dr Catalin Haiduc (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

hello,
ti-am trimis pe PM ce am primit si eu!

am si eu o intrebare. cat costa consultatia la medical city ca m-a chemat acolo data viitoare si vreau sa onorez ca sa il pot intreba tot ce am chef.

Mami de (28.10.2008) si bb2 5+

stiu ca si asta e important ... ce vroiam sa spun este ca senzatia este ca nu se mai discuta nik altceva
La medicalcity am platit de la 60 de lei pana la 250... depinde in ce a constat consultatia. Asa ca daca stii ce urmeaza, poti suna direct la receptie si iti spun fetele de la programari preturile.
Te-am 'zarit' la odiseea de novdec 2010, unde nostalgia m-a facut sa bag un ochi, sarcina usoara iti doresc

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

multumesc mult
eu am dat pt eco 4D - urmarire sarcina 205 ron la medical city. Pt morfologie primul trimestru e parca 400 ron.
Oricum difera f mult in functie de ce iti face, insa in principiu cam 200 ron iti ia sa-ti faca o eco mica si sa stea de vorba cu tine. crede-ma ca oriunde costa cam tot pe acolo, deci e ok, macar are timp de tine.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

M-a trimis sa fac dublu test la "citogenomics" (asa se intelege pe biletul de la el) dar pe net nu am gasit absolut nimic despre ei. Am doar o adresa dar nu si un telefon. Aveti idee ? Help !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:

M-a trimis sa fac dublu test la "citogenomics" (asa se intelege pe biletul de la el) dar pe net nu am gasit absolut nimic despre ei. Am doar o adresa dar nu si un telefon. Aveti idee ? Help !

ai facut dublu test la Dr Haiduc si dupa aia te-a trimis la citogenomics? de ce?

Mergi la inceput

nu... m-a trimis la ei sa fac testul. i-am gasit intre timp. nu ii cheama citgenomics cum mi-a scris el pe bilet ci citogenimic... merci.

Mami de (28.10.2008) si bb2 6+

Mergi la inceput

Citat:

nu... m-a trimis la ei sa fac testul. i-am gasit intre timp. nu ii cheama citgenomics cum mi-a scris el pe bilet ci citogenimic... merci.

Alinushca, ti-ai facut bitestul acolo? cum a iesit?
a costat mult? la medical city e 220 lei, trebuie sa il fac si eu saptamana viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

gravidutelor si mamicilor, nu va place nimic de la bazar sau nu vreti sa "vindeti" ceva ?

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral

toti banutii vor merge pt copii bolnavi, bebelusi ca si ai nostri iar tu te vei alege cu lucruri f ieftine pt tine si bb, f frumoase, unele de firma ff buna.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

ionela inca nu l-am facut. mai am nitel pana la 10 saptamani. mi-au zis doar sa ma programez cu o saptamana inainte si nu au vrut sa imi zica cat costa.... nu stiu ce sa zic... sper sa nu coste mult... in nici un caz 2 milioane...pentru ca la Synevo este 99 de lei si mi s-ar parea stupid sa fie 2 milioane ... mai ales ca Synevo sunt in principiu de incredere pe cand de astia nu a auzit nimieni...

Mergi la inceput

alinushca, ti-am trimis pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetelor sunt o mamica fericita care a nascut cu Dr Catalin in 2006, de fapt eu am si deschis acest topic pt ca am fost atat de multumita de el de am vrut sa mai beneficieze si alte gravidute.
De scris nu am mai scris pt ca nu mai stiu nimic de atunci de dansul, dar cu ajutorul celor ce postati voi aici mai aflu si eu una alta asa ca spor la treaba nu va zgarciti la scris ca eu va urmaresc.

Mergi la inceput