Dura lex,sed lex(Clubul Juristilor)(21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Neata si de la noi!

Angela, spunei finutei tale...daca nu a incarcat pana acum sa incerce Infacol..este un medicament minune contra colicilor.Se fabrica in Anglia si nu se gaseste la noi in farmacii, dar daca dai un search pe google il gasesti la persoane care il aduc din Anglia!

Pupici multi si o finuta necolicioasa!

AnaMaria+Valentin =***RAZVAN*** (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata!
Angela, multumim pentru cafea! Multa sanatate finutei tale si sa creasca mare si sa scape usor de colici!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Neata, cafea pentru toata lumea.

Ana multumesc pentru pont.Am sa-i transmit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANISORI CLAUDIU!Sa fii sanatos si sa ai mult noroc!Eva, sa iti traiasca baiatul mare!

am iesit si eu putin din barlog, nu am o stare prea buna, merg oarecum in virtututea inertiei..job-acasa-job si ceva iesiri de weekend prin parcuri, teatru..

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Eva, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si fericit si sa primeasca multe cadouri! LA MULTI ANI, Claudiu!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

la multi ani Claudiu si de la noi!!

AnaMaria+Valentin =***RAZVAN*** (poze)

Mergi la inceput

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Ana, arata BESTIAL Razvan tuns....e superb! Sa va traiasca! Foarte frumoase pozele si mi-ati facut asa o pofta de toooort!!!
Eu sunt in concediu medical, v-am spus? Am ceva probleme cu coloana si ma doare o mana de vreo trei saptamani....acum fac tratament, dar rezultatele nu-s spectaculoase..sper sa-mi treaca pana luni, ca incep serviciul.
Va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Fetelor, va rog sa aruncati o privire peste subiectul de la umanitare despre Alina...am link la semnatura!

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LA MULTI ANI IUSTINA!!Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de lucruri bune in viata si sa ai mult noroc!
Lora, sa va traiasca fata!

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Kriss, multumim mult pentru urari!
Va oferim cate o felie de tort (merita, e f. bun) si o cupa de sampanie pentru copii!

Lora, mami de Iustina

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput