of c o sa ne facem cu tine? ![]() Las k ajunge   cat poate de repede![]() ![]() ![]() Zambeste, maine poate va fi mai rau. Ramona   +32   Maya PaulaAMR 8 SAPTAMANI !!!!!!!!  | 
din pacate dupa ce l-am pierdut pe darius atat eu cat si Pustache am devenit asa..parca lipiti unul de celalalt...Cris a renuntat chiar si la afacerile din afara tarii...
...suntem nedezlipiti...nu stiu cum sa explic altcumva...
..am vb cu prietena mea si mi-a zis ca i-a aratat lui Pustache o bluzita care e pt Flavius...si a zis ca dintr-o data parca s-a luminat la fata si a inceput sa zambeasca..dragalasul de el...
...ma duc sa ma uit la agentul vip...
noapte buna!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
 34+ 
 Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
  Flavius Cristian
AMR 4 SAPTAMANI
POZE

krelia spune:
 lavinia, apropos de masurat....dr mea spune mereu cand o intreb cam cati cm are...."tu il tii si eu il masor"
......asa ca mi-l masoara pe bucatele....capsor, brate, picioruse....![]()
Pire'..inca odata, am vrut sa-ti mai spun..sa traiti, sa infloriti si sa va cresteti in liniste bebelinul!
rgagapie, la noi, in Buc....clinica Sanador nu avea fonduri de 2 luni..in august.....asa ca....sigur se intampla si-n alte orase...
am avut azi un meniu.....extra...fara sare....o..."bunatate"![]()
ah, punctele nu sunt transferabile, din ce stiu eu....asa ca, puneti mana la scris ![]()
krelia 
 33+ si printesu' mic, Rares-Mihai 

rgagapie spune:
| citat din mesajul lui krelia rgagapie, la noi, in Buc....clinica Sanador nu avea fonduri de 2 luni..in august.....asa ca....sigur se intampla si-n alte orase...  | 
Stiu k nu e singulara situatia, dar tupeu d care dau dovada asistentele d acolo
 are t mai intraba daca vrei sa t programeze in decembrie, cand p bilet scria cate saptamani d sarcina am.
Ramona
 +32