LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (337)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Adi, e bine ca are bunicii doar pentru ea. Si noi am procedat asa in primele saptamani, apoi am incercat sa ii tinem impreuna sa se obisnuiasca unul cu celalalt. La noi a fost greu, poate nu am fost eu prea priceputa cu acomodarea. Cat despre activitati, sa stii ca si eu tot pe recomandarile prietenilor ma bazez, chiar si acum pentru Alex. Aaa, si super idee de cadou. Si lui Andrei ii plac bucatarelile si se joaca fericit la oalele sora-sii.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
aandreea27 spune:
am o mica pauza de forumeala,cat se demachiaza andu
.apoi ma intreaba:mami cuat?(curat).azi am colorat si am spus ptr a mia oara poezia cu ga ga ga,preferata lui.am jucat si fotbal,in loc de gimnastica.acum imi pune melodii,eu sa dansez,el sa bata din palme
.chiar aveam nevoie de miscare,nu de alta dar taman am implinit 50 kg si trebuie sa mai dau jos vreo 2.
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 am o mica pauza de forumeala,cat se demachiaza andu andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007) |
Si dezideratul tau e 48 kile?

Inseamna ca trebuie sa-mi fac abonament la sala cu program prelungit...Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Gabi, pupicei multi Sarei sa-i treaca supararea si sa se duca din nou e cu drag la gradi
Rox, inteleg ca si azi a fost bine la gradi. Poate aveti noroc si acomodarea va fi facila. Eu cred totusi ca e important si ca Alex e prin preajma.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
aandreea27 spune:
ana,eu am doar 1.58,asa ca la mine orice kg in plus se vede dublu.
iar 48 de kg este greutatea mea dintotdeauna,insa de la un timp nu prea mai ajung la ea,iar daca ajung,nu ma tine prea mult.
slippers76 spune:
He, he... ce vremuri cand aveam si eu 48 kilograme... Tu macar ai ambitie si sanse sa mai ajungi inapoi la ele. La mine nici ambitie si nici sanse![]()
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
luy spune:
Buna seara !
Am intrat sa va mai zic de party, o sa fac maine un plan cu ce avem de rezolvat si vedem ce voluntari gasim.
Asa cum spunea Cecilia, va trebui sa precizati daca veniti insotite, ca sa stiu ce discut cu seful de restaurant despre meniu.
Am trimis PM lui Andries, o sa incerc maine sa vorbesc cu Madaliana (alehiam) si prisi, ca n-au mai intrat de ceva vreme pe aici.
Va rog sa trimiteti pe mailul comun cate o poza recenta a papanashului/dulcetei din dotare.
In principiu o sa fie nevoie de voluntari pt decorarea salii, adica pe 16 seara si voluntari pentru adus baloane cu heliu in dimineata respectiva. Ma gandesc ca vreti sa ne intalnim tot pe la ora 11...
Ma mai gandesc si mai scriu, astea mi-au venit in minte acum.
Mandarinutza zicea sa inchiriem un tobogan de-ala gonflabil, credeti ca ar fi ok ? ( adica sa nu se bata pe el, ca-s multi si probabil vor vrea toti odata ). Vrea cineva sa se intereseze daca exista pe undeva si cat ar costa ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Ca si anul trecut, vom amenaja un colt al micilor artisti
cu creioane colorate si planse de colorat.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
O sa fac ecusoane ca anul trecut, am pastrat modelul
, numai ca va trebui sa ma ajute cineva cu listatul pe o imprimanta color, eu am numai laser alb-negru la serviciu
( si acasa n-am deloc ).
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
slippers76 spune:
Luy, am eu imprimanta foto acasa. Trebuie doar sa verific daca e bun cartusul, ca n-am mai folosit-o demult. O scot maine, ca acum dorm piticii.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)