PCOS (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

uite....gudinde a vazut si cat am scris eu, ea deja a postat

gudinde, iti multumim ca ne impartasesti tot cea ce sti

Valentina

Mergi la inceput

scriu aiurea...nu mi-am taiat unghiile

inca o data, multumim gudinde ca esti aici sa ne sfatuiesti

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eternell spune:

A! Uitasem! Mi-a dat sa fac CA 125, ca sa exclud cauze oncologice! In conditile in care rmn arata ce arata, pap-ul e 1... Ii spun ca CA 125 iese marit si in endometrioza, se uita la mine mirat, si neaga!

"N-ai copii, asa-i? Ca fetele ca tine nu prea pot sa aiba!"
Cand ii povestesc ca am o fetita, si ca am si ramas insarcinata in luna in care mi-am propus, a mormait un "Foarte bine!"...

Mergi la inceput

pai...la asa situatie....no comment draga mea!

serios, nu isi merita timpul si banii pacientilor! si daca ar fi sa fie in neregula, rolul lui e sa gaseasca solutia

Valentina

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor

in dimineata asta mi-au iesit analizele si nu ma bucura deloc testosteronul 1.25
SHBG este ok, in limite normale, insa nu imi dau seama de ce dupa metformin testosteronul meu nu scade..oare din cauza asta nu pot ramane insarcinata?

Sambata am programare la endocrinolog...nu mai am rabdare sa ajung
Voi ce parere aveti?

Valentina

Mergi la inceput

fetelor, nu am rezistat si mi-am sunat doctorita
mi-a spus sa stau linistita, pentru ca valoarea SBHG indica faptul ca o parte din testosteron inca nu este eliberat

analizele au fost facute in z18
in iulie, aceleasi analize in z18 indicau un testosteron cat de cat ok

mi-a mai spus ca testosteronul ridicat nu impiedica o femeie sa ramana insarcinata, ci doar poate sa produca avort spontan
Sambata ma asteapta la ea, si cu spermograma sotului si mi-a spus sa stau linistita pana atunci

imi doresc ca totul sa fie ok

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raniaa spune:

Din pacate si eu ma confrunt cu problema ovarelor micropolichistice(stiu ca nu este acelasi lucru cu PCOS)dar este si asta o problema foarte delicata,deoarece imi doresc cu disperare un bebe si vad ca doamne doamne il lasa asteptat.Mi sa dat tratament cu Diane 35 dar rezultatele se lasa asptate.Nu mai stiu ce sa fac.

Va rog din suflet..ajutati o disperata cu niste sfaturi.Pupici multi si multumescdin suflet pt viitoarele sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutzahy spune:

va pup!
Nu am mai intrat de mult ca am inceput o curatenie de toamna sau asa ceva,care oricum nu vrea sa se faca singura iar eu si bebita din burtica stam si ne uitam cum munceste tati cat poate.
In rest merg la serviciu inca fac ture de noapte care ma omoara de oboseala, iar patria nu imi va fi recunoscatoare ever.
Am citit ce ati scris de cand nu am intrat si ma hranesc cu vorbele voastre frumoase.si cata dreptate mai aveti voi referitor la prieteni falsi si dusmani.m-am lovit si eu de multi de genul asta.
De ceva vreme am inceput sa traiesc dupa vorba unei colege de serviciu care spune ca adevaratul prieten si singurul este omul de langa tine. Ceilalti sunt doar cunostinte, cel mult amici.
Aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Valentina_D ma bucur ca SHBG-ul este in limite normale, dar mai conteaza si unde in interval se afla. Cu un testosteron de peste 1, nu cred ca SHBG-ul este spre limita superioara cum este ideal.
In orice caz, trebuie sa ai rabdare. Metforminul actioneaza indirect asupra raportului DHEA-S - SHBG si in timp. Apoi vei observa o scadere a testosteronului.
In PCOS este mai important testosteronul liber.
Testosteronul poate fi scazut mai rapid cu antiandrogenici, dar acestia nu se dau persoanelor care incearca sa ramana gravide.

raniaa sindromul ovarelor polichistice nu este acelasi lucru cu ovare polichistice.
Diagnosticul clar ti-l poate pune doar medicul.
Succes in proiectul bebic si daca ai astfel de probleme poate faci o vizita si unui endocrinolog specializat pe endocrinologie reproductiva.

dienutzahy cum de inca mai faci ture de noapte? Nu au voie sa te oblige.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Valentina_D ma bucur ca SHBG-ul este in limite normale, dar mai conteaza si unde in interval se afla. Cu un testosteron de peste 1, nu cred ca SHBG-ul este spre limita superioara cum este ideal.
In orice caz, trebuie sa ai rabdare. Metforminul actioneaza indirect asupra raportului DHEA-S - SHBG si in timp. Apoi vei observa o scadere a testosteronului.
In PCOS este mai important testosteronul liber.
Testosteronul poate fi scazut mai rapid cu antiandrogenici, dar acestia nu se dau persoanelor care incearca sa ramana gravide.

raniaa sindromul ovarelor polichistice nu este acelasi lucru cu ovare polichistice.
Diagnosticul clar ti-l poate pune doar medicul.
Succes in proiectul bebic si daca ai astfel de probleme poate faci o vizita si unui endocrinolog specializat pe endocrinologie reproductiva.

dienutzahy cum de inca mai faci ture de noapte? Nu au voie sa te oblige.

gudinde, recunosc ca am asteptat toata ziua mesajul tau

SHBG este 84.6 interval:19.8-155.2

iti multumesc din inima si iti doresc tot ce e mai bun pe lumea asta

Valentina

Mergi la inceput