Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, ect.)-14

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Okie,mamica de andru !Multam mult ca ne-ai scris !Sper sa mai tinem legatura,da?

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

sigur,sigur,sunt prin zona

andrei e bine acum,chiuie prin casa,facem terapie de stimulare cu ajutorul jucariilor,sper sa fim bine in continuare ,si intram aici la voi,nu va parasim.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

andru_mami, imi spui, te rog, ce fel de jucarii sunt indicate pentru baietelul tau? Ca sa il ajute sa progreseze, adica?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

andrei are nevoie de jucarii gen casute sau cuburi decupate cu diferite forme care intra in ele,gen turnulet cu cerculete,cu lumini si muzicuta,diferite animalute,cuburi de construit,cam asa ceva.

daca cineva ar pe acasa si crede ca nu ii mai folosesc si cred ca poate renunta la ele,sunt binevenite si multumim tuturor anticipat.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui andru_mami

andrei are nevoie de jucarii gen casute sau cuburi decupate cu diferite forme care intra in ele,gen turnulet cu cerculete,cu lumini si muzicuta,diferite animalute,cuburi de construit,cam asa ceva.

daca cineva ar pe acasa si crede ca nu ii mai folosesc si cred ca poate renunta la ele,sunt binevenite si multumim tuturor anticipat.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Anunt mai pe seara daca gasesc ceva de genul, OK?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Selene-multumim mult ptr sprijin

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

va salut mamicilor si vreau sa va felicit ptr.acest lucru minunat pe care il faceti de atata timp,acela de ai ajuta pe cei cu nevoi. mentionez ca eu nu am mai intrat de mult timp pe forum,deoarece am fost la un moment dat atacata si jicnita de unele persoane,de aceea apreciez foarte mult regulile pe care le ati subliniat la inceput. deci eu am o fetita de 3 ani si un baietel de un an jumate. daca ati putea da ne ajutati cu ceva hainute ptr fetita v am fi foarte recunoscatori,ptr baietel mai avem cat de cat deoarece au ramas de la surioara lui.

Mergi la inceput

Naty , te rog frumos sa-mi trimiti toate datele conform noului regulament si vedem ce putem face !

Primul pachet catre prietena mea din Ploiesti care are in grija cele doua micute a ajuns dar Gabi n-a stiut ca trebuie sa-mi spuna de la cine este si a aruncat ambalajul inainte sa noteze .In pachet erau hainute superbe de fetite .

Mergi la inceput

Buna ziua,dragelor! Am o mare rugaminte la cele din UK daca citeste careva : Daca din intamplare aveti vre-un patut de bb , de orice fel si vreti sa scapati de el ,va rog sa-mi spuneti ca stiu o familie care doarme cu bb in pat , tatal si-a pierdut serviciul in urma crizei financiare si o duc vai de ei , abia au sa-si plateasca chiria aici , in UK dar in Ashford .Singurele amanunte pe care le pot da in momentul asta :bebele are 6-7 luni (pana in 7 luni adica) iar parintii sunt din Republica Moldova .Mama a incercat sa-si gaseasca de munca ca si femeie la curatenie dar cu copil mic si fara s-o cunoasca prea multi ....Adresa si alte amanunte le aflu azi de la prietena mea a carei prietena locuiesc in casa cu ei (in aceeasi cladire adica) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Am de donat patut de lemn si comoda de infasat, cuiva din Bucuresti. Patutul e din lemn natur, comoda e alba, decorata cu printese si are cadita de baie incorporata. I-ar fi de folos cuiva cu bebe mic, pana intr-un an.

Mergi la inceput