PCOS (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norocica_26 spune:

Fetelor, ma tot uit la valorile testosteronului in cazul vostru si imi dau seama ca la mine e dezastru total...adica 1.21 ... Ma gandesc ca numai aceste valori ar fi indeajuns ca sa imi intarzie CM 4 luni...dar daca mai adaug si chisturile, si insulina....cred ca la 30 de ani o sa ajung la menopauza ....acum,na,.. ce sa fac si eu ...fac "has de necaz"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocica_26 spune:

Multumesc mult, fetelor, pentru raspunsuri si sustinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

buna fetele,

am intrat sa va spun ca sunt foarte suparata si sper totusi sa se rezolve
analiza spermogramei sotului nu este buna

Volum: 8.1ml
Culoare:OPALESCENT
pH:7.5
Lichefiere:COMPLETA
Timp de lichefiere: <20min
Vascozitate:NORMALA
Concentratie: 5 mil/ml
Motilitate:
A = 20%
B = 15%
C = 15%
D = 50%
Morfologie:
Forme normale: 97%
Forme anormale: 3%
Leucocite: 1%
Spermatozoizi cu forme anormale :
->defecte ale capului: 2%
-> defecte ale gatului : 1%
-> defecte ale cozii: -%
OLIGOSPERMIE
HIPERSEMIE
ASTENOSPERMIE MARCATA

Valori normale:
>=2 ml Opalescent 7.2-8.0 Completa <=20 min Normala >=20 x 10 mil/ ml Motilitate: A + B >=50% Morfologie: >=30% forme normale (dupa criteriile WHO1992) 1% leucocite

oare daca va face un tartament pot spera ca voi ramane insarcinata???
exista tartament?doamne...nici nu pot sa ma gandesc la fiv..nu imi permit financiar
deja am vorbit cu doctorita endocrinolog si a spus ca sambata ii va da un set de analize!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Valentina_D, da, exista tratamente. si homeopate si alopate, asa ca stai linistita.

gudinde... . stiu despre metformin, ca sunt medicinista, si am studiat nitel despre el. incercam doar sa explic cat se poate de "babeste" ca nu poti sa iei metforminul si sa astepti aceleasi rezultate ca dupa progesteron, de exemplu. , nu te supi pe mine pls...

24+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Valentina_D, da, exista tratamente. si homeopate si alopate, asa ca stai linistita.

gudinde... . stiu despre metformin, ca sunt medicinista, si am studiat nitel despre el. incercam doar sa explic cat se poate de "babeste" ca nu poti sa iei metforminul si sa astepti aceleasi rezultate ca dupa progesteron, de exemplu. , nu te supi pe mine pls...

24+ cu

iti multumesc plateea

in primul rand azi dimineata am sunat doctorita endocrinolog
mi-a spus ca ii va da un set de analize, in urma carora va vedea care este urmatorul pas
sa dea DD sa fie bine pana la urma

editez: s-ar putea sa conteze, sau nu stiu, si faptul ca sotul are un job care il solicita mult, se simte obosit;anul asta nu a reusit sa isi ia concediu, deci...ma gandesc...ar putea sa fie asta o cauza?

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Valentina imi pare rau de vestea asta, dar sa te inveselesc un pic , noi stam si mai rau si din ce in ce mai rau de azi maiine nu vommai avea gigei....
In primul rand sotul tau ar trbui sa faca si niste analize hormonale, sa se elimine aceste cauze. Apoi sa vedeti daca nu are varicocel, si sa eliminati leucocitele/infectia, pt ca si asta contribuie la o spermograma proasta. Si da stresul si oboseala fizica dauneaza mult.
Medicamente exista, naturale , homeopate si sintetice. Dar iaras am repet prima data trebuie sa stiti cauza si apoi sa tratati. Dar s anu combini cele sinetice cu naturale si homeopate. Cele hoomeopate cu naturale poti. Cu naturale e nevoie sa faci un timp indelungat fata de cele sinetice....dar si aici depind de organism.
capul sus si mergeti inainte. De finante ce sa zic, noi suntem in datorii deja de doi ani si din cauza fivului si mai avem patru ani de platit, si la anu tot prin imprumut vom face ca alta cale nu avem...dar dorinta de a avea un copil e mai mare ...
Offf stiu ca e greu dar luam taurul de coarne si mergem inainte.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magduta10

Valentina imi pare rau de vestea asta, dar sa te inveselesc un pic , noi stam si mai rau si din ce in ce mai rau de azi maiine nu vommai avea gigei....
In primul rand sotul tau ar trbui sa faca si niste analize hormonale, sa se elimine aceste cauze. Apoi sa vedeti daca nu are varicocel, si sa eliminati leucocitele/infectia, pt ca si asta contribuie la o spermograma proasta. Si da stresul si oboseala fizica dauneaza mult.
Medicamente exista, naturale , homeopate si sintetice. Dar iaras am repet prima data trebuie sa stiti cauza si apoi sa tratati. Dar s anu combini cele sinetice cu naturale si homeopate. Cele hoomeopate cu naturale poti. Cu naturale e nevoie sa faci un timp indelungat fata de cele sinetice....dar si aici depind de organism.
capul sus si mergeti inainte. De finante ce sa zic, noi suntem in datorii deja de doi ani si din cauza fivului si mai avem patru ani de platit, si la anu tot prin imprumut vom face ca alta cale nu avem...dar dorinta de a avea un copil e mai mare ...
Offf stiu ca e greu dar luam taurul de coarne si mergem inainte.

in asteptarea unui ingeras

imi pare rau Magdutza...eu una nu mai pot obtine nici un imprumut...am deja 2 pentru casa si sunt la inceput cu plata lor

ce vrei sa spui cu "noi stam si mai rau si din ce in ce mai rau de azi maiine nu vommai avea gigei...."?

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

plateea,
Care supi? Nu se pune problema de asa ceva intre noi. Suntem aici sa ne ajutam si sa ne sustinem

Vali,
Imi pare tare rau ca ati primit vesti proaste la spermograma.

Mergi la inceput

Valentina_D, DA!
sa stii ca are fantastic de multa influenta oboseala, stresul, regimul de viata, chiar si alimentatia, la domnii nostri.
sunt convinsa ca nitel search pe google te va lamuri cu indicatiile "de la bunica", iar dr va putea prescrie medicatia necesara.
nu dispera, sunt multe cupluri in situatia asta care au reusit pana la urma!

24+ cu

Mergi la inceput

magduta10,

sper sa va fie bine, si sa tineti repede, repede, minunea in brate!
DD e mare, si sigur nu uita de nici una dintre noi!

24+ cu

Mergi la inceput