Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, ect.)-14

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

nushulica, am vazut ca esti din Iasi. mariutza_mea cauta incaltaminte pentru fetita ei cea mare, are 16 cm la piciorus, asta ar fi cam 25. Daca pantofiorii sunt potriviti pentru vremea aceasta, o poti contacta pe ea, prin intermediul LaureiNicole sau danieleic. mariutza_mea e tot din Iasi, insa numai telefonic daca o gasesti, ca nu mai are Internet de cateva zile, am vorbit eu cu ea alaltaieri, imi pare.

Daca si fetele sunt de acord si nu sunt alti doritori...

LauraNicole, danielac, daca nu aveti numarul de telefon al mariutzei, vi-l pot da eu!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

multumim selene asteptam cu mare nerabdare...multumim din suflet o sa anunt cand ajunge..pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna,Selene !Nu am numarul Mariutei .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

selene eu ii dau cu mare drag mariutei numai sa am cum sa iau legatura cu ea sa ne putem vedea

cris iti trimit atunci tenesii nr 22 si iti trimit si hainute dar sunt de vara si deja e frig afara,iar pana la vara viitoare nu o sa-i mai vina fetitei tale...cum crezi tu daca le vrei eu ti le dau

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

nushulica niste bluzite pantalonasi si rochite am avea nevoie multumim pt adresa mea trebuie sa vb cu fetele cu laura sau selene

Mergi la inceput

Cryss,din cate am inteles ,nushulica are hainute de vara .Din cate stiu , acum e toamna chiar si in Romania si , pentru ca vorbesc aproape zilnic la telefon cu familia mea ramasa in Romania ,stiu sigur ca nu mai e vremea de rochite si alte lucruri pentru vara .Nu crezi?Decat sa le primesti , tii in sionier degeaba pana la vara iar la vara sa observi ca nu mai sunt bune,eu zic mai bine sa mearga la cineva care chiar le va putea folosi .

Stii foarte bine ca nu am nimic cu tine dar asa ar fi logic si corect !

Mergi la inceput

Sa nu mai spun ca cineva care isi cauta cazare la mare asta vara cu 70 roni si cumpara rochii la licitatie de pe okazii.ro ar fi putut sa-si permita sa cumpere si lucruri la copil,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

cornelia-sarumana mult de tot,ne vin la fix,parca le-ai masurat,chiar ne sunt de folos,
multumim mult de tot.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Laura-hainutele ptr piciul din mizil sunt de la mine,ma bucur mult ca le sunt de folos si ca le-au placut,aratau f fff bine,fasul era nou nefolosit iar celelalte doar de 2-3 ori.
sa ii fie cu folos si sa fie sanatos,si cu siguranta poate il mai ajut.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

helloooo!
am ajuns si eu acasa dupa o saptamana anti-tero,de cosmar,ptr ca incepand de luni seara andrei a inceput sa faca febra 39,5,si se tot framanta si gemea,dar fara sa ii curga nasul sau sa stranute,nici tuse,decat febra si un pic de voma,plans la greu de nu ii inttram in voie cu nimic,l-am bagat pe antitermice ptr ca nu a binevoit nimeni sa vina sa il vada si pe el,asta dupa ce mersesem deja la dr. rezident si ii aratasem termometrul cu 39,5,nici nu s-a sinchisit sa vina cineva,abia joi dimi s-a incumetat cineva sa il vada,mi-a zis ca are ganglionii cam inflamati,un rosu in gat,el tot ducea mana la urechea dreapta,ne-au trimis la orl,de acolo au zis ca nu are nimic la ureche si ca s-ar putea sa fie de la eruptia dentara care este destul de multicica,am asteptat vreo 4-5 ore sa imi aduca cineva o reteta de antibiotic ca nu il mai puteam tine pe antitermice,trecusera deja 4 zile,si colac peste pupaza ii mai apare si o eruptie pe piele,doar pe spate si pe burtica,nu sunt vezicule,dr. a zis ca nu pare a fi rubeola,nu are toate caracteristicile,pe membre nu are,si ca poate este vreo reactie adeversa la ceva;de mancat nu a mancat nimic nimic deosebit de o zi obisnuita,de la medicamente nu cred ptr ca tot ce i-am dat ,mai luase si inainte,asa ca de dimi s-au hotarat sa ii ia si analize ,asta dupa ce i-am zis eu rezidentei ca trebuia sa ii ia de dimi dar nu ne-a chemat nimeni;
in fine ,am avut o saptamana de kkt,scuzati expresia,dar sincer am crezut ca cedez nervos sa vad cum copilul meu facea de 4 zile febra si nimeni nu trecea pe la noi,parca nici nu existam acolo.
acum sa zic ca ar fi un picut mai bine,adica nu mai face febra,dar este destul de morocanos,foarte irascibil,nu suporta nimic,azi mai mult a dormit ca i-au dat niste peritol si a fost mai molesit,dar am facut kineto,la TO s-a acomodat destul de bine,si sa speram ca vor veni zile mai bune ca sunt cu nervii intinsi la maxim,chiar vroiam la un moment sa le cer externarea si sa plec la alt spital ca oricum acolo stateam degeaba.

multumim ptr gandurile voastre,va pupacesc pe toate si toti copiii,merg si eu la somn ca sunt epuizata de 5 zile de cand l-am pazit pe andrei,el deja doarme,ca niciodata ,asa devreme,maine sper sa va servesc eu cafeaua.

noapte buna si multa sanatate tuturor

we placut fetelor si linistit sa aveti

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput