Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

multumim flo

am stat acu si am calculat cand trebuia sa imi vina de fapt, cand am ramas, etc...la alexandra am ramas in ziua in care trebuia sa imi vina adica UM am avut-o pe 1.09.07 si dupa echo arata ca am ramas pe 01.10.07 ceea ce era super posibil ca a fost singura zi in care m-am intalnit cu husbandu'. acu cred ca s-a intamplat la fel...menstra pe 03.08.2009 iar dr zice ca sunt in 4 saptamani si 2 zile. teoretic se pare ca trebuia sa imi vina pe 29.08 si cum n-a venit s-a hotarat barza sa se instaleze si tare bine a facut alta explicatie nu am nu ca ar conta da' mi se innodasera neuronii de atatea calcule.

ioana daca zici ca ai cicluri lungi si neregulate probabil si la tine e acelasi lucru. la mine nu au vazut-o pe alexandra la 5 saptamani si mi-au zis ca gata e sarcina molara, sa raman la chiuretaj asta era vineri. luni m-am dus la medlife ca eram in bucharest atunci, si am auzit o inimioara dulce, dulce. asa ca lasa gandurile negre si porneste si tu cu "DA" in fata

-------


mamica fericita de Alexandra si 5s


-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Iubirisca, Turturica si Maitreyi v-am trecut in listuta.
Nu stiu de ce imi apare la Iunie numele voastre scrise cu litere mititele. Da' ma dumiresc eu si rezolv.

maitreyi bine ai venit. Sarcina usoara, bebe sanatos si la termen. Imi pare rau ca esti consemnata la pat. Dar e pentru o cauza nobila asa ca... Oricum sper sa scapi repede de consemnare. Sa iti traiasca ghemotocul Alexandra.
turturica piciul meu are 2 ani si din pacate ambele bunici sunt in provincie. Dar cred ca am rezolvat-o cumva. O sa il culc de dupa amiaza mai spre 2.30 asa, ca sa fiu sigura ca la ora cand trebuie sa fiu la doctor doarme, si dupa aia o sa vina sa stea de paza nasicul lui care l-a botezat si care sta la scara vecina. Cabinetul dne doctor e la 10 minute de mers pe jos de mine si sper sa nu stau mult pe acolo.



Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 5+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

va las o , evident cu lapte muuuult , si ma duc la hcg sa vedem in ce saptamana zice hormonu' ca sunt

multumesc alinutzaa

multumesc si ca sunt pe listuta bam-bam al meu cel mare e nascuta pe 17.06.2008

-------


mamica fericita de Alexandra si 5s


-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Maitreyi, bine ai venit!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos!! Offf..tare rau ca trebuie sa stai la pat...

Iubirisca, bun venit si tie, o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos!!

Flo, multumim..

Veronica, mie nu mi-a facut eco transvaginala pe masa de consult ; am stat pe un pat linistita..

Monica, sarcina trecuta nu mi-a facut control gineco decat prima oara cand m-am dus ; mi-a recoltat secretii..apoi nu mi-a mai facut pana in ultima luna.

Turtu, ..eu nu as putea sa ma mai duc si la sala, la cat ma alearga Mihaita..

Eu am inceput sa ma simt mai bine, parca nu mai am greturi asa rau, mananc mai multe chestii noi, putin sid es, ce-i drept...sper sa o tin tot aasa...Aaaa..iar pe Mihaita il mai iau si in brate , nu prea am ce face...pana acum nu am avut nicio problema..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 7+



Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Holla, burtici fericite!

Bine ai venit printre noi, Maitreyi. iti doresc o sarcina usoara si la termen(sper sa te ridici cat mai curand din pat), iar apoi un bb frumos si sanatos. Ti-am citit poveste...Foarte frumos... E inca o dovada ca unele lucruri se intampla asa cum si cand trebuie sa se intample

Eu sunt putin panicata... parca nu ma mai dor sanii atat de tare... iar asta ma sperie enorm. Nici nu pot sa scriu aici ce ganduri imi trec prin cap. Bine ca diseara ma duc la control si sper sa vad ca totul e ok, ca sa ma linistesc. Sa aud o inimioara si-o sa fiu ce-a mai fericita burtica.

Apropos de mersul la baie in timpul noptii, si eu merg de vreo 4-5 ori pe noapte la baie. E adevarat ca eu mergeam si inainte des la baie, si ma trezeam si noaptea, dar nu pentru ca as avea vreo infectie urinara, ci pentru ca asa functioneaza vezica mea. Ultima data ma trezesc pe la 5, 6 si mai dormi Ioane dupa aceea... ma foiesc de pe-o parte pe alta pana la 7 jumate, intr-o stare permanenta de veghe... of of....

Va pup burticute

Mira 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu spune:

Buna, fete!
Am intrat doar sa salut, am o zi destul de greuta la birou si nu pot sta prea mult, dar am vrut sa intru sa va pupacesc!



Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami (8+) de...sa fie baietel....sa fie fetita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Pupici pt toate burticutele
Dimineata am avut neinspiratia sa mananc niste sticksuri sarate gandindu-ma ca poate ma vor mai ajuta la greturi... ei, mi-a fost atat de rau de la ele, plus ca mai am si un gust amar in gura acum, de nush ce sa mai fac.
Mancare nu mai pot sa gasesc, noroc cu mama ca mi-a adus duminica ciorba, iar azi mi-a facut musaca, cai altfel nush ce ar fi mancat sotul si fetita. Mie carnea nu imi mai place deloc, as manca numai legume acum, la fel ca la sarcina trecuta.

mamica de fetita si 6s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinettero spune:

Salut toate burticile,
vreau sa va intreb voi ce remedii ati mai gasit pt balonare, ca nu mai pot simt ca explodez si imi dau o stare de discomfort care imi afecteaza toata activitatea. Nu mai stiu ce sa mananc ca de la orice ma balonez, stiu, sunt normale mi-a explicat si doctorita, dar spuneti-mi voi cum le rezolvati.
Va pup pe toate sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

VERONICACH, si mie tot pe pat mi-a facut eco intravaginala cand mi-a facut. Dar eu ma refer nu neaparat la suitul pe masa cat la controlul cu mana/luat de lama etc, pe care le urasc din tot sufletul. Eh, dar asta este, n-avem ce face.

FLO

CRISTINA, ma bucur ca ti-e mai bine, tin pumnii sa treaca de tot starea de rau! Si eu il tin pe Luca in brate o gramada, mai ales ca, asa cum ziceam si dincolo, de vreo sapt. e tare mamos si numai la mine in brate ar vrea. Plus ca noi stam la casa si de cate ori ii schimb scutecul trebuie sa il car sus-jos pe scari, ca masa de infasat e sus, in camera lui. Asta este, sper sa nu se intample nimic.

MAYTREYI, si la mine la sarcina cu Luca s-a intamplat tot o ciudatenie de asta, am ramas gravida la vreo 50 de zile dupa ultimul ciclu, ceea ce si mai mult imi demonstreaza ca e cum vrea Dumnezeu nu calculele noastre sau ale medicilor.

MIRA, stai linistita, o sa fie bine totul. Sa ne spui cum a fost la control!



Monica, mami de Luca si 5+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ego_81 spune:

Buna ziua Burtici!

Va invit sa semnati petitia online pentru acordarea la timp a indemnizatiei CIC

http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html

Mergi la inceput