LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (337)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Bine v-am regasit!
La multi ani fericiti si sanatosi tuturor copilasilor sarbatoriti in ultima vreme!
Eu am lipsit cam mult pt ca vreo 10 zile am avut PC-ul stricat, apoi o saptamana a plecat soacra in concediu si am fost f f prinsa cu treburi casnice si mancare.....si evident cu Tudor care ma solicita f mult...si acum sunt iar f ocupata pt la luni incep serviciul si tb sa las lucrurile in regula macar pt vreo 10 zile.

Azi tb sa merg la coafor, maine la manichiura soi pedichiura, in we sarbatorim baiatul si cumparam cadouri si de luni o iau de coada...eu abia astept insa bunica e putin stresata.

Tudor va ramane cu soacra mea si sunt sigura ca se vor impaca. El este f bine...cum il stiti...f ENERGIC, nevorbaret, pampersos si slabut! E sanatos, vesel si f incapatanat! Exercitiile cu olita si scosul pampersului au esuat...daca prima data nu a facut pe el vreo 3 ore pt ca "il uda pe Thomas" (i-am luat chilotei cu Thomas) a doua zi nu a mai tinut povestea...

Voi reveni cu povestiri mai tarziu....fug la coafor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Asaaa,am mai vazut-o pe scumpa de Adelina,pe papusica dulce Daria,atomicii cumetrei,fluturasul minunat Andrei,pe Yannisucu' l-am ratat,scolarita Sabinei
Sunt niste copilasi superbi!!!!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna tuturor.
vroiam sa zic legat de party, ca noi venim ca anul trecut cu tati si stefan.
la multi ani sarbatoritilor.
gabriela - sarei.
nana - dulce foc fluturasul....si tare faza cu pestele.
eu mai am ecusoanele de anul trecut.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Teo, Mihnutu e un frumos, iar voi langa el minunati!

Gabriela, imi pare tare rau ca trebuie sa ai neplacerile astea acum, se va rezolva totul cu siguranta, nu mai fi trista, te rog!Sarei si tie!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sofia Diana, Andreea si Vlad sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Celia, sa iti traiasca dulceata, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

La noi minunea cred ca e pe sfarsite, azi a plans ceva Andrei dimineata si am plecat cand inca plangea. Am sunat apoi si se linistise, si inteleg ca a fost ok toata ziua. Cand a ajuns Miss era deja la masa, langa Alex (da, Ana, conteaza enorm ca o are pe Alex acolo). Se pare ca a mancat bine si ca a fost ok toata ziua, doar dimineata a fost mai rau. Sa vedem cum va fi de maine, ca nu il mai duc eu. Oricum azi cand a vrut sa il ia soferul nu voia sa plece, a trebuit sa il duca Miss si sa il puna in masina.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Bine v-am regasit! scuze pt absenta dar am fost in concediu, si apoi la job a atmosfera uratica....
Vazut bb Yannis-un smecher, antonia-o scumpica si nu in ultimul rand micul andrei care si-a cam facut de cap la bran-un cuminte si haios!
Noi am fost la Paris (numai noi doi)unde a fost minunat, coplesitor de frumos, si apoi eu mama nebuna cu cei 2 copii +mama cu mana rupta (accident casnic cu tija +5 suruburi), in Matiz, plecand la Mamaia, unde a fost superb, cald si bine! De la Paris am achizitionat un aparat foto nu f scump, dar cat de cat 130 euro pe care Rares a binevoit sa-l arunce in nisip si dus a fost.....m-am suparat, dar asta e, nu e copilul de vina:)!
Luca e la gradi unde momentan e ok, fara incidente neplacute...rares cu bona!
nu am apucat sa descarc poze, dar...in curand pe marele ecrane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Draga Duamna Mihailescu, m-ai omorat cu pozele. Mihnea e un scump si a crescut muuult, sau cel putin mi se pare mie ca e foarte inalt. Ii sta bine si-n rosu, si-m albastru, si-n crem, si cu dungi si cu maimutzele. Dumneavoastra sunteti infloritoare si mai blonda (iti sta betooon), iar finalul a fost apoteotic. Mamaligoiul ala si ditai covata de branza m-au terminat. Mi-e foaaaameeee! Sa va fie de bine concediul. Se vede ca v-a priit. Uitasem ce frumoasa e privelistea de sus de la vile.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Legat de petrecere, sunteti minunate cum v-ati organizat. Luy, toate si toti din lume pentru initiativa si organizare. Incerc sa ajung si eu seara pe 16, insa nu pot garanta data fiind situatia la munca. Oricum daca ajung, voi fi cu Alex daca nu va deranjeaza. Aaa, apropos de party, cu siguranta voi veni si cu Alex, si cel mai probabil si cu tati.

Tot legat de party, voiam sa va recomand un suc natural de portocale delicios (www.savora.ro). L-am incercat si eu, este suc stors din portocale, fara pulpa, si copiii mei il adora. Ii cunosc si pe cei care il fabrica, daca va intereseaza putem sa luam pentru copii la petrecere (desigur si pentru adulti ar fi delicios).

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Va multumesc mult

Din pacate, nici azi nu a fost mai bine, educatoarea nu i-a mai spus mamei nimic, insa o prietena care are copilasul acolo,in grupa baby vecina, mi-a zis ca a vazut-o pe Sara f trista si plangea, felul 2 nu a mancat nici azi, deci si asta e semn ca nu se simte bine, pana acum manca f bine. Cand s-a dus prietena mea la ea, Sara a izbucnit in plans, probabil o asocia cu mine.In plus, si acasa comportamentul ei s-a schimbat, ma asteapta saracuta si cand ajung acasa spune ca ii e somn si sa mergem la nani, doar ca sa stea numai cu mine. Ma intristeaza tare situatia asta. Pentru ca desi ea nu pare, e de fapt foarte sensibila. In ultimele zile a mancat prost, lapte iar nu mai bea, acum nu le pun toate pe seama asta, dar nici linistita nu sint. Maine e prima zi de program lung, iar eu numai linistita nu sunt.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 21 +

Mergi la inceput