Abdomen extra-plat (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Deus spune:
buna dragi doamne!
ce mai faceti?
eu ma urc imediat pe banda si sper sa fac 6 km
am mancat azi: doua oua moi, 1 cons. de peste si o rosie+castravete+ardei
va
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
Deus spune:
Buna dimineata! ploua si este frig...brrrr....
Voi ce mai faceti? Chiar daca nu facem sport mai putem sa tragem cate o brafa pe aici?
Va pup si va doresc o zi buna, cu sport si mancare light:-)
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
z333 spune:
salutare extraplatelor..si la timisoara e frig, ploua si bate un vant turbat..nici nu am dormit azi noapte din cauza vantului, ca s-au spart niste geamuri la fabrica din fata noastra, plus ca a trebuit la 5 dim sa ies pe terasa sa iau tot ce era pe acolo sa le bag in casa ca mi le lua vantul..mi-a venit si ciclul, am si racit..ma simt ca o paparuda..mi s-a stricat si masina de spalat cand am transportat-o..acu' tre sa vina cineva sa vada ce draci are..alti bani, alta distractie
oricum ideea e ca m-am mai linistit si eu..tare stresata si contra timp am fost saptamanile astea..living-ul e cam gata, mai lipseste tv-ul care vine maine, perdeaua si biroul olteanului
dormitorul l-am facut pe comanda, imi vine joi(poate chiar maine, doamne ajuta)
bucataria mai dureaza o sapt si ceva..c'est la vie..deja ne-am obisnuit sa folosim masina de spalat pe post de masa
sport fetele mele nu am facut, nu am avut nici timp, nici chef..de mancat total aiurea, groaznic pot spune..la ore foarte tarzii, f multa paine(nu stiu cum m-am prostit asa, ca painea nu e preferata mea..dar tot a luat al meu paine cu cartofi din real, tot timpul calda si aburinda si am cedat)..important e ca nu am pus pe mine..adica am pus cateva sute de grame, dar astea le dau jos imediat
Deus si eu am trecut printr-o stare similara cu a ta..cred ca toate innebunim in perioada ciclului..azi sunt mai linistita, dar ieri si duminica am fost ca o turbata, cand f nervoasa, cand intr-o stare de depresie de imi venea sa ma dau cu capul de pereti..nu stiu ce-i cu mine, deja incep sa urasc perioada asta tampita din luna..si mai rau este ca stresez si oamenii din jurul meu,ii incarc negativ...
dar sa va pun si niste poze..nu e cine stie ce, ca inca e saracacios in mobilier, dar eu sunt mandra ..ma intelegeti voi
http://picasaweb.google.com/jasmine24/ApartamentulNostruMomentanSemiMobilatD#
in weekend o sa fac poze mai multe, ca o sa am si dormitorul si o sa luam si perdelele..abia astept..de covoare nu o sa mai avem bani luna asta, ca ne-am intins cam mult cu cheltuiala...olteanul meu e cu capul, a comandat un tv de 36 de mil..pfuuuu..daca aud ai nostri parinti cred o iau razna..acuma astept si eu sa vina maine sa vad ce mare minune de tv e ala, ca el e tare incantat...eu cand am vrut sa imi iau un covoras la baie cu 50 de lei a zis ca ooooooooo scump dom'le, da-l dracu de covor ca poti sa iei altul mai ieftin, dar el ca da atatia bani pe tv nu e probl...in continuare dupa cum vedeti suntem stan si bran, tot ne ciondanim..eu ptr covorul ala de baie nu am mai vb 2 ore cu el..dar tot mi-l iau, chiar daca e prea pretentios el ptr baie, eu il iau..o sa vada el olteanul ca nu ii merge cu mine
va las mai fetelor, ca tre' sa apara asta cu masina de spalat, pe urma tre sa merg la scoala sa imi platesc taxa...mi-e groaza sa ies afara pe asa vreme, dar nu am de ales
v-am pupat
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
ionica spune:
Buna dimineata sportivelor,
Deus ,la noi este frig si ploua de 2 lunidar ne-am obisnuit !
Vreau sa va spun ca sunt mai mult decat mandra de mine ,luna septembrie si octombrie pana in prezent am facut aproape zilnic sport ;cardio si forta.
Nu-mi vine sa cred ochilor,am dat jos o talie ,in sfarsit pot si eu sa ma imbrac mai sexy ,chiar cu haine de dinainte de a ramane insarcinata.
E cert ca mai este de lucru dar rezultatele au inceput sa apara si ma simt minunat de bine in pielea mea!
Vineri seara am iesit cu sotul si am pus o rochita pe care mi-am luat-o saptamana trecuta stil victorianm-am simtit super sexy si dorita de sotul meu,nu se mai pune privirea barbatilor din jurul meu care le sclipea ochii ca margelutele la vedrea unie femei imbracata in rochie(majoritatea fiind in pantaloni).
Se pare ca pana in decembrie cand vom pleca in vacanta in Mauritius voi putea purta din nou un bikini sexy.
Ce-i drept nu prea mai am timp sa intru pe net deoarece fac sala dimineata iar dupa-amiaza sunt cu fetele mele la joaca.
pupici si inca o data MULTUMESC!
Deus spune:
LUMI - SUPER APARTAMENTUL, foarte modern si totul este nou!!! ce-mi plac noutatile prin casa, toata ziua as schimba ceva:-)
Putem odata pe luna sa schimbam numele topicului in "nebunele in actiune"...
ionica- bravo! suntem mandre de tine, vrem poze din vacanta!
www.de-azi.ro
carolinah spune:
Salutare,
se intoarce oaia ratacita.
Am fost in delegatii prin Europa asta mare de joi pana azi, si joi plec iar! Cred ca ma da barbatul afara din casa...
Sport nimic, de miercurea trecuta, parca... Insa am umblat mult cat am fost plecata, ca am plimbat clienti, n-am stat pe fund in sali de meeting, asa ca pot spune ca am facut sport zilnic, mai putin ieri.
Mi-am comandat pana la urma Slim in 6 de pe beachbody.com (Allure NB) si astept sa vina, ca a fost f complicat, insa cred ca eu ajunge in max o luna si abia astept.
Pana atunci, trag seara asta o tura de TaeBi si om mai vedea.
Sunt sugarfree, mai putin sambata, asa ca e bine.
Gata plec ca am meeting cu echipele mele, ca nu ne-am vazut de o saptamana, da' mai vin.
z333 spune:
deus..sar'na
abia astept si eu sa termin cu mobilatul..cred ca o sa iasa frumos..acum a venit si tipul de la service si mi-a reparat masina de spalat..m-a laudat si el cu living-ul, a zis ca foarte frumos le-am asortat..i-a placut canapeaua la nebunie
acuma ma apuc sa imi curat cuierul de praf si sa bag incaltamintea in el si apoi ca tot am masina de spalat iar, bag o tura la spalat
v=am pupat gagici
in continuare la noi e f frig si o furtuna tare tampita..mi se misca si balustrada de la terasa cand vine cate o rafala de aia puternica..nu am avut nici curent vreo ora jum
gata, ma bag la treaba ca parca vad ca raman iar fara curent
"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks
Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#
Allure spune:
salutare!
weekendul asta am fost plecata la Montreal, nu am avut timp sa scriu, nu am facut sport deloc ma simt anchilozata iar de mincat ce sa mai zic...a fost Thanksgiving, au fost prajituri la masa...am cam sarit calu'. De azi ma corectez.
