Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, ect.)-14

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

daca stiti pe cineva care are masura 38, am de dat o geanta de haine, ale mele, si de vara si de iarna. sunt purtate dar sunt bune, si nu stiu pe aici pe nimeni cui sa le dau - nu le-as chiar arunca la gunoi.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Hai sa va spun ce " vraji " a mai facut amica mea Gabi ! Stiti ca unul din gemenii inruditi cu fetitele ingrijite de ea era fetita ?Aveti trei incercari sa ghiciti unde e acum ! Baiatul e la Bucuresti la sora mamei copiilor iar fetita e la ...........
...................................................
..................................................
..................................................
................................................Gabi !Exact ! Femeia asta a innebunit ?Nu a rabdat-o inima sa o lase acolo in halul in care era si-a luat-o si p-asta mica care acum are un an si vre-o 2-3 luni .Deci Gabi are acum una bucata adolescenta de 17 ani creatie propie si 3 "imprumutate " cum zice ea ca nici alocatia astora mici nu o primeste !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

asta dovedeste ce suflet mare si nobil are gabi,pe cuvant;rar se mai intalnesc oameni cu asa suflet,au unii bani cu nemiluita si nu fac nicio donatie nimanui,dar sa mai ia copilul altuia acasa sa il creasca?

felicitari din suflet si toata stima din partea mea,chiar daca sunt vremuri f grele in ziua de azi,gabi are acolo sus un inger care are grija sa ii dea puterea si taria necesara de a merge mai departe si a face un lucru omenesc.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Mey , toata stima si din partea mea , sincer ! Dar iti dai seama? Din salariul sotului sau creste inca 3 copii care nu-s decat sa zicem rude indepartate .Am uitat sa spun ca maimutica mare merge la gradi de 2 saptamani ,gradi cu program de 4 ore si e foarte laudata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

laura vroiam sa te intreb daca gabi e in romania si daca da ce dimensiuni are fetita de 17 ani si cat poarta la incaltari ca poate ii pot oferii ceva hainute..

Mergi la inceput

Cryss , Gabi locuieste in Ploiesti ,Prahova deci este in Romania iar fata de 17 ani nu stiu ce masuri are la picior dar pot afla insa greutatea stiu ca ii este undeva in jur de 49-50 de kile si are cam 160-170cm .E slabuta,inaltuta dar nu foarte inalta si cu un par mai jos de fund .Poate aflu de la matusi-sa cu care mai chatruiesc din an in paste pe mess cat poarta la picior !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

ma uit zilele astea si ii caut hainute..mai de pustoaice de cand eram slabuta si tinerica eu incaltari am numai 37 ca atata port astept sa mi spui daca poarta 37 si o sa iti cer adresa cum pregatesc un pachetel..aha si am si margele lantisoare sigur ii vor placea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Buna ziua!
Numele meu este Cosmina Cristea( fosta Stanciu, inca nu mi-am schimbat buletinul). Sper sa nu ma lungesc prea mult si sa va spun povestea mea pe scurt. Am 21 ani si sunt studenta in anul 3. Pana acum 7 luni inca copilaream, nu aveam nico grija pana intr-o zi cand am hotarat sa-mi fac un test de sarcina din cauza ca imi intarziase menstruatia. Si dupa cum ma asteptam au aparut cele doua liniute. In momentele imediat urmatoare m-a cuprins teama si disperarea. A doua zi m-am intalnit cu prietenul meu si dupa o discutie lunga am decis sa pastram bebele(eu fiind impotriva avortului dintotdeauna). Ma consider o norocoasa ca pritenul meu, acum sotul meu mi-a fost alaturi, fiind de aceeasi varsta cu mine, 21 de ani. Iar acum o luna am avut cununia civila. Insa situatia nu e deloc roz de aceea va cer sprijinul celor care puteti sa mi-l oferiti. O sa va expun acum o parte din problemele cu care ne confruntam. In primul rand doar sotul meu lucreaza, eu fiind studenta nu am putut lucra si chiar daca am vrut nimeni nu ma mai angajat pentru ca eram insarcinata. Asa ca ne chinuim sa supravietuim de la luna la luna cu cele 13 milioane pe care ii castiga din care trebuie sa platim si chiria, care nu e foarte mare pentru ca locuim intr-un camin al Universitatii Bucuresti, loc pe care l-am primit de la facultate. E vorba cam de aproximtiv 2 milione pe luna insa conteaza pentru ca se adauga costul analizelor, vitaminelor etc. Cu mancarea ne ajuta parintii, ne trimit pachet in fiecare saptamana dar mai mult de atat nu pot nici ei. Eu voi naste la inceput de decembrie si inca nu am reusit sa-i cumpar nimic fetitei mele pentru ca am pus pe primul plan analizele si vitaminele care m-au costat destul de mult. De aceea orice lucrusor e bine-venit pentru noi. Imi este destul de greu sa cer ceva cuiva pentru ca pana acum nu am mai fost pusa in asemenea situatii, dar cum alta solutie n-am trebuie sa fac si asta pentru ca nu mai e mult pana cand micuta mea va veni pe lume. Poate ca ma judecati ca am ramas insarcinata din facultate, cum o fac si altii care spun ca nu mi-am vazut cum trebuie de facultate. Eu inca ma duc la facultate desi mai am o luna pana intru in luna a 8-a si am de gand sa ma ma duc si luna lui noiembrie, nu vreau sa renunt tocmai in anul 3 si cu ajutorul lui Dumnezeu o voi absolvi. Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea pe care am scurtat-o destul caci e foarte mult de povestit. Va sunt recunoscatoare celor care veti avea rabdarea sa o cititi...
Cosmina, 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmynik

