Gravidutze si mamici de Cluj -136-
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puisorul/puisorul.jpg)
puisorul spune:
Buna fetelor
Si mie mi-a placut foarte mult la intalnire si mai vreauuu...In special Elena e intr-o forma de zile mari, parca nici nu ar fi nascut de curand . Cu Kitzy, Lili si Andree27 n-am prea apucat sa vorbim din cauza de copii jucausi. Data viitoare poate ne intalnim fara copii si putem vorbi mai mult.
Victo, Dr. Bizo e un medic excelent. Daca Doamne Fereste o sa aveti probleme cu copilasii sa stiti ca e cel mai bun in nefrologie pediatrica, cel putin din Transilvania.
Nico, paturicile cred ca le-am dus acasa la Aiud, dar am o patura mai subtire si tare pufoasa, dar e mare. Daca crezi ca pot sa o trimit asa, noi mergem mai tarziu in Babes si poate ne intalnim cumva, undeva.Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
hai Gabi, ca nu mai e asa de mult.cd ai de gand sa intri in maternitate? din ianuarie? de pe la mijlocul lui decembrie poate mai vine mama ta, si uite, mai sunt numai 2 luni jumate, 10 saptamani..apoi veti fi iarasi impreuna, eventual dc ii va placea mult la copii, o vei duce numai dimineata (vezi si tu cum va fi cu imbolnavirile, poate n-o mai duci deloc)apoi cu bebe 2..un pic-pic de ajutor cred ca ti-ar trebui in ceea ce priveste mancarea si curatenia, ca sa ai vreme de ambii copilasi.
Oricum eu ma bucur pt voi, gravidutelor!
ce sa va zic ca sotul meu s-a enervat teribil pt ceva chestii la serv. si intra de joi in conc. de paternitate :) pt o luna :)
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
dariandra spune:
NICO - Si noi donam unor copilasi necajiti hainutele Dariei, o paturica in mod sigur mai avem daca nu cumva 2.
velenamaria spune:
buna fetelor...nu prea am timp de forum avand in vedere serviciul si mersul la cresa al lui Edi....noi suntem dintr-o boala in alta. e tare greu.
Lore succes...sper sa nu avem si noi probleme cu burtica..inca nu am scapat de muculeti...si tocmai incepe sa tuseasca.
Am nevoie de dentist ptr EDi...de preferat Manastur. Ati fost careva la happy dent??? am auzit ca au preturi mari....dar macar sa aiba dotari bune...Edi al meu are o carie la maseluta..nu-mi vine sa cred , mai ales ca il spal pe dinti.....laptele de seara e problema. va fi tare greu sa ne schimbam obiceiul de a adormi cu sticla in gurita..
va salut pe toate si va doresc o zi minunata
dariandra spune:
ANI - Pe la ce ora mergeti in Babes? Daca vine Nico, sosim si noi cu paturelele ca si asa n-am servit anul asta deloc Parcul Babes.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lilly79/Lilly79.jpg)
Lilly79 spune:
Is tare aiurita.
Am uitat sa va multumesc pt raspunsurile referitoare la gaurile in urechi.Trebuie sa-i pun Juliei cerceii in urechi cat mai repede.Astazi 2 tatici au facut-o baietel .
elenuta ce bebe scumpica aveai acolo in brate.Asa mica mi se pare si mi-am dat seama ca Julia mea a fost si mai mica, dar eu nu realizez cat a crescut decat atunci cand vad un bebe mic-mic.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puisorul/puisorul.jpg)
puisorul spune:
Cred ca cel mai tarziu la 6 vom fi in parc. Oricum o sa scriu cand plecam de acasa Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
nrl spune:
Atunci vin si eu la 6 in Babes.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
Gabriela77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo hai Gabi, ca nu mai e asa de mult.cd ai de gand sa intri in maternitate? din ianuarie? de pe la mijlocul lui decembrie poate mai vine mama ta, si uite, mai sunt numai 2 luni jumate, 10 saptamani..apoi veti fi iarasi impreuna, eventual dc ii va placea mult la copii, o vei duce numai dimineata (vezi si tu cum va fi cu imbolnavirile, poate n-o mai duci deloc)apoi cu bebe 2..un pic-pic de ajutor cred ca ti-ar trebui in ceea ce priveste mancarea si curatenia, ca sa ai vreme de ambii copilasi. Oricum eu ma bucur pt voi, gravidutelor! ce sa va zic ca sotul meu s-a enervat teribil pt ceva chestii la serv. si intra de joi in conc. de paternitate :) pt o luna :) Paula si Stefan (30 oct. 2007) |
Victoce sa zic, imi pare rau de problemele sotului, dar daca a gasit o portita, foarte bine face. Cam intind coarda angajatorii in perioada asta!
Eu aveam de gand sa stau cat mai mult la serviciu, dar nu cred ca mai fac pe eroina, mai ales ca si aici situatia e destul de incerta...Teoretic, as putea intra in prenatal din decembrie, sa vedem cum va fi. DEpinde foarte mult si de adaptarea Sarei la gradi, dar mai ales de recolta de...boli. As prefera ca Sara sa mearga la gradi si cand vine bb 2 ca nu ma vad mama eroian sa fac fata cu brio la 2 copii, unul sugar cu toate nevoile lui si unul care are nevoie de joaca, atentie, distracie, educatie, afara si atatea altele...Asa ca ar fi ideal ca ea sa fie integrata la gradi si daca se poate si cat de cat imunizata, ca si asta ar fi o mare problema, boli aduse la nou-nascut. Ce sa zic...multi de daca...Dar la voi, proiectul bb 2 in ce stadiu mai e?
Ce va invidiez cu intalnirea din parc...Fug ca am mini-sedinta!
Gabriela, mami de
![](zana.gif)
![](fetita.gif)