Sint contra cronometru, asa ca ma apuc repede sa-mi bag sportul mult asteptat dupa care fug la servici. Vorbim mai irziu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Acuma sa ma plang nitel....astept intariri de la gasca asta super :-) As vrea un concediu undeva la munte sa dorm mult, sa ma plimb, sa citesc, sa ma uit ca o tampa in zare si sa nu-mi treaca nimic prin cap:-) Aseara de exemplu am avut o pasa proasta...m-a lovit ca un traznet ideea ca eu de fapt nu sunt buna la nimic. Cu adevarat buna! Ma descurc in cateva domenii dar cu adevarat buna nu sunt. Nu sunt o mama grozava, o frumusete, o sotie super, un antrenor genial, o bucatareasa perfecta, o prietena tare, o sora/fiica de laudat...sunt mediocra si-mi ascund bine defectele/lipsurile/handicapurile(: Ce seara cu revelatii am avut! Imi venea sa ma culc si sa dorm vreo trei zile, poate ies din pasa asta. Si m-am culcat si am visat ca ma indragostesc de un extraterestru!Era simpatic si parea uman, nu-mi amintesc fata lui insa stiu ca tare mi-a placut de el. Concluzia mea: sunt dusa rau cu pluta si ciclu ma prosteste. Bine ca mi-a trecut. Azi parca par mai buna:-) Voi cum va vedeti? De unde va vine increderea in fortele proprii? Recunosc ca parintii mei nu au fost foarte diplomati sau atenti, dar incerc sa nu le gasesc nicio vina. Au facut ce au putut. Insa tare mi-ar place sa ma plac mai mult, sa ma plac cu adevarat. Stiu ca nu aici este locul acestor intrebari insa de voi ma simt apropiata...daca as deschide un topic nou probabil as primi niste mesaje/rosii/posete prea dure pt mintea mea dusa:-) |
he he...astia sint hormonii vorbind, nu tu
cum sa nu fii buna la nimic? fara tine n-am mai fi nici noi aici pe baricade, muncind de zor sa dobandim brate "a la Deus"...de cite ori bag o prajiturica in gura, ma gindesc la tine...cum oi fi putind sa te abtii de la torturile oferite de soacra-ta?
eu sint viteaza cita vreme nu vad zahar in fata ochilor, cind le-am mirosit, s-a terminat :) trebuie macar sa le gust. aici mai am de luptat.
si puiutul ala frumos al cui e? cine o sa aiba cel mai frumos baiat din cartier dupa care or sa alerge toate fatucile?
rar ma mai loveste si pe mine cite o pasa din asta dar noroc ca ma tine putin.
e greu sa "te placi cu adevarat"...toti avem defecte si se pare ca noi insine ni le vedem cel mai tare...eu prefer sa pun accentul pe ceea ce imi place la mine si sa ignor partea mai putin grozava
cred ca de-aia zice lumea ca sint narcisista...nu ma intereseaza, eu sa fiu fericita
La mine e important sa fac tot timpul ceva nou cu corpul / creierul meu. De pilda sa fac un sport nou (cum imi propusesem boxul si inca n-am ajuns) sau cind m-am apucat de yoga si am ajuns sa stau in cap ori sa citesc o carte noua care imi deschide orizonturi noi intr-un domeniu, sa mesteresc ceva ce credeam eu ca e greu taaaare si cind ma apuc vad ca e mai simplu de cit credeam...toate astea imi dau senzatia ca sint "speciala", in mintea mea desigur ...ceea ce e suficient.
Faptul ca ai inteles si practici regulile de sanatate cu atita temeinicie, inseamna ca esti speciala Uita-te numai pe forumul asta cite femei se chinuie sa afle si sa faca ceea ce pentru tine e a doua natura
E adevarat ca PMS-ul sucks, eu zic sa ne bucuram cita vreme il mai avem (adika nu sintem inca la menopauza!!)
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Allure spune:
ionica, felicitari!
tine-o tot asa!
Caro, ma bucur ca ti-ai luat Slim'n6...sa-mi spui si mie cum e, poate mi-l iau si eu, cine stie?
Conchita, we miss u!