Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, ect.)-14

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cryss26buc

asa am revenit..deci 3 perechi de pantalonasi 1 salopetica de strada superba..1 body cu manecuta lunga si 4 bluzite si 2 plovarase multumim mult ne ai salvat pt o perioada chiar nu mai aveam deloc pantalonasi pt ea de strada si bluzite cu maneca lunga ramanem datoare cu posta ne vom revansa speram pana la sf.anului pupici multi si sanatate va dorim.

Sa le purtati sanatoase, cryss!

Si o rochita gri, nu?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss26buc spune:

daaa si rochita ..cum oi fi uitat sa treceste superba si merge perfect de vremea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_ spune:

Buna seara!
Am primit pachetul de la Selene.Cuprinde:seringi,Fese sterile,betisoare urechi,leucoplast,ceai plic,suzete si o multime de hainute frumoase.
Multumim mult.Saptamana viitoare le ducem la spital .
Cu drag,Ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara, fete minunate!

Am primit un SMS de la mariuta_mea in care m-a rugat sa va anunt ca a primit pachetul de la Simodina si multumeste din suflet. Acum are adidasi si ghete de iarna pentru Maria. Mai spunea ca hainutze pt Daria (cea mai mica) nu a mai primit, dar a mai luat ea de la Sh si se descurca deocamdata. A ramas fara internet, de asta nu a putut intra ea. Spune ca donatiile raman valabile.

O seara placuta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

LAURANICOLE maine pleaca pachetul pentru fetitele din Ploiesti.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Buna seara,
Imi cer scuze ca am intrat atat de tarziu sa scriu ,azi am promis Selenei ca o voi face mai devreme ,dar am avut niste prieteni buni la noi care au venit sa vada fetita pt prima oara de cand s-a nascut.
Deci , azi am ridicat de la posta 2 pachete , unul de la Selene , iar celalalt de la Antonia.
Pachetul de la Selene continea rochite , salopete , pantalonasi , body-uri , bluzite , over-all-uri si sosetele pt bebita, iar pt toate astea eu multumesc din suflet Selenei in numele fetitei mele, sunt lucruri superbe si necesare care ne prind foarte bine acum in sezonul acesta mai rece.
Pachetul de la Antonia continea pompa san electrica Primii Pasi , caciulite , manusi , sosete , pantalonasi,bluzite , body-uri,over-all-uri , salopete , multe hainute frumoase cu care o voi imbraca pe Anastasia cateva luni , printre ele fiind si hainute mai maricele,multumim si Antoniei foarte mult pentru grija ce ne-o poarta.
Asadar ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Scuze , am trimis din greseala mesajul inainte de a termina ce aveam de scris.Vroiam sa spun ca pentru noi nu mai e nevoie de hainutze , cele pe care le avem sunt suficiente pt o perioada buna si le multumim enorm fetelor care ne-au ajutat.Imi cer scuze ca nu pot sta mai mult , azi am mancat doar cativa biscuiti in graba si am apucat sa beau doar niste ceai pt lactatie, suntem lesinati de foame , mergem sa mancam si apoi mai avem o gramada de treburi de facut.
Va pupam , noapte buna !
Neli si Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiccutza

LAURANICOLE maine pleaca pachetul pentru fetitele din Ploiesti.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
POZE

Okie dokie!Multumesc mult!Te anunt cand ajung!

Neli , multumim ca ne-ai anuntat si apreciem sinceritatea !Esti o persoana cu bun simt pentru ca,spre deosebire de alte persoane care tot cer pe toate forumurile , tu ai stiut cand sa te opresti !Daca vei mai avea nevoie de noi nu ezita sa ne spui !Sa fiti sanatosi toti trei !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

Laura-si eu am primit de la d-na Cozma F,ptr ca am fost internata cu andrei la buc la recuperare,ne-am intalnit ;
am primit o jucarie gen casuta cu diferite forme care cad in ea ,f utila lui andrei,adica destul de necesara si un mic cadou ptr andrei;

multumim din suflet,multumim mult de tot

de asemenea multumesc mult si tie ptr ajutorul dat

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

Laura-si noi consideram ca avem deocamdata destule hainute,asa ca multumim celor care ne-au ajutat si deocamdata as vrea daca se poate sa raman la cereri doar cu ceva jucarii de stimulare ptr andrei,in rest sa dea d-zeu sa fim sanatosi,hainute avem,ne descurcam pana la vara,ptr ca acolo stam mai prost cu cele de vara;
cat de donat deocamdata nu mai am nimic ,hainutele de la andrei le-am dat pe toate,cum am mai spus pe masura ce raman mici,le donez in continuare.

multumim mult si sper sa mai putwem ajuta din cand in cand

multa sanatate tuturor

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput