Abdomen extra-plat (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Acuma sa ma plang nitel....astept intariri de la gasca asta super
:-)

As vrea un concediu undeva la munte sa dorm mult, sa ma plimb, sa citesc, sa ma uit ca o tampa in zare si sa nu-mi treaca nimic prin cap:-)
Aseara de exemplu am avut o pasa proasta...m-a lovit ca un traznet ideea ca eu de fapt nu sunt buna la nimic. Cu adevarat buna! Ma descurc in cateva domenii dar cu adevarat buna nu sunt. Nu sunt o mama grozava, o frumusete, o sotie super, un antrenor genial, o bucatareasa perfecta, o prietena tare, o sora/fiica de laudat...sunt mediocra si-mi ascund bine defectele/lipsurile/handicapurile(: Ce seara cu revelatii am avut! Imi venea sa ma culc si sa dorm vreo trei zile, poate ies din pasa asta. Si m-am culcat si am visat ca ma indragostesc de un extraterestru!Era simpatic si parea uman, nu-mi amintesc fata lui insa stiu ca tare mi-a placut de el.
Concluzia mea: sunt dusa rau cu pluta si ciclu ma prosteste. Bine ca mi-a trecut.
Azi parca par mai buna:-)

Voi cum va vedeti? De unde va vine increderea in fortele proprii?
Recunosc ca parintii mei nu au fost foarte diplomati sau atenti, dar incerc sa nu le gasesc nicio vina. Au facut ce au putut. Insa tare mi-ar place sa ma plac mai mult, sa ma plac cu adevarat.

Stiu ca nu aici este locul acestor intrebari insa de voi ma simt apropiata...daca as deschide un topic nou probabil as primi niste mesaje/rosii/posete prea dure pt mintea mea dusa:-)

he he...astia sint hormonii vorbind, nu tu
cum sa nu fii buna la nimic? fara tine n-am mai fi nici noi aici pe baricade, muncind de zor sa dobandim brate "a la Deus"...de cite ori bag o prajiturica in gura, ma gindesc la tine...cum oi fi putind sa te abtii de la torturile oferite de soacra-ta?
eu sint viteaza cita vreme nu vad zahar in fata ochilor, cind le-am mirosit, s-a terminat :) trebuie macar sa le gust. aici mai am de luptat.

si puiutul ala frumos al cui e? cine o sa aiba cel mai frumos baiat din cartier dupa care or sa alerge toate fatucile?

rar ma mai loveste si pe mine cite o pasa din asta dar noroc ca ma tine putin.

e greu sa "te placi cu adevarat"...toti avem defecte si se pare ca noi insine ni le vedem cel mai tare...eu prefer sa pun accentul pe ceea ce imi place la mine si sa ignor partea mai putin grozava
cred ca de-aia zice lumea ca sint narcisista...nu ma intereseaza, eu sa fiu fericita

La mine e important sa fac tot timpul ceva nou cu corpul / creierul meu. De pilda sa fac un sport nou (cum imi propusesem boxul si inca n-am ajuns) sau cind m-am apucat de yoga si am ajuns sa stau in cap ori sa citesc o carte noua care imi deschide orizonturi noi intr-un domeniu, sa mesteresc ceva ce credeam eu ca e greu taaaare si cind ma apuc vad ca e mai simplu de cit credeam...toate astea imi dau senzatia ca sint "speciala", in mintea mea desigur ...ceea ce e suficient.

Faptul ca ai inteles si practici regulile de sanatate cu atita temeinicie, inseamna ca esti speciala Uita-te numai pe forumul asta cite femei se chinuie sa afle si sa faca ceea ce pentru tine e a doua natura

E adevarat ca PMS-ul sucks, eu zic sa ne bucuram cita vreme il mai avem (adika nu sintem inca la menopauza!!)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

TE PUP, MULTUMESC DE GANDURILE BUNE SI DE IMBARBATARE! ai dreptate!
Adevaru-i ca toata viata m-am autoeducat - ai mei nu prea au putut sa ma ajute la acest capitol .... stiu, ca stiu multe din multe domenii... asa cum ai spus ar trebui sa fiu mai narcisista!

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ne-a apucat pe toate pms-ul? pe mine ma tine o saptamana. dar n-am nervi si nici depresii, numa' ca nu-mi pot desclesta gura sa vorbesc. la mine se manifesta printr-o introvertire maxima. singura copila mea e exceptia de la regula, cu ea sunt normala.

Lumi, imi place mult camera de zi, e foarte frumoasa si moderna. dom'le, la noi nu se gaseste mobila dintr-asta originala asa? sau nu stiu eu unde sa ma uit?

Allure, Ionica si Caro, sa va priasca drumurile si sa fie cu succes. Deus, tu esti stanca si nadejdea pe-aici, lasa disperarile pentru noi. :-))

care decat ca ma duc inapoi in carapace pana-mi revine logoreea. sport fac, dar cu incetinitorul, ca mi s-a introvertit si corpul. :-))

rugati-va si pentru mine JOIA asta, va rog mult. mi se schimba destinul la drum de dimineata, intr-o meeting de afaceri. adica sper sa mi se schimbe, ca tocmai acum m-au pocnit tacerile, cand ar trebui sa melitez cu spor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita

ne-a apucat pe toate pms-ul? pe mine ma tine o saptamana. dar n-am nervi si nici depresii, numa' ca nu-mi pot desclesta gura sa vorbesc. la mine se manifesta printr-o introvertire maxima. singura copila mea e exceptia de la regula, cu ea sunt normala.

