Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Doamne fereste, fetelor, mi-e clar ca nu pot sa tin pasul cu voi...o sa incerc la serviciu sa mai intru cate un pic ca altfel pierd capitole intregi iar acasa am atata treaba ca n-am timp sa mai stau si pe internet. Nu ca mi-ar simti cinvea lipsa dar pt "cultura mea de viitoare mamica"
Azi mi-am cumparat prima carte despre sarcina si am citit cu stupoare ca nu prea conteaza cu cata crema ne dam ca sa prevenim vergeturile ci important e sa nu duci lipsa de vitamina C, E si proteine!! mda...
In rest...mi-e greu si mie cu hainele...nu mai pot purta aproape nimic din ce avem...mai ales dintre pantaloni...asa ca m-am reprofilat pe rochite baby doll cu ciorapi grosi si cizmulizte.Si sunt mai eleganta decat inainte

N-am reusit sa citesc tot ce-am pierdut (dupa ce abia v-am gasit), dar din cat am citit Alexuzza m-a amuzat f tare cu "Unde altundeva sa gasesti carne daca nu in comert? asta nu am nici cea mai vaga idee..". Ai fost f simpatica.

Beau must la greu si mananc cartofi felii coapte pe plita
Ma bucur ca sunteti bine si promit ca o sa ma straduiesc sa va urmaresc mai mult ca sunteti f simpatice.

Apropo, am mai intrebat, but...care-i faza cu elasticul de par prins la blugi

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

burtici....la

LA ora asta urasc 2 persoane:

1. pe onitza care este urata si slaba ...si care ....arata ca o printzesa in rochitza, frumu, frumu

2 pe lorexcare manca cartofi felii coapte pe plita....cum poti sa manaci asemenea scarbosenii??? ( vreau la mama la tara..sa le mannc cu usturoi :((((( )

FETELE GLUMESC....sper sa tineti la gluma

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata............
nici eu nu am somn.............

Poze
Bea 25+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

onita semeni cu o colega de facultate cu care stateam in modul.....................

esti frumoasa......... si rochita..........

Poze
Bea 25+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

onita burtica mea de 25 de sapt e asa mare....fata de a ta.......................

uita-te la semnatura sa vezi............

wow............
defapt toata lumea imi zice ca am burta mare...............

mariucasara felicitari pt echo...........

Poze
Bea 25+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

aaaaaaaa.....am uitat sa zic am si poza la semnatura cu bebe Ivan la 24 de sapt..de sapt trecuta..............

Poze
Bea 25+ cu Ivan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata burtici,am zis eu ca dorm pana tarziu,dar.....decenuela pt cafea,acum merg sa o beau beatrice bebicul frumusel din burtica

Mario Andrei 16.08.2005 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Neatza fetele

Prezenta si eu in clubul celor care nu au somn.
Onitza carentza de calciu nu prea am cum sa am ca beau 4 litri de lapte pe saptamana ....
Sa stii ca rochitza ta e superba .si ai o burta sa mica...eu de pe acum ma simt ca un balon.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata,

si eu fetele frumoase si elegante!!!Adica pe toate+bebelusii.

Azi incepe week-end-ul!!!! .
Abia astept sa se termine programul...desi mai e o gramada.
Felicitari pentru eco Mariucasa, la bebe grasunel!

Bine ati venit burtici noi!!!

Spor la treaba si week-end placut!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna dimineata burticile mici si mari!nu am mai intrat ca am avut ceva probleme...
ieri la 6.30 dimineata m-am trezit cu niste contractii ingrozitoare...se pare ca din cauza unei indigestii s-au declansat contractiile...si tocmai cu o seara inainte cred ca il simteam pe bebica cum se agita.am fost la spital si mi-a dat tratament,mi-a spus sa pap de regim si sa stau linistita in pat.si ca am colul la limita.vad ca si in dimineata asta burtica este tare,dar nu ma mai doare asa rau cum ma durea ieri...

ce bebici mari aveti

fetele si bebeii

19s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput