Gravidutze si mamici de Cluj -136-

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Antoni-am reusit sa intru
in care album gaesc pozele?
mersi

Mami de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Katiapam-cand ai timp sa-mi scriii daca ai reusit.

Le-as pune in alta parte dar cu webshots de prea multe ori m-am enervat.Daca nu, poate va trimit care vreti pe mess?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

in albumul mamici si ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Antoni-cred ca e pus pe privat albumul acesta ca la login asa zicea ca e privat
celelalte le gasec toate
ai poze f frumoase

Mami de Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

meli foarte frumoase poicile
poti sa le pui pe picasa ca merg mai repede si apoi le putem descarca si noi, eu am incercat pe hi5 dar nu se salveaza ns de ce

am fost la dr cu copilasi , amandoi sut ok insa ns ce sa zic Iulia cand plange e cam ragusita, ea deobicei are un plans tare iar acum nu ...poate e ceva trecator
acum ma mulg si ii dau din sticluta deoarece se joaca la alaptat tot baga titi in gurita si o lasa , iar asa nu poate sa se odihneasca

offff sunt asa se obosita , acuma l-am pus pe dRGAOS la culkare astept sa adoarma iar apoi ma intind si eu sa imi revin putin

alex am avut si noi problema asta doar 2 zile iar apoi i-a trecut , mai zice si acum cand se da tati de la volan ca vrea in fata dar in rest nu avem treaba cu el
cu toate ca are centura de siguranta noi nu l-am legat niciodata in scaunel , nu mi-a placut insa ca protectie el are o aparatoare in fata, o bara cum ar veni care il protejeaza in caz de ceva

va sarut

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Raluca!!!Sa fi sanatosa si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Ingeras mic,mami,tati si Bea nu te vor uita niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI, RALUCA!

IOANA - Sper ca esti bine, mami! Sa stii ca mi-au lipsit entuziasmul si buna ta dispozitie! Un pentru Patrick cel cuminte si obisnuit cu gradi.

ELENA - imi cer scuze ca nu prea am reusit sa fac fotografii, ca eram tot timpul cu privirea spre Daria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

uf mai fetelor, S tuseste in continuare..asa nu-mi place. azi ne-au zis cei de la cresa ca ar fi bine sa nu-l mai ducem vreo 2 zile..:(
abia astept sa il vad diseara.

ehehe..pas mare astazi..am condus pana la Huedin! :):):) bine, cu 2 colege in masina, care mai de care, frana, baga a 3a, semnalizeaza, baga-te..etc etc :)

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - Am o prietena a carei fetita este cu 2 luni mai mare decat Daria si o leaga in spate cu centura de mijloc.Spunea ca sta foarte bine asa.Din cate stiu fetei ii place tare mult sa mearga cu masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

A dormit azi Patrick la cresa pt prima data. Cica a adormit mai greu si a dormit 1 ora si vreo 10 min. Si el e obisnuit sa adoarma cu sticluta cu lapte. mi-a fost teama ca nu va putea adormi, dar ce sa faca... daca toti dormeau.

Cica 2 zile sa mergem pe la 2 jumate dupa el, sa fim pe faza daca se trezeste. Azi asa a facut, s-a trezit la 2 jumate.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput