Dura lex,sed lex(Clubul Juristilor)(21)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Kriss, multumesc!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Neata,

Angela sunt eu batuta in cap sau mi se trage de la cititul printre randuri..pot sa-mi sustin examenul de definitivat daca sunt consilier juridic definitiv fara a mai fi obligatoriu sa am o vechime in proferie de x ani?

Ma pun sa citesc sa ma lamuresc...ca deja mi s-au aprins calcaiele...parca imi vine sa merg la examen daca e asa, dar in acelasi timp am si un mare morcov ca de 1 an nu am profesat...mi-am iesit din ritm etc etc...

ps..am editat mesajul ca imi apareau caractere eronate...
AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Kriss, a intrebat o fata ceva de cojocelul pus de tine la bazarul lui Robi, te uiti putin, te rog?!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata,

Cafea pentru toata lumea.
Ana ai dreptate, daca ai terminat facultatea in 2009 si ti-ai dat examenul de def in cj(la cel putin 3 materii din materiile de ex pt barou) poti participa acum in februarie la ex de def in avocatura.
Practic eu cu 7 ani vechime (cj def prin efectul legii) sunt exclusa, pe cand cel care a terminat fac si a dat ex de def in cj intra ca definitiv.
Dureri de cap!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Mda..ca la noi la nimeni...eu am terminat facultatea in 2006 si cj def am ajuns sa fiu in nov 2009, dupa aproape 3 ani de experienta -compusi din unul cu norma de 8 h si aproape 2 de cate 4h (ca nu m-am prezentat la sesiunea anterioara de examen din cauza de bb in burtica)..si acum am avut un morcov ca astia au un model ciudat de a calcula vechimea...

Ai idee daca o sa fie sinteza sau o daca o sa fie spete? M-as baga si eu la examen...imi este oarecum teama ca de ceva vreme m-am rupt de practica si imi este teama ca ma prezint la ex si ma fac naibii de panarama pe acolo(chiar in fosta mea facultate unde am avut o reputatie chiar ok si in fata unor avocati-profi cu care m-am si "duelat"in sala de judecata)...oricum ar fi, trebuie sa ma hotarasc rapid..daca ma duc sau daca nu...la anul cin stie in ce oras se va da si cred ca o sa-mi fie si mai greu...

Tu cum stai cu invatatul?

AnaMaria,posesoarea comorii ***RAZVAN***
Pentru cei care sarbatoresc azi:
Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!

Mergi la inceput

Ana pentru def se da sinteza si exista si o materie noua CEDO.
mai multe amanunte nu s-au afisat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
dau o cafea tare si mare pt. ne-gravidute
fetelor, sunt in butoi si nu prea..lucrurile au devenit mai clare pt. mine si cantarind toate aspectele am hotarat sa ii spun sa se mute sotului si cu ce mai avea pe acasa si cred ca in scurt timp voi depune si actele pt. div.
sunt in butoi ca nu credeam ca o relatie frumoasa(pana in momentul x)poate ajunge aici, sa existe atata nesimtire din partea unui om pe care l-am iubit incat sa ma conteste si ca mama si sa fie tot el cel ofensat de faptul ca eu am luat-o in acest moment razna si ca nu vad cat rau fac copilului ca nu il mai doresc in casa..sunt in butoi caci credeam in legatura noastra de atatia ani,inca mai speram la impacare, insa imi reproseaza ca il sacai de 1 an de zile..
in fine..sunt optimista 10% macar, ca stiu ca imi va fi mult mai bine fara el..si undeva sper si eu ca va rasari soarele si pe strada mea dupa atatia ani de suferinta.
va pup si ne mai auzim dupa ce imi mai revin din butoi:)

Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna fetele mele dragi!
Nu am mai reusit de foarte multa vreme sa mai iau legatura cu voi, sa stau si eu la o cafeluta cum faceam odinioara...Viata parca are un ritm din ce in ce mai alert...Cu cea mica, cu serviciul...E o nebunie...
Sper sa impart si eu o gura de cafea cu cineva in dimineata asta....

Mergi la inceput

Claudela multumim pentru cafea!

Kriss din partea mea ai si o imbratisare calda.
intotdeauna ne va fi greu sa incheiem un capitol important din viata noastra (dar nu e capatul pamantului, desi stiu ca asa pare in aceste momente).
pupici si suntem aici pentru tine.

Mergi la inceput

Neata o cafea pentru toata lumea.
Se pare ca nimeni nu mai trece pe la o cafea pe DC.

Mergi la inceput