dr Catalin Haiduc (2)
Raspunsuri - Pagina 19
_walpurgis spune:
alinushca, ti-am trimis un email cu tarife. Sper sa il primesti.
Am incercat sa iti trimit PM, dar se pare ca nu ai setat din profil sa poti primi mesaje private.
_walpurgis spune:
dianuzza... de asemenea, am incercat sa iti trimit dar nu poti primi PM si nici adresa de email nu am gasit.
www.justmommies.com/tickers/pic/baby_due/23548/" border="0">
alinushca spune:
walpurgis, merci f mult. am primit pe mail. adevarul e ca aveam inboxul plin si de aia nu puteam primi. mi-am dat seama dup-aia si am sters mesajele. m-am lamurit cum este. merci inca o data!
Mami de (28.10.2008) si 4+
dianuzza spune:
Buna fetelor,
Pe PM nu stiu dc nu merge ca doar l-am activat odata. Incerc ca rezolv problema, pana una alta adresa mea de mail este lady_dianaa@yahoo.com, daca sunteti dragute alinushka sau walpurgis sa-mi trimiteti si mie.
Va pup
alinushca spune:
dianuzza, exact ce mi-ai trimis tu mie am primit si eu pe PM. m-am lamurit cam care e treaba. acu' numa sper sa ajungem cu bine pana la momentul ala
santate tuturor!
Mami de (28.10.2008) si 4+
Silvy_silvy spune:
Buna fetelor, am si eu o mica nelamurire in privinta dr haiduc: sunt in sapt 12 de sarcina, am fost la dl dr Haiduc de doua ori pana acum,la Filantropia, dar ceea ce m-a mirat este ca de fiecare data m-a vazut doar la camera de garda... va dati seama:agitatie ... aglomeratie, parca totul a fost pe fuga ... mi-e teama sa nu fie asa de fiecare data (oare nu are si cabinet in cadrul spitalului ).
Oare ar fi mai bine sa ma duc la el la Medical City sau la Euroclinic, sigur ar avea mai mult timp pentru mine si bebe acolo ... off, va rog mult ajutati-ma si pe mine cu o idee, ati fost vreuna la Filantropia, cum a decurs consultia ?
Nu vreau sa trag concluzii pripite, poate totusi data viitoare va avea mai mult timp pentru noi ... imi pare rau, am stat prea putin de vorba cu dansul despre sarcina, despre bebe, si, asa cum orice viitoare mamica doreste, doresc si eu sa inteleg, sa stiu mai multe despre bebe, sa aiba doctorul nostru timp de noi ... Off cred ca m-am cam lungit , sper sa ma fi inteles .. va rog, dati-mi un sfat, o parere.
Va multumesc foarte mult.
dianuzza spune:
Alinushca, credeam ca au aparut si alte pareri despre tarife sau ca s-au schimbat intre timp, am rog....pana la urma fiecare da cat are...mai mult sau mai putin.
Silvy_silvy eu la inceputul sarcinii am mers la Euroclinic, si el prefera sa ne vedem acolo, cu toate ca specificasem faptul ca voi naste la Filantropia. In ultimul timp ne-am vazut la Filantropia si tin sa-ti spun ca am avut o data o problema si am mers la el la camera de garda la Filantropia si cred ca am vb intr-una timp de 5 min, insa el m-a ascultat cu calm pana la sf, dupa care mi-a spus ce treb sa fac. Cred ca la inceput cu toate ne asteptam sa ne ducem la doctor si sa ni se spuna absolut tot de la A la Z, numai ca fiecare sarcina si femeie e unica cu problemele ei.... Ma rog :) ceea ce vroiam defapt sa spun este ca, daca ai intrebari, spunele si sunt sigura ca iti va raspunde la toate.Cel putin in cazul meu asa a fost.
Acum depinde de fiecare ce asteptari are de la Dr.
_walpurgis spune:
In cazul meu, prefera sa vin la Medical City. Am vrut sa merg prima data tot la Filantropia, dar am primit sfatul sa merg direct la una din clinicile private cu care colaboreaza tocmai pentru a avea mai mult timp la dispozitie. Motivul este tocmai faptul ca la Filantropia nu prea are timp si conditii pentru o conversatie linistita...
Ai putea sa te programezi data viitoare direct la Euroclinic sau la Medical City si sa discuti cu el apoi unde prefera sa mergi in continuare la consultatie (in cazul meu asa a fost).
In orice caz, nu trebuie sa iti faci probleme ca nu iti acorda atentie - nu trateaza niciodata superficial ceea ce o pacienta ii spune.
Multa bafta si nu iti face griji, esti pe maini bune!
cu Sabina
DPN 11-05-2010
Silvy_silvy spune:
Multumesc mult dianuzza si walpurgis ! M-am mai linistit ! O sa vorbesc cu dr. H, data viitoare cand ma voi mai duce la el ( dupa Paste) si o sa ii cer parerea, unde crede ca e mai bine sa ma consulte. El m-a intrebat la inceput unde prefer sa vin, si i-am spus ca la Filantropia, (pt ce e la 5 min de serviciul meu), dar nu ma asteptam sa fie asa agitatie acolo.
Multumesc inca o data de ajutor !
dizica spune:
Buna mamici sa fiti sanatoase si voi si bb vostri.
Ma alatur si eu acestui forum in speranta ca in sfarsit poate dau de un doctor bun. Din pacate eu tocmai am pierdut o sarcina pe 4 martie iar acum imi doresc sa-mi schimb medicul si sa incep o serie de analize.
Am inceput sa citesc despre dr. pe cele doua topicuri deschise dar inca nu am terminat !!!
Din experientele voastre cum se poarta dl. dr. daca o sa ma duc sa ma vada la Euroclinic (am asigurare eureko) si o sa vreau sa nasc totusi la Filantropia.
Cum se comporta la Euroclinic este rabdator cu "piticii de pe creier" ale mamicilor? Este un bun diagnostician?
As dori sa stiu si eu ce preturi se practica la Filantropia pentru cezariana. Eu numai asa pot naste