Lumi, imi place mult camera de zi, e foarte frumoasa si moderna. dom'le, la noi nu se gaseste mobila dintr-asta originala asa? sau nu stiu eu unde sa ma uit?

Allure, Ionica si Caro, sa va priasca drumurile si sa fie cu succes. Deus, tu esti stanca si nadejdea pe-aici, lasa disperarile pentru noi. :-))

care decat ca ma duc inapoi in carapace pana-mi revine logoreea. sport fac, dar cu incetinitorul, ca mi s-a introvertit si corpul. :-))

rugati-va si pentru mine JOIA asta, va rog mult. mi se schimba destinul la drum de dimineata, intr-o meeting de afaceri. adica sper sa mi se schimbe, ca tocmai acum m-au pocnit tacerile, cand ar trebui sa melitez cu spor.

nimic

Lume noua:-)
joi ai spus? asa o sa facem! nu uita Poti orice!iti tinem pumnii sa fie totul asa cum iti doresti

La Cluj ninge si este un frig de nu-ti vine sa te dai jos din pat...imi fac un suc mare energizant si la treaba cu mine

Va

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata' fetelor..adica buna ziua

foarte frig si la timisoara..am racit cobza, dar una peste alta is bucuroasa ca am reusit sa ajung sa imi platesc scoala, ca tre' sa vina tv-ul din clipa in clipa si ca s-ar putea sa aduca astia si dormitorul azi

momentan imi beau cafeluta si apoi ma vad eu ce fac..probabil o sa stau toata ziua sa admir tv-ul si sa citesc instructiunile ca sigur imi prind urechile in telecomanda aia a lui..daca ar sti sa streaga si praful si parchetul ar fi perfect..oricum azi ma mai relaxez si eu ca e sarbatoare

o zi de 5 stele va doresc fetele

conchita iti tin pumnii maine sa iti iasa totul asa cum iti doresti tu, pentru ca meriti...toate meritam

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

yupiiii a venit lcd ul..e atat de mare..vai abia astept sa vina al meu sa il instalam...deja mi-am facut plinul cu filme in bluray..sa vezi distractie pe mine in seara asta...mai fain ca la cinema o sa fie in living ul meu..

a iesit si soarele la timisoara

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Conchita , multa bafta cu meetingul de afaceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Fetelor, nu uitati de diferentele de fus orar cind ii tineti Conchitei pumnii
Bafta multa si de la mine!

Luminita, super apartamentul! Sa fiti sanatosi si fericiti in el!

Ma duc si eu in treburile mele acum...Primul pe lista: sportul. Daca pe asta l-am dat gata la prima ora, restul vine de la sine.

Zi buna tuturor!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Hai ca am mai venit de m-am rupt, am avut o zi infernala ieri si greul nici n-a inceput... In fine, asa e cand vrei sa ai si cariera, si familie si tot!

Maine plec iar si ma intorc lunea cealalta. Nu m-as mira sa vin acasa sa-mi gasesc barbatul cu alta, ca la cat am plecat in ultima vreme, nici n-ar fi de acuzat

Da, mi-am comandat Slim in 6 si cand vad success stories alea de acolo, imi vine sa ma urc in avion sa mi-l aduc singura numai sa vina odata. Anyways, cum am zis ar trebui sa soseasca in max o luna, ma apuc instant de el si in 6 sapt (pana la Craciun adica) trebuie sa fiu semi-zana.

Ziua mea e candva in ianuarie, fac 35 de ani (wow, creapy) si mi-am promis sa fiu cea mai cea din viata mea. Mai fac inca ceva (secret, pt suflet) pt mine in timpul asta, asa ca sigur-sigur voi fi cea mai grozava, sau cel putin asa ma voi vedea, de ziua mea.

Plec si mai vin luni. Nu va suparati pe mine, da' chiar nu pot mai des.

Va pup pe toate si hai sa lasam depresiile, stiu ca-i greu, frig (pt multe dintre noi), dar da-o naibii de treaba, ca sunt tragedii asa de mari care ne-ar putea lovi! Noi stam inca bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io nu'st depresata in general, doar cand ma urc pe cantar ma apuca ciuda nu depresia neaparat:) ce e Slim in 6, vreau si eu un link.

Mergi la inceput

buna seara!

raportez o zi buna:-) si o seara buna cu un pahar de vin rosu alaturi!
azi am mancat supa de rasol de vita cu legume - natur fara ingroseala sau altele, friptura de curcan si doua oua cu putin cas(rosie si castravete)
acuma seara mi-am facut un suc urias din struguri, gref rosu si portocale
sport usurel dar bine:-)

Tinem pumnii toata ziua de joi sa fim sigure ca nimerim exact:-)

Va pup si va doresc clipe minunate alaturi de cei dragi!

www.de-azi.ro

Mergi la inceput