Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, ect.)-14
Raspunsuri - Pagina 9
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula Laura, hainutele ar prinde bine unui nou nascut, de preferat baietel,pentru ca multe sunt foarte mititele .. am vazut in lista un bebe baiat care se va naste in octombrie, daca el ar mai avea nevoie, cred ca i s-ar potrivi cel mai bine. Daca nu, i le voi trimite Anastasiei ... cum pot sti mai multe despre ea? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 |
Nerantula,cu parintii lui bb de octombrie te poti intalni in Bucuresti , de fapt cu tatal ,daca iti convine mai mult asa .
Despre Anastasia nu stiu decat atat:Anastasia Marina (14.08.2009), 60 cm, 5300 grame - Neli_ra si adresa .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
Wow,Ducky !Asa mare e golanasul?
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Nerantula spune:
Laura, o sa i le dau baietelului, e mai simplu asa si poate mai am ocazia catre el si altadata, as vrea sa ma intalnesc cu tatal lui, multumesc!
Despre ei imi poti da mai multe detalii, cum de sunt un caz la umanitare?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
danielac spune:
Salutari si multumiri noilor veniti!!!
Nerantula mai trec pe lista lucrusoarele sau deja le trimiti catre viitorul bebe???
am facut restul modificarilor aduse de voi, daca mai apare ceva va rog sa scrieti aici si modificam imediat!
ma bucur ca impreuna reusim sa asiguram un climat calm topicului si sa mentinem la zi listele de pe prima pagina!
POZE:
http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK
Nerantula spune:
citat din mesajul lui danielac Nerantula mai trec pe lista lucrusoarele sau deja le trimiti catre viitorul bebe??? |
Le voi trimite bebelusului ce se va naste curand, multumesc!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui ducky 1. Am trimis si eu cateva pachetele. Astept confirmarile. 2. Saptamana viitoare pleaca si pachetul pentru Teo 3. Glad poarta haine de copil de 6 ani pentru ca e foarte inalt. 4. Doresc sa trimit haine pentru fete peste 12 ani sau mamici slabe. Am si de vara si de iarna si as dori sa le dau cat mai repede. Astept adresa/adrese de la Daniela sau Laura. 5. Am cateva scutece nr 6 Pampers. Sunt noi, dar nu chiar un pachet intreg. Le-as da cu mare placere. Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Mersi mult,sa imi spui cand pui pachetul pentru Teo sa o anunt pe mamica ei
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ionik spune:
citat din mesajul lui ducky 1. Am trimis si eu cateva pachetele. Astept confirmarile. 2. Saptamana viitoare pleaca si pachetul pentru Teo 3. Glad poarta haine de copil de 6 ani pentru ca e foarte inalt. 4. Doresc sa trimit haine pentru fete peste 12 ani sau mamici slabe. Am si de vara si de iarna si as dori sa le dau cat mai repede. Astept adresa/adrese de la Daniela sau Laura. 5. Am cateva scutece nr 6 Pampers. Sunt noi, dar nu chiar un pachet intreg. Le-as da cu mare placere. Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
ducky,daca printre hainele de mamici ai si o geaca de iarna buna pt o mamica tanara si slabuta,sa stii ca mi-ar prinde bine.restul hainuteleor ma gandesc ca ar putea folosi altcuiva mai mult decat mie
ancadragoman spune:
Ducky as vrea eu pampersi pentru o fetita de 5 ani semiparalizata ,nu este in listuta de la inceput pentru ca mamica ei inca se descurca cu cheltuielile ,dar niste pampersi nu strica niciodata mai ales ca sunt asa de scumpi.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
lorellay spune:
imi dati o adresa?cui trimit ce am?
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
mari_paun spune:
LauraNicole, mi-a adus colega mea hainele de la ploiesti: multe perechi de blugi care ii vin Emnei super, bluze si tricouri, un trening si o bluza de trening, un sarafan cu care va merge la scoala... intre timp am primit si o gecuta de la o prietena ...multumim tare mult
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema