dr Catalin Haiduc (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dizica spune:

Buna mamici, nu mai este nimeni pe forum?
Mai devreme v-am spus ca eu pot naste numai prin cezariana - cel putin asa mi-au spus alti 3 doctori, din cauza ca am deja o cezariana verticala de la nasterea anterioara.
Stie cineva daca dl. dr. este de alta parere? Mai este cineva ca si mine? Ce v-a spus dr.
Eu inca nu am ajuns la el, dar ma pregatesc sufleteste sa mai incerc din nou sa am bebe incepand cu luna urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

eu am nascut gata cu ceza la Braila si baiatul mic tot cu ceza la Filantropia cu dr.H. Nu se pune problema ca nu e de acord numai ca, dcaa vrei sa nasti natural te sustine (in limita rezervelor medicale). La Filantropia, la camera de garda e nebunie (si e de asteptat...) asa ca nu ai conditii pentru discutii amanuntite. Asta e avantajul cabinetelor cu plata: ai acele 15-20minute dedicate. Cat despre banuti, asta sa fie ultima grija...sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_laurica spune:

buna,imi poate trimite si mie cineva preturile la nastere va rog am mai trimis un mes dar nu ma bagat nimeni in seamamultumesc

Mergi la inceput

Imi trimite si mie cineva preturile va rog frumos. Fina mea trebuie sa nasca in aprilie acolo. Multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenytta spune:

Va rog mult inca o data feteleor sa-mi dati si mie pe email sau pm tarifele pentru nastere, ca mai avem doar cateva zile si inca nu stiu cu cat sa ma pregatesc!

Multumesc!

Mergi la inceput

Multumesc dianuzza pentru PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fetelor, cam mare agitatia cu tarifele astea....

nasterea la Filantropia este moca , iar "tarifele" sunt in functie de buzunarul fiecaruia. La ce doctor este Haiduc, sa fiti convinse ca nu se va uita nici stramb la o pacienta care ii da 'putin', nici extaziat la una care da 'mult'... In rest fiecare cum poate, cum il tine buzunarul. In plus depinde si cum e nasterea, cat dureaza travaliul, cat sta doctorul cu voi...

Mi se pare ca usor-usor subiectul asta se transforma in "Cat costa nasterea cu Dr. Haiduc"

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

de acord cu tine, si totusi pentru cineva care poate calca in spital prima data sunt unformatii foarte utile in functie de care isi pot ajusta buzunarl propriu. mie una mi-au folosit "scorurile" trimise de fete ca sa imi stabilesc cat voi da si pentru ce, si asta desi mai am o nastere recenta dar in alt spital.

Mami de (28.10.2008) si bb2 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Deja sunt atatea solicitari insa tare as vrea sa primesc si eu tarifele

Oricum, imi doresc cel mai mult sa ajung la momentul nastere indiferent de tarife si sa fie bebe sanatos. Eu sunt programata deDr Haiduc la Dr Veduta pentru amniocenteze si imi este atat de frica si de operatiunea in sine si de rezultat incat parca mi se pare atat de indepartat momentul nastere.
Ce va pot spune si eu de dr Haiduc este ca s-a implicat atat de mult in sarcina mea, m-a chemat sa-mi explice exact ce inseamna amnio, ce riscuri si ce beneficii am, un adevarat profesionist. Mi-a programat inclusiv amnio si apoi m-a sunat. Mi s-a parut incredibil.

Sa dea Dumnezeu sa avem bebei sanatosi.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

hello,
ti-am trimis pe PM ce am primit si eu!

am si eu o intrebare. cat costa consultatia la medical city ca m-a chemat acolo data viitoare si vreau sa onorez ca sa il pot intreba tot ce am chef.

Mami de (28.10.2008) si bb2 5+

Mergi la inceput