Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, ect.)-14
Raspunsuri - Pagina 3
LauraNicole spune:
Mey , nu mai stiu cine i-a trimis piciului din Mizil un colet cu hainute groase dar le-a primit azi si sunt perfecte de el .Nu-i venea sa creada mamicii ca a scapat de griji !Am poza cu el !A fost ieri cu el la scoala si s-a jucat o ora cu un ghiveci , luand si punand pamantul din el ,hihihi!Se mirau toti ca nu a bagat mizerii in gura .Si cand s-au intors acasa , mamicai ii era greu sa mai urce un etaj asa ca piciul a cerut el sa urce singur de parca a simtit-o ca era obosita .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
ancadragoman spune:
Sa il pup eu pe el de cuminte
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Selene_Bunny spune:
Cornelia, iti multumesc eu de pe acum, in numele Antoniei_05! Se va bucura mult, era tare necajita, ea s-a si casatorit recent, nu era casatorita cu taticul fetitelor, si iar cheltuieli, cu analize, cu Starea Civila, cu schimbatul buletinului... Mi-a spus ca nu a primit alocatia Soniei (f. posibil, si mie mi-au intarziat banii luna aceasta, au mai fost probleme pe Cluj), si ca le e greu...
Asa ca, !
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
ionik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cornelia Ionik, iti trimit tie atunci o parte din incaltaminte. Sa imi spui cand soseste primul colet. Sunt curioasa daca ii vin fetitei mici ca i-am trimis. O parte e posibil sa ii vina in primavara . Zornaioare folosim si noi, dar avem o galeata . Am gasi pentru Sonia multe hainute de la body-uri si bluzite de casa pana la combinezon grosut. Uitasem de ele. Si pentro Antonia gecuta subtire si groasa si cateva hainute pt. gradinita. Astept pe pm adresa Antoniei_05. Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2 |
azi am primit avizul,ma duc mai tarziu sa il iau!
va multumesc anticipat
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lala2009 buna mamicilor am definitivat si eu lista cu donatii: -pt neli am 6salopete,2caciuli groase,3body,2bluzite,botosei daca mai are nevoie si e deacord Laura -mai am de donat:salopeta de vara alba 18-24luni,pantaloni pijama marimea86/92,bluza pijama marimea92,fusta blugi 12-18luni,costum vara 12-18luni pt fetita,sosete 12luni Cam atat.Astept si eu adresa de la neli si de la cine imi doreste hainele.De preferat as dori sa le pun unei mamici nu am posibiliatate sa trimit 2-3haine intrun pachet Lala , multumesc mult , eu sunt de acord , dar vreau sa stiu daca iti pot da eu adresa mea sau ti-o vor da fetele care gestioneaza subiectul. mya |
Neli_ra spune:
[quote]citat din mesajul lui Neli_ra
[quote]citat din mesajul lui lala2009
buna mamicilor am definitivat si eu lista cu donatii:
-pt neli am 6salopete,2caciuli groase,3body,2bluzite,botosei daca mai are nevoie si e deacord Laura
-mai am de donat:salopeta de vara alba 18-24luni,pantaloni pijama marimea86/92,bluza pijama marimea92,fusta blugi 12-18luni,costum vara 12-18luni pt fetita,sosete 12luni
Cam atat.Astept si eu adresa de la neli si de la cine imi doreste hainele.De preferat as dori sa le pun unei mamici nu am posibiliatate sa trimit 2-3haine intrun pachet
Lala , multumesc mult , eu sunt de acord , dar vreau sa stiu daca iti pot da eu adresa mea sau ti-o vor da fetele care gestioneaza subiectul.
mya
cryss26buc spune:
am si eu o mare rugaminte stiu ca este off toppic dar pe 31 oct se casatoreste sora mea si sunt disperata ca am reusit sa ma imprumut de niste bani pt nunta ca na este sora mea nu am cum sa refuz...ea zice ca nu trebuie sa i dau nimic dar nu pot sa fiu chiar ..asa si imi caut ceva mai elegant o rochita sau un costum nici nu am cu ce ma imbraca daca aveti cumva ceva si doriti sa donati sau sa vindeti la un pret modic m ati ajuta enorm..am 75 kg bust 105 talie 100 imi este foarte jena dar nu am la cine sa apelez sincer va spun..dar chiar nu pot sa nu merg la nunta va multumesc mult sper ca ma veti intelege
ionik spune:
am primit de la cornelia 1 pereche ghetute,1 per adidasi,2 gecute,un pulovar, o camasuta cateva tricouri si caciulite pt pitica mea.iti multumim din suflet !!!
Luna1 spune:
LauraNicole te rog spune-mi si mie daca exista o metoda de trimitere hainute in Romania mai accesibila. Acum a descoperit subiectul vostru si daca gasesc o metoda buna am destule lucrusoare de la copiii mei pe care as putea sa le donez. Multumesc.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
moruna spune:
buna!Am trimis catre ade_ pachetul de cateva zile si voiam sa stiu daca l-a primit.Am intarziat cu trimiterea lui pentru ca am avut ceva probleme personale si imi cer scuze.
mami de andrei 08 MAI 2008
http://shoarece.blogspot.com/