Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, ect.)-14
Raspunsuri - Pagina 11
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danielac
POZE: http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK |
Aia am zis si io, mai acu' vreo doua pagini, dar vad ca nu zice nimeni nimic, nici mamiy, nici altcineva...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
LauraNicole spune:
Va rog frumos,daca aveti adresa lui adda_lilli , sa mi-o trimiteti si mie pe PM sau mess sau orice .Am impresia ca nu mai are net si imi trebuie adresa ei urgent de tot si n-o gasesc nicaieri!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Neli_ra spune:
Buna seara ,
Am revenit si eu pt scurt timp , vreau sa anunt ca am primit ieri un pachet de la Ducky , care continea ~30 de pampersi nr 3 , nu stiu exact cati sunt , nu i-am numarat, am mai primit o gramada de hainute dragutze , salopetica , bluzite , body, pantalonasi ,dresuri , bentita pt caput,flanelut, lucrusoare utile si frumoase pt bebita mea.
Am vorbit azi si cu Selene, mi-a spus ca voi primi de la Antonia pompa pt san de care intrebasem eu ieri si ii multumesc enorm , voi scrie pe forum sa anunt cand voi primi pachetul de la Selene si de la Antonia, sunteti toate niste dragute si va multumim din suflet pt ajutor.
Cu mult drag , Neli si Anastasia Marina.
ancadragoman spune:
Neata
Selene daca e trimite la mine hainutele pentru baiatul de 3 ani ca ajunge prietena mea la familia cu multi copii si le duce.
Laura pot sa dau adresa pemtru pampersi?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
lorellay spune:
anca am niste hainutze de fatitza ccam de 7-8 luni.de fapt nu-mi dau bine seama diana are 11 luni si ii sunt bune haine de 9 luni.
cui le pot trimite?
si vreo 2 bluzitze de vreo 2-3 ani
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
ancadragoman spune:
Eu am doua protejate gemene de 9 luni dar ma gandesc ca hainutele sunt mai de vara si acum nu au ce sa faca cu ele,mai bine trimite unui nou nascut sa le foloseasca la vara.
Laura cui sa trimita?
poze si filmulete
povestea nasterii
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Andru_mami, Ionik, Antonia_05, sa poarte copiii sanatosi hainutele!
Ancadragoman, ai aflat cumva ce numar poarta la picior fetitele de 6, respectiv 7 ani? Poate intreaba prietena ta. Mai am doua perechi de pantofiori si una de pantofi de casa.
Laura, nu ati aflat adresa lui Mamiy?
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
lorellay spune:
2 perechi pantalon trening, o caciulitza de vremea asta(di a purtat-o in primavara ii era mare, acum e mica),o pijamalutza cu maneca lunga si un body cu maneca scurta (sunt putin patate de fructe, nu am reusit sa scot petele dar sunt tare "primitoare"),un maieutz si un tricou ce se pot da dedesubt la vremea asta, o salopeta (pantalon lung), o pereche de botosei gen "adidas", vreo 3-4 jucarii(tracanetze",o salopeta roz tot cu pantalon lung. Astea sunt cam de 7-8-9 luni..nu pot spune exact.Diana are 8 kg si as putea sa i le mai dau dar sunt putin scurtute, si are destule hainutze.
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
ancadragoman spune:
Sorana at o rog pe Laura sa iti dea adresa lor,mersi mult
Cornelia inca nu am aflat nimic,daca gasesti cui sa le dai da-le ca nu stiu cand o sa iau legatura cu ei sa aflu
poze si filmulete
povestea nasterii
lorellay spune:
aaa..si mai am niste ghetutze bune de diana..dar eu nu i le pot baga nicicum in picior si mi-e frica sa fortzez...ea are picior talvag.