Buna ziua!
Numele meu este Cosmina Cristea( fosta Stanciu, inca nu mi-am schimbat buletinul). Sper sa nu ma lungesc prea mult si sa va spun povestea mea pe scurt. Am 21 ani si sunt studenta in anul 3. Pana acum 7 luni inca copilaream, nu aveam nico grija pana intr-o zi cand am hotarat sa-mi fac un test de sarcina din cauza ca imi intarziase menstruatia. Si dupa cum ma asteptam au aparut cele doua liniute. In momentele imediat urmatoare m-a cuprins teama si disperarea. A doua zi m-am intalnit cu prietenul meu si dupa o discutie lunga am decis sa pastram bebele(eu fiind impotriva avortului dintotdeauna). Ma consider o norocoasa ca pritenul meu, acum sotul meu mi-a fost alaturi, fiind de aceeasi varsta cu mine, 21 de ani. Iar acum o luna am avut cununia civila. Insa situatia nu e deloc roz de aceea va cer sprijinul celor care puteti sa mi-l oferiti. O sa va expun acum o parte din problemele cu care ne confruntam. In primul rand doar sotul meu lucreaza, eu fiind studenta nu am putut lucra si chiar daca am vrut nimeni nu ma mai angajat pentru ca eram insarcinata. Asa ca ne chinuim sa supravietuim de la luna la luna cu cele 13 milioane pe care ii castiga din care trebuie sa platim si chiria, care nu e foarte mare pentru ca locuim intr-un camin al Universitatii Bucuresti, loc pe care l-am primit de la facultate. E vorba cam de aproximtiv 2 milione pe luna insa conteaza pentru ca se adauga costul analizelor, vitaminelor etc. Cu mancarea ne ajuta parintii, ne trimit pachet in fiecare saptamana dar mai mult de atat nu pot nici ei. Eu voi naste la inceput de decembrie si inca nu am reusit sa-i cumpar nimic fetitei mele pentru ca am pus pe primul plan analizele si vitaminele care m-au costat destul de mult. De aceea orice lucrusor e bine-venit pentru noi. Imi este destul de greu sa cer ceva cuiva pentru ca pana acum nu am mai fost pusa in asemenea situatii, dar cum alta solutie n-am trebuie sa fac si asta pentru ca nu mai e mult pana cand micuta mea va veni pe lume. Poate ca ma judecati ca am ramas insarcinata din facultate, cum o fac si altii care spun ca nu mi-am vazut cum trebuie de facultate. Eu inca ma duc la facultate desi mai am o luna pana intru in luna a 8-a si am de gand sa ma ma duc si luna lui noiembrie, nu vreau sa renunt tocmai in anul 3 si cu ajutorul lui Dumnezeu o voi absolvi. Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea pe care am scurtat-o destul caci e foarte mult de povestit. Va sunt recunoscatoare celor care veti avea rabdarea sa o cititi...
Cosmina, 31+

cosmynik, bine ai venit! Activeaza-ti PM-ul, te rog!

Apoi, trimite datele tale LaureiNicole si danieleic, pentru a fi trecuta pe lista de solicitanti!

Apoi, daca fetele "te aproba", eu pot sa-ti trimit un pachetel cu lucrusoare pentru bebe - am inteles ca vei avea fetita, lucrusoare bune pentru 0 - 6 luni.

Vezi ca, daca esti studenta la buget, zi, mi se pare ca vei beneficia de cei 600 de RON, scrie si la "Legislative"...

Alocatie, prima de nastere si trusou vei avea oricum.

Daca poti, trimite datele azi, maine pana la amiaza, cel tarziu, pentru ca maine oricum ar trebui sa ajung la Posta. Marti, miercuri, ma mut, si mi-e mai usor cu mai putine lucruri dupa mine.

Mai vroiam sa spun ca mariutza_mea a primit pachetul de la mine, dar a avut mobilul stricat si de aceea nu a putut fi contactata.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Selene Bunny multumesc pentru primirea facuta! cred ca PM ul meu e activat. daca nu adresa mea de mail este cosmina_stanciu2007@yahoo.com. stiu si eu de legea care a intrat in vigoare in iunie in ceea ce priveste indemnizatia. spre fericirea mea voi beneficia si eu de ea intrucat am fost la buget si ceilalti doi ani si acum in anul 3. o sa trimit si datele mele moderatorilor. multumesc inca o data!
Cosmina, 31+

Mergi la inceput