Ce culoare perdele la camera lila deschis

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Mirela, inteleg ca e la moda si ca iti place wenge, totusi tine cont ca mceasta culoare e "mancatoare" de energie, simti ca te lasa fara vlaga. Am vazut la cineva in casa mobila+parchet pe wenge cu accesorii crem si vreau sa-ti spun ca parca ma simt in gaura neagra a universului cand intru in acea casa. Alege mai bine un cires sau combinatie de putin wenge cu alta culoare. Eu as alege mai intai mobila si la urma perdelele; in general cam asa se procedeaza; accesoriile din camera (perdele, corr iluminat,etc) vin ultimele.
Spor!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009

ai dreptate, nici mie nu-mi place wenge, mai ales in apartamentele de bloc, si asa mici, simti ca ocupa prea mult spatiu si este obositor pentru ochi, in plus se vede orice fir de praf pe mobila sau urme de degetele...

eu, la dormitorul meu zugravit in lila deschis, mi-am facut mobila pe comanda, nuanta pin salbatic nu-mai-stiu-cum, este un alb-gri, cu vinisoare ce imita lemnul si am descoperit cu incantare ca acele vinisoare sunt chiar in nuanta lila-pal, asa ca mobila mea se potriveste la fix cu nuanta peretilor si da impresia de spatiu aerisit, luminos, etc.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

toata mobila mea din casa are la baza wenge combinat cu: crem biblioteca si cu cires barul, iar in dormitor este cu lila. Nu i-as zice "mancatoare" de energie, doar ca sterg la ea de-mi vine rau, ar trebui zilnic
Si eu sunt interesata de combinatie pentru ca dormitorul este vopsit in lila, iar la perdea m-am oprit la o perdea alba din organza cu aplicatii florale, lalele sau cale cu "putin mov pe ele", iar ca draperie am vazut un satin mov, cu ape (nu era inchis la culoare). Inca nu sunt hotarata, as vrea sa dau un pic de culoare si cred ca ma uit dupa perdea aurie, bejulie, merci roxanaz pentru idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:
Mirela, inteleg ca e la moda si ca iti place wenge, totusi tine cont ca mceasta culoare e "mancatoare" de energie, simti ca te lasa fara vlaga.

Fara suparare dar mobila wenge nu mai e la moda - mai cercetati, mai vizitati magazine cu "stil" de mobila si o sa vedeti ca noile colectii merg pe alte culori si alte finisaje.
Pana la urma orice mobila e "mancatoare de energie" daca vrei sa fie curata si intretinuta cum trebuie.

Asculta sfatul celorlalte fete mai intai mobila si pe urma perdeaua si acesoriile.

Spor la treaba si inarmeazate cu rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Eu as alege o draperie crem deschis din material plin cu ceva dungi din aceeasi culoare si o perdea cu motive floare discrete. pot fi si ceva floricele galbene din punctul meu de vedere!

Wenge eu nu as alege fiind prea inchis. ar lua toata lumina de la geam si as fi ca intr-un borcan in camara...

Bebe in 17 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

parerea mea:

1. daca vrei un interior mai "sexos" , stil "budoar": un mov mai inchis.

2. daca vrei un interior mai romantic : un lila cu floricele mici....

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Si eu sunt untr-o mare dilema:am zugravit chiar azi, am avut la sufragerie jaluzele verticale, acum le-am dat jos.N-as vrea sa le mai pun la loc.
Am facut o culoare orange nu f aprins, iar mobila este un fel de venghe cu portocaliu f putin, geamuri oranj-bej, si canapelele sunt portocalii aprins.Ce draperii ar merge?Cu perdele evident.
Sau jaluzele?De care?Vreau ceva mai special Dar nici nu f scump

Multam de eventualele pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

in dormitorul nostru cu pereti lila si mobila wenge (mobila insemnand de fapt un pat, o comoda si o noptiera, din lipsa de spatiu), am optat pt combinatia lila/verde fistic, am gasit in bricostore set de draperii (fiind un material subtire si transparent le folosesc ca perdele) si galerie verde, am cumparat 2 seturi, iar dintr-unul am improvizat baldachinul cu bara aferenta; pt intimitate si lumina la geamuri am pus storuri tot pe verde.
si cateva www.dropshots.com/vladis#albums/dormitor/2007-09-03/10:30:20" target="_blank"> poze pt exemplificare.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

eu as alege draperii bordeaux cu model de matase , gen damast, si perdele fine, nu foarte transparente, medii, si cu model f fin.

mami & bubu, foarte specialul meu

NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladis
in dormitorul nostru cu pereti lila si mobila wenge (mobila insemnand de fapt un pat, o comoda si o noptiera, din lipsa de spatiu), am optat pt combinatia lila/verde fistic, am gasit in bricostore set de draperii (fiind un material subtire si transparent le folosesc ca perdele) si galerie verde, am cumparat 2 seturi, iar dintr-unul am improvizat baldachinul cu bara aferenta; pt intimitate si lumina la geamuri am pus storuri tot pe verde. si cateva www.dropshots.com/vladis#albums/dormitor/2007-09-03/10:30:20" target="_blank"> poze pt exemplificare.mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)Si Mihaita are nevoie de voi!www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
E superb dormitorul!!!De unde ai luat cuvertura de pe pat? E foarte frumoasa!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Citat:
E superb dormitorul!!!
De unde ai luat cuvertura de pe pat? E foarte frumoasa!

Cuvertura de pat este confectionata, am cumparat material lila si verde ca sa fie cu doua fete, iar intre materiale are un strat subtire de vatelina pentru matlasare